sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

Kusin Toffe

Publicerad 2008-02-29 00:00:01 i Allmänt,

Måste berätta en hemlis...

Har en kusin i Falkenberg som e världens bästa!!! Han e sååå cool. Han e 14 år och är bara intresserad av en sak... och det är inte de motsatta könet som jag var intesserad av i den åldern... utan det är något helt annat... TRAKTORER!!! TRAKTORER!!!! TRAKTORER!!!! INGENTING ANNAT!!

Han bor på den bondgården där jag har tillbringat de flesta av mina somrar och han körde traktorn själv innan jag själv hade lärt mig cykla nästa ;)
Om han kommer bli bonde när han blir stor är ingen tvekan om.

image51

Är han inte i verstan och lagar en av sina traktor så är han ute på åkern och plockar flyghavre.
och är han inte ute och plockar flyghavre så är han och kompisen Johan ute och plockar potatis....
image52

eller e han ute och skördar...
image53

Men nu har traktorerna fått en konkurent... Nu e de dags för han och Johan och trimma sina moppar till max!!!
Det ska gå så fort som möjligt....  Man får ju hoppas att de är för att impa på tjejerna, men det kan lika gärna vara för att hinna till åkern så fort som möjligt. innan de blir mörkt.


image50

Sååååå annorlunda liv alltså... Hallå när jag var 14 smörjde jag mina ben med glitter-lotion för att impa på killar... Inte hade jag nån tanke på traktorer och potatisplockning...

Men nu på bröllopet i Lördags då hans storasyster gifte sig fick jag några danser med Kristoffer och märkte att han var en kung på Bugg så jag tror att de kan bli något stort av den karln med.

Längtar såååå tills Kristoffer e 25 och vi kan dricka öl på Avenyn... då e jag sveriges snyggaste 39åring ;)

Gillar Dig som fasen Toffe!!!!

Kramar Lena

Ted-fakta...

Publicerad 2008-02-28 22:51:13 i Allmänt,

Ted Gärdestad (Ted Arnbjörn Gärdestad), född 18 februari 1956 i Sollentuna, död 22 juni 1997 (självmord) på samma ort
Ted Gärdestad komponerade sin första melodi som sexåring,
Sollentunavalsen.
Äntligen på väg, det sjunde musikalbumet av
Ted Gärdestad, utgivet 1994 och det är det sista han gav ut innan han tog sitt liv...

Nej, detta går inte... alla kan ju faktiskt googla ;)

Jag måste ge fakta som ingen kan leta upp mer än jag...hmmm

Andreas håller tummarna...

Publicerad 2008-02-28 20:40:30 i Allmänt,

Måste bara berätta något mycket mycket egendomligt...


image49


Har kommit på min karl vid flera tillfällen att hålla tummarna...
han gör det mer eller mindre hela tiden... när han äter och inte håller besticken i handen, han gör de när han kör bil i bland, han gör det när han titta på TV och i morse så vaknad jag innan han och såg att han sover samtidigt som han håller tummarna!!!!???!!!

E så nyfiken va de e han håller tummarna för!!
 Själv håller jag bara tummarna när någon har bett mig, om någon behöver lite tur tex. om jag hör en ambulans eller liknande så håller jag tummarna av en reflex (oxå lite sjuk i och för sig) men Andreas håller flera flera gånger per dag inkl när han sover då.

Han själv har inget svar men lustigt e det iallfalll, de kanske e ärftligt... det kanske ligger i släkten vem vet, får kolla in svärfamiljen nästa gång jag ska till landet???

Blogga e inte min grej...

Publicerad 2008-02-28 20:27:04 i Allmänt,

Jag tror inte mitt bloggande kommer hålla på så länge till....

Har redan idétorka...
Kan ju inte sitta och skriva om vad som händer på mina dagar hela tiden, men då kommer ni å tröttna innan påsk om ni inte har gjort de redan :(

och skriva mina tankar under dagen är ju tjatigt i längden...

Ja vad fasen skriver man om i e blogg...
börjar jag skriva massa hemlisar och om mitt och Andreas sexliv  (sexliv å sexliv... vi väntar ju såklart til efter bröllopet ;) ) men då kommer med all säkerhet min bloggs besökslista att gå upp mot skyarna....
Men nu e ju problemet e att min och andreas sexliv  (framtida sexliv  ;) ) e nog det sista jag kommer skriva om här på bloggen, likaså mina personliga hemlisar...dom e bara till för MIG!!
Och vad fasen ska man skriva om då......hmmm
Några tips???
Nu har jag liksom tagit upp det som e viktigt e mitt liv, Tindra (mitt hjärta),mina svettproblem, att IKEA ska gå i konkurs, dela ut reklamlappar, när jag  trilla på spårvagnen m.m.

Nej blogga e nog inte min grej...... vet liksom inte vad de ska leda till detta... pappa kanske har rätt ändå..... kanske ska ändra min blogg till en kunskaps-blogg så jag blir allmänbildad någon gång i mitt liv... VILKEN IDÈ!!!! jag ska ta upp massa fakta om olika saker och ting... kanske t.o.m. politik... 

.............eller hur många vill egentligen läsa det??? i och för sig så hade jag som mest läsare på min blogg den dagen när jag skrev om mina svettproblem och hur intressant e de på en skall 1-10???

Ja jag får se...  nu ska jag iallfall byta lakan i sängen... för det kommer inte Andreas göra!! har väntata i snart 2 veckor på att han ska märka att de e dags... men inte inte!!!
Det e nått konstigt med karlar å lakan... Andreas har sagt att jag kan säga till när dom e smutsiga så byter han dom, men jag vill ju att han en vacker dag i februari tittar på sängen och säger "älskling, nu tror jag de e dags att byta lakan, eller va tror du?" men jag kan nog vänta förjäves på den dagen... jag har aldrig träffat en karl som bytt lakan... bodde ändå med mitt ex i 4 år!!! Inte en enda gång....

men men... Andreas gör sååå mkt annat här hemma så jag ska inte klaga... hade inte han bott i denna lägenheten hade den inte sett ut som ett bombnedslag heller... de ju jag som gör ett kaos här hemma varje dag... de e inte han..... ska skärpa mig.... de e ju mitt nyårslöfte att ha mer ordning och reda..... och året e ju inte slut än...SKÄRPNING LENA!!!

Nu ska det bytas lakan!!! 

Kram Kram

tappa talförmågan

Publicerad 2008-02-27 21:45:47 i Allmänt,

Idag hände något mkt lustigt...

Jag hoppar på spårvagnen  på olskrokstorget och ska åka till korsvägen. Precis när vagnen börjar åka så säger föraren i högtalarn
- Svingeln nästa och detta är sista hållplatsen för denna spårvagn ska in i vagnhallen och lagas!
När spårvagnen sen har stannat på hållplatsen Svingel och ALLA på hela spårvagnen måste gå av.. jag är sist av. Då händer det mkt lustiga.... samtidigt som alla går av (alla som går av vet att vagnen inte går vidare utan in i verskstan) samtidigt gå flera nya passagerar på som så klart inte har fått den informationen på spårvagnen. Dom har ingen aning om att vagnen inte går vidare.

Tror ni att nån av dom framför mig som går av upplyser de påstigande om detta... NEJ!! Alla går av som om det var på Svingelnsom om de regnar och som om dom skulle gått av där även om den åkte vidare, samma människor som sedan hoppar på den nya spårvagnen som kom 5 min efter.

Som sagt ingen upplyser dom påstigande om detta. jag får står som ett MÄHÄ längst in i vagnen och tala om det för dessa, då är dom redan innan i vagnen och ska precis stämpla sina kort ??!!!??? fattar ingenting.. precis som allt tappa talförmågan samma sekund som föraren hade gett oss nyhetern.

Men det mest konstiga kommer nu! Alla som jag berätta för gick så klart ut igen, men en herre på ca 55 år svarade mig.. "jaha vagnhallen, va bra" och går in och sätter sig... sen stängs dörrarna och vagnen åker in i vagnhallen med en man i 55års åldern och portfölj....

Vad ska han göra där inne? Han jobbar inte på västtrafik, de tror jag inte... ska han hjälpa dom, eller jobbar han i vagnhallen som någon slags ekonomiansvarig och hade hela portföljen full med västtrafiks delårsrapport eller nått... nej jag fattar ingenting.... men han verkar helnöjd iallafall.

Hela morgonen var full av konstiga människor... eller e de jag som e konstig och dom e normala...
ja vi säger så!!

Natti Natti

Pappas inlägg

Publicerad 2008-02-27 21:25:23 i Allmänt,

Pappa förstår inte alls vitsen med att blogga "så jävla onödigt" Han tycker det är mkt bättre att kolla på cowboysfilmer och traktorpulling...
"Sitta och skriva massa skit på en sida på datorn som folk sen ska läsa...... va e de för jävla idéer???"
Han förstår inte att hans dotter håller på att bli något riktigt stort.... vår nytids Linda Skugge..

Han säger att han inte läser men jag tror att han tjuvtittar ibland när mamma läser ;) men de skulle han aldrig erkänna!!
Hittade förresten ett kort på mig och pappa som ni ska få se...
Kortet är taget typ år 1731 och pappa ser ut som en vildvittra och jag en förskrämd uggla  ;)
Kanske inte bästa kortet som finnns på oss...

image48

Gissa en sak....

Publicerad 2008-02-26 22:02:30 i Allmänt,

Nu e Lena karlsson så arg som bara hon kan bli!!!( hatar IKEA) Efter en veckas kaos av möbler och tvätthögar tänkte jag ta tjuren i hornen och skruva ihop vår sista byrå från IKEA.

Vi har ju bar kunnat skruva i hop 2 av 4 möbler pga av att vi tidigare hade fått 2 högersidor och måste åka till IKEA och byta...(hatar IKEA) Nu när jag äntligen efter mkt om och men får tummen ur och ska börja skruva i hop vår sista byrå (alltså inte den vi ska byta för den ligger i vår hall och bara stör mig varje gång jag går in i lägenheten) men men

Nu när jag öppnar sista möblen så va tror ni jag ser????? Gissa????


image47

Världens största repa i byrån högersida!!!! Så jä...la störande!!! Så nu måste vi åka till IKEA men tre lådor (den ena byrån e uppdelad i 2 lådor) Tillsammans väger dom ca 790 kg
Jag har inget körkort så Andreas måste fixa det och han har tid tidigast på Fredag för han har mkt på jobbet just nu.
Jag vet att de i-landsproblem men sååååååååååååååååååååå störande

HATAR VERKLIGEN IKEA!!!!!!!!

Nu ska jag gräva en grop och hoppa i den... någon som vill täppa igen den???

godnatt!!!

Regn, fisk & liktorn

Publicerad 2008-02-26 20:24:01 i Allmänt,

Kära Blogg!

Regn, Fisk och liktorn e väl vad man kan sammanfatta denna dag.

Regn... de har regnat hela jä---la dagen... sååå tråkigt, jag vill ha sol, 25grader varmt och betald semester!!!

Fisk...
åt stekt fisk till lunch och stack till syrran efter jobbet och käka sushi... mkt omega 3 i kroppen nu då... man får ju bra minne av det säg det.. då kanske jag komemr på ICA-koden snart...

    

Liktorn...
har fått en liktorn på pektån... fick den i går kväll.. bara sådär från ovan...;)
Ska försöka ta bort den i morgon om jag hinner... jag som jobbar med fotvård måste ju ha tiptop-fötter annars e de ju skandal!!!

Allmänt trevligdag hellt enkelt!

Skriver mer senare.... måste hoppa i Badet...

HJÄLP! Jag har blivit DEMENT!!!

Publicerad 2008-02-25 21:08:02 i Allmänt,

Sprang ner nu på ICA för att handla diskmedel...

När jag står i kassan så har jag helt och hållet glömt av min kod till mitt ICA betalkort!!
Jag har väl använt den koden minst 200 gånger och nu står det helt stil!!!!
Jag försökte med två koder men sen sa den snälla killen i kassan att han lita på att det var mitt kort och godkände köpet.
Det står fortfarande helt still!!! Har ingen aning i vilket fack i huvudet jag har den koden.. ingen aning alls... de e helt tomt...
4572 el 7258 el 6282 el 9270 el.....
jag har ingen aning... Hjälp.. måste ringa ICA i morgon och berätta att jag drabbats av mkt tidig Demens....
måndag måndag måndag

Allmänt vanlig Måndag

Publicerad 2008-02-25 20:33:01 i Allmänt,

Måndag Måndag Måndag...

Ja, vad säger man.... måndagar e oftast lite sega men dom brukar gå ganska snabba ändå...
....hade sovmorgon i dag fram till 9.00 (första kunden kl10:30) fast jag var inte piggare denna morgon än andra mornar... sprang till spårvagnen som vanligt och vakna först vid massetjärn.
 I dag hade jag även med mig frukost till fåglarna (Lena = Tant) tyvärr fanns de bara 2 kanadagäss runt hela massetjärn och dom vågade jag inte gå fram till så jag fick slänga maten bort till vattenkanten.... e livrädd för dom sen dom bet mig i rumpan när jag och Tindra var och mata dom år 2004 eller nått...

image36

4 kunder på hela dagen och med massa luckor i melan oxå... Suck...Det går i helsike me Lena´re Fötter...

Kl. 12.00 var de dags för lunch... kom ihåg fåglarnas bröd med glömde lunchlådan hemma så det fick bli en riktigt moderat- lunch men råg-fras och mjölk, fyra mackor utan pålägg (eller jag hade visst olivost på en..) och en kopp te.... inte som operakällarn precis, men jag blev mätt och jag hade trevligt sällskap när jag åt (glada René)...


image37

och fin utsikt från "lunchrummet"...

image38

Sen var de dags at rätta till alla flyglappar igen. Har ju tryckt upp nya flyglappar att dela ut fast de har blivit ett feltryck. Skrivit fel telefonnummer till villan så nu får jag sitta och stryka över telefonnummret med svart penna...på 5000 st..... sååååå tråkigt... men men vad ska man säga.... TYPISKT LENA!!!

image39

Men Men... hela Måndagen har ju ändå blivit lyckad... de e som polare Pär skriver "det e ju bara i-landsproblelm"!!!!
Jag mår ju bra i allfall :)


image40Men i bland önska man att man var 4 år igen... kunde sitta i en sylke och bara dega och inte behöva tänka på något.... inga räkningar, ingen kasssaredovisning, ingen städning, ingen disk, ingen träning, inga som helst problem...... bara njuta... och sitta och tänka på ingenting... men men

Dags att äta lite... klockan e 20.30 och rågfrasen räcker inte rängre... måste ha mat!

Kram Lena

Mycket kläder...

Publicerad 2008-02-24 23:16:58 i Allmänt,

Ni kan inte fatta hur mkt kläder jag har de e helt sjukt!!!

Räkna precis och jag har 24 linnen och då har jag ändå slängt några idag.
34 par sockar kan man även hitta i socklådan.
Runt 30 trosor och då ska vi inte snacka om väskor... ojojoj
Tur att man köpt mer förvaringutrymme.

Tänk sen när jag bor på min lilla röda bondgård men vita knutar och pioner i trädgården osv.
jag och Andreas och våra 4 barn...

6 x 34 = 204 sockar.
6 x 30 = 180 trosor och kalsonger
6 x 24 = 144 linne

shit va gaderober vi måste inskaffa då....

 

Tack för stavningrättelse

Publicerad 2008-02-24 22:27:32 i Allmänt,

Bra Hanna, behöver all hjälp jag kan få... Det är ju så jag lär mig...
Kort på mig och min karl kommer... som sagt syrran har bättre kort.... hoppas jag;)

städa vidare,,,,,

Janette + Pierre = Vackrast

Publicerad 2008-02-24 21:25:51 i Allmänt,

Hej igen!

Bröllop igår då... Min kusin Janette och henne kille Pierre skulle gifta sig i Morup kyrka kl 16.00. (samma kyrka soma jag e döpt i) (ligger utaför Falkenberg)

Världens finaste bröllop... det räckte att dom kom in i kyrkan så börja jag grina... och sen när det  var dags för solosång i kyrkan med  sången "för att du finns"  så var de dags för Lena att ta fram de stora näsdukarna ;) Har blivit riktig tant de senaste åren, grinar för ALLT. Men dom var verkligen jättefina! Världens finaste par.

Tyvärr så har jag ju ingen bra kamera än, så min syster fick stå för allt fotande men jag kan visa lite av mina mycket kassa bilder från mobilen...

image32

image33

image34

image35

Som sagt... syrran har har alla tydliga kort... men ni fick iallafall en liten inblick på bröllopet.
Hela bröllopet var kanon, jättefint och kanonbra fest med mkt god mat. Roligt att se en person som står en så nära så lycklig och vacker.

Tyckte däremot lite synd om min karl som vi vara nykter hela kvällen för att vi skule komma hem. Enligt han var det ingen fara. Men nu har han iallfall träffat hela släkten... E sååå stolt över han!

I dag har det varit en seg dag. Kom ju hem klockan 4 i natt så jag har segat mest hela dagen. Var däremot ute och tog en promenad med Anna ( Min nya promenadkompis från nätet) Fösta gången vi träffades och hon verkar vara kanon trevlig. Var ute och gick 1 timme i regn och blev dyngeblöta men trevligt va de i allafall.

Nu ska jag ta tag i vår helvetiska röra här hemma...

Skriver mer roligt i morgon...eller senare...

Kramar & Pussar // Lena

Underbra morgon!

Publicerad 2008-02-23 11:22:08 i Allmänt,

Hej alla glada!!!

I går slog Sorvas-bloggen nytt rekord. Mest läsare sen start!!! Roligt Roligt Roligt De e nog tack vara friskisinstruktören... ;)

Nu ska jag snart i väg på bröllop så jag hinner inte skriva särskilt mkt. Har haft en grym morgon iallfall, vakna av mig själv som hör till ovanligheterna, rulla upp rullgardinen så solen väkte min karl, la mig med datorn på magen, ringde mamma och syster, prata med mitt hjärta (tindra-systerdottern) genom ett videosamtal på datorn, småprata med min kära kompis Annica i stockholm genom msn, tog på mig min blå mysbrallor och brynja ocvh dansa ut i köket och värmde lite risgrynsgröt till frukost..... världens bästa morgon helt enkelt. Nästan så vårt stökeri här hemma bara liksom försvinner i tankarna... :)

Nu bär de iväg till Falkenberg på Bröllop!!!
Ska bli såååå skoj... kommer lipa som en gris... har blivit sååå blödig de senaste åren... lite tant där med.

Ha en bra lördag allihop!!!

Kram

Vad har hänt här hemma????

Publicerad 2008-02-22 22:35:50 i Allmänt,

Vad i Herrans namn har hänt i våran lägenhet???

Man kan tro att Usama Bin laden har varit här och slängt en handgranat och sen lagt benen på ryggen...

Det ligger nytvättad tvätt över över över allt!! (eller nytvättad och nytvättad... vi tvättade den vid typ Halloween...

Men vi kan ju inte lägga in den, för vi har inte tillräkligt med gaderober. Detta e ju anledningen till att vi gick och köpte 2 byråer med 2 högersidor som vi inte kan skruva ihop pga detta...

Så nu ligger det möbeldelar i hela lägenheten dörrar, skruvar, plankor, lådor m.m. överallt!!! och uppe på det bland allt damm ligger vår halloweentvätt sockar, trosor, jeans, skjortor, byxor och alla mina 3999 linnen och alla våra påslakan....... suck. Mamma hade gråtit blod om hon varit här!!!

Vet inte vart jag ska börja... och mitt i allt detta stök så bor våra 2 älskade yasser och amanda, våra älskade fiskar. Även om dom har nytt vatten och nya växter i sin värld så ser dom ju allt stök genom glaset och måste bli otroligt stressade av detta... kanske e därför dom bajsat så mkt de senaste... ??!!!

Ja hur som så kan man ju inte börja sätta ihop möbler och banka och ha sig klockan halv elva en fredag... nej jag få ta det på söndag efter min kusin blivit fru och bröllopstöket e över!!!

Nu ska jag titta på vem som åker ut ur Let´s dance... ja jag vet att jag blivit tant!!!
((Ja, jag längtar till allsång på skansen oxå...))

Natti Natti

HYPERHIDROS

Publicerad 2008-02-22 22:17:38 i Allmänt,

herre min skapare.... jag har ju HYPERHIDROS

HYPERHIDROS :  extrem svettning som drabbar ca 1% av befolkning. Den debuterar vanligtvis under puberteten eller yngre vuxenåldern och är i uppemot 50% av fallen medfödd. Hyperhidros orsakas av överaktivitet hos svettkörtlar oftast i händerna, fötterna och armhålorna men också i andra begränsade område på kroppen (t.ex. delar av ansiktet, hårbotten, mm). Dessa område blir då konstant fuktiga eller t.o.m. rejäl blötta, vilket kan medföra att man hindras i sina normala vardagssysslor, sitt arbete och inte minst i sina sociala kontakter. Situationen förvärras ytterligare för den drabbade då svetten börjar lukta efter en tid (lukten kommer egentligen från bakterier på hudytan). 

Va skönt att få en diagnos ( som jag i och har gettmig själv)

Behandling: Botox

BOTOX® ges i form av injektioner (ett par stick per kvadrat cm) på det drabbade område. Vid behandlingar av händer och fötter bedövar man först. För andra område är bedövningen mycket sällan nödvändig. 
Effekten inträder inom ca 1 vecka och håller oftast ca ett halvtår. Enligt vissa vetenskapliga studier rörande armsvett, varar effekten över 16 månader hos mer än ¼ av patienter. De flesta patienter behöver dock 1-(2) behandlingar per år för att känna sig besvärsfria. 

De bästa av allt. Till våren kommer de komma en tjej till Kurvillan som håller på med Botox.

Eller så skiter jag i det.... Har ju mitt på de torra och mina kompisar har ju vant sig... kankse bättre att lägga dom pengarna på träningskort så jag blir superdupersnygg i stället... och får en kondition som en elitidrottare...

Ja det får nog bli så...

Det gäller bara att tänka positivt!!

Jag Älskar min svett!!!
Min svett gör mig personlig!!!
Min svett visar att jag lever!!!!

SLUTPRATAT OM MIN HYPERHIDROS I DENNA BLOGG!!!!!!!
INTE ETT ORD TILL OM SVETT I DENNA BLOGG... URSCH!!!

KRAMAR LENA

Fredag.....Äntligen!!!

Publicerad 2008-02-22 18:24:13 i Allmänt,

Vilket Jävla väder??? va fan hände???? (oj så många svordomma de blev, förlåt mamma).
jag höll på att blåsa om kull på Olskrokstorget när jag klev av spårvagnen. Tänker på alla tanter med dålig balans... hur fasen fixar dom det... fattar inte... att inte både dom och rulatorerna lyfter...

Nu e de iallfall HELG!!! Jippey Jippey sååååå skönt!!!
Men först av allt ska jag vila en liten stund, e sååå trött, kommer somna annars redan vid 21 i kväll.. inte så roligt för min karl.

Idag skulle jag ha träffat en annan som bor här på gatan. Jag har hittat henne på nätet. Hon verkar kanontrevlig och e lika gammal. Vi ska bli "promenadkompisar" pga att vi inta har någon att gå med... spännande...

Har ju träffat en annan träningskompis på nätet som heter Sandra, hon e lite bättre på att komma i väg till träningar än vad jag e men hon verkar vara en grymt bra tjej.

Roligt med nya människor. Inte för att de är något som helst fel på dom jag har runt omkring, dom e underbara men de alltid roligt att träffa nytt folk.

Nu ska jag sova lite innan de e dags att mysa i soffan....

Kram

Nerväxling

Publicerad 2008-02-22 10:23:04 i Allmänt,

Nu e andra körlektionen avklarad!!!
Jag va inte lika skraj men de e MYCKET som ska fasta i huvudet... hur fan ska allt få plats... på vilken hylla eller fack i huvudet ska jag lägga allt???
Men stefan, min körlektionslärare e grym!! Så lugn och bra på alla sätt. även om jag har hjärtat i halsgropen, fått kärringstopp i en rondell eller håller på köra på hundar m.m så e han cool-lugn.
I dag gick vi igenom nerväxling innan korsningar... gick väl sisådär... men jag får öva i helgen med Andreas.

Nu ska jag sticka till jobbet, 4 kunder i dag bara :(, och sen e de HEEEELG!!! Underbart! de ska bli så skönt.
Imorgon ska jag även på Bröllop, min kusin Nettan gifter sig, ska bli jätteskoj!

Skriver mer sen....

Kram

p.s: Steffen och Hanna ligger delad första plats och Söta Jenny (grannen) kommer även ny upp på listan ;) Bra att de gick bra med mobilen! ;)

Körlektion nr 2

Publicerad 2008-02-21 23:13:13 i Allmänt,

I MORGON KLOCKAN 8.00 ÄR DET DAGS FÖR KÖRLEKTION NR 2.
PIRRRRRIGT...
TIDIGT!!!!
I MORGON SKA JAG TYDLIGEN LÄRA MIG ATT VÄXLA NER INNAN KORSNING...ojojoj

DAGS ATT SLÄNGA SIG I SÄNG.... Zzzz Zzzzz Zzzzz

Blogg-lista

Publicerad 2008-02-21 21:39:02 i Allmänt,

Vem läser min blogg mest??? jag gör här en gissning??? kan vara helt galet!!! rangordnar i tur och ordning...

1. Hanna
2. Mamma
3. Syster Yster
4. Steffen
5. Sy-Karin
6. Stockholm-Karin
7. Petter
8. Stockholm-annica

Personer som ALDRIG skulle få för sig att läsa min blogg ;)

1. ANDREAS
2. Sebbe
3. Jennie (har tjuvtittat nån gång vet jag)
4. Pappa ( enligt syrran så tjuvtittat han med i mellanåt...ler )
5. usama bin laden


Som sagt... kan ha helt fel!!! bara en liten gissning...om en vecka e de nog inte likadan lista .... ler

Spinninginstruktören läser min blogg!

Publicerad 2008-02-21 20:44:39 i Allmänt,

Kom precis hem från mitt spinningpass.... såååå jobbigt. Vilken kondition man har.. ojojoj... under all kritik!!! Men de ska bli ändring på det!!!

De roliga e att mitt i passet så skriker spinning-instruktören i micken "Jag ser svetten rinna... BRA!!!!"

VA??? syns mina svettproblem oxå???? jag som har svart linne till och med??? eller e de så att hon har läst min blogg??? Shit... inte illa om Friskis och Svettis ledarna börja läsa min blogg, sen kommer de sprida sig till SATS och alla andra gym i Sverige sen till alla badanläggningar, sen alla sveriges resauranger osv. Det här kan bli stort!!! Riktigt stort!!! ojojoj Till slut kanske jag kan lägga ner fotvården och blogga på heltid... vem vet...

Hopp i badet.... sen e de dags för kvällsfika med Brad Pitt här hemma och nybakat olivbröd från ICA..... och kansle en hallon-smoothie eller kanske en kopp varm hemmagjord choklad av Brad Pitt.... hur som helst måste grisdoften bort först!!! om 10 min ska jag lukta nyutslagen liljekonvalj under armarna.

Många Kramar

Lena

Svett-problem

Publicerad 2008-02-21 17:59:03 i Allmänt,

1.5 timme kvar till veckans spinningpass, hoppas jag inte svimmar ;)
Men jag kommer säkert att svettas som en galning som vanligt.....

Fattar inte vad de är för felpå mig. jag har nog fått hela familjen Karlssons svettlökar. Redan i skolan svettades jag som en Kalv men jag trodde de skulle gå över när puberteten var klar, men ack så fel jag hade. Hörde härom dagen på TV när Carolina Gynning berätta om sina svettproblem, vi verkar sitta i samma båt ;)
Hon berätta att hon har prövat alla deo som finns och i bland får hon tom byta tröja efter lunch... haha... precis som jag. Idag fick jag byta tröja vid kl 13 för att jag lukta som en hel gödse-hög. Fattar inte vad som e fel... har nog fått att svettkötlar under armarna inkl. dom på fötterna, händerna m.m. för där svettas jag ju ALDRIG!!!

I högstadiet kallade t.o.m. mina vänner Alex Palmnäs och Peller mig för "Svettlana" för jag stank så... haha... men de ska dom få igen minsann... jag kommer slå dom sååå fett i Bowling snart så jag kommer på min revansch... ;) lita på de....Dom kommer inte ha en cahans...
Alla som bott med mig genom åren och alla som känner mig vet om att jag har en konstig lägning till att tvätta. Jag bokar tvättstugetider flera gånger i veckan.. men här har ni svaret!!! min kläder är inte smuttsiga alls (i och för sig de oxå pga att jag e en sölegris) men det största problemet är att dom stinker svett och det går INTE att vädra bort!!!! det är en stank som räcker sig ända till Trollhättan.

Ja slutsnackat om mina svettproblem... jag har ju som tur hittat en karl som accepterar att hans tjej luktar gris så varför klaga.... de e ju bara å gilla läget!!!
jag lukta mig i armhålan vår första date så han e van ;) Minns han kommentar då "Vad sysslar du med???" och jag tänkte "Luktar mig i armhålan, e de nått konstigt me det? ;)

Nu e de mat som gäller och sen spinning...
Kanske skriver mer sen om jag orkar...

Kram Kram


 

Bara skitprat

Publicerad 2008-02-20 21:45:39 i Allmänt,

Firat pappa idag... mamma gjorde kanongod fisk och glasstårta efter... kanongott...

Haft ont i huvudvärk hela dagen :( Troligtvis späningshuvudvärk för jag suttit dåligt på jobbet... måste skärpa mig med det!!!

Orkar inte skriva mer.... har massa telefonsamtal att fixa innan läggdags..

Natti Natti

Hanna & Lena = Sant

Publicerad 2008-02-19 20:28:46 i Allmänt,

Ja vi e sååå lika Hanna ojojojoj du har rätt...

(ni som inte fattar så e Hanna den person som var räddaren i nöden för ca 1 år sen, hon hyrde ut sin lägenhet till mig, så jag slapp bo i flickrummet hemma med mor å far, och helt plötsligt bodde 100 meter från Andreas.... ÖDET??? ;)
TUSEN TACK HANNA!!!

ja men du har rätt... vi e lika....

1. kan inte skilja på höger och vänster
Ja jag fattar inte detta... tar alltid en sekund längre för mig än normala folk att skilja på vänster och höger, har i och för sig hört att de hör ihop med Dyslexin

2. suger på Engelska..(har dock inte hört dig prata med du har sagt att du inte är så duktigt på det)
yes I am very bad i english too, soo now one day  I must go to the komvuxschool and learn me to read and write english... ;)

3. Kan inte stava
nej de e jag förbaskatt kass på, fast en sak som sitte e att det finns bara 2 ord som stavas med Kj och de e Kjell och Kjol. Aldrig stavas aldrig med 2 L och alltid stavas alltid med 2 L

4. Älskar att bygga IKEA möbler
hmmmm.... inga komentarer, jo med de kan vara skoj om alla delar finns och man får visa hur tekninskt skappad man e som kvinna...

5. Löövs Katter
 Minst sagt... ska ha 8 st när vi köper vår bondgård... ;)

6. Tycker att det är läskigt att köra bil
Ja men du har ju körkort vännen de har ju inte jag... men snart har jag!!!

7. Varit tillsammans med samma kille.. hi hi
ja de e inte många som har... men du var först.... du vann! ;)

kom på en sak till... vi har bott i samma lägenhet ;) och vi gillar å dansa när vi e lite runda under fötterna..... och vi e grymt snygga båda 2 oxå... ; ) finns nog massa massa saker till...

jillar dej hanna!!!

Kram Lena

HATA IKEA!

Publicerad 2008-02-19 20:07:52 i Allmänt,

Sista gången jag handlat på IKEA... härdanefter kommer jag handla på en moderat-möbelaffärer såsom mio m.m.

Jag och min karl var ju oh handlade 2 byråer och 2 nattduksbord. När ska ska skruva i hop de sista sängbordet så får jag se till min fasa att vi har två högersidor på sängbordet och ingen vänstersida (ja, jag vet... de e ett  i-landsproblem... men...) Såååå irreterande.
Ringer upp IKEAs kundtjänst som e ett 020 nummer, kommer upp till jukkasjärvi och dom får i sin tur sen koppla mitt till nått jä...la huvudkontor om sängmöbler i Stockholm och dom sen får i sin tur koppla mig till Bäckebol IKEA, Göteborg, Sverige Världen.....suck... Inte bara det... personen jag kom fram till, till slut hette Mirja och bröt på Finska (har inget som helst i mot finskar) men hon fatta inte vilket sängbord...

Mirja    -Haar den 1 lååda och en hylla? ( men finsk brytning)
Lena    -Nej, den har 2 lådor och ingen hylla!!!
Mirja    - Men den jag haar här framför mig på daatorn har 1 låååda och 1 hylla?
Lena     - Ja! Men du e de fel sängbord!!!!!!!!!
Mirja     - Är du säker på att sängbordet heter MALM och har 2 låååådor och inte 1 lååååda???
Lena     - JAAAA!!!!! grrrr....
 
nej det heter helt plötsligt bertil och har 5 lådor och 4 krokar... va fan tror du???

Som sagt jag hatar IKEA!! Hatar!!!  Det jag bara ville veta var om jag behövde ta med hela sängbordet eller bara den sidan som var fel... men jag fick inget svar.. inte ett dugg!!!

Så jag ber er alla (2000 läsare jag har om dan på denna blogg) Handla aldrig mer på IKEA!! Ska bojkotta skiten!!!

Så under tiden som jag lever i ett kaos här hemma med massa höger-sidor till en byrå som jag inte har någon som helst användning för, massa kartonger och skruvar m.m. så ligger säker Ingvar Kamprad på en solstol i malaysia och glassa med alla pengar han tjänat på kassa möbler...

Nu e de dags att skruva ihop den sista stora byrån oxå.... se om de finns 2 vänstersidor där i stället???

Ha de!
Kram

p.s; Ska bojkotta IKEA näst nästa gång, måste dit och handla värmeljus till jobbet först.... ;)

Pappas Födelsedag!

Publicerad 2008-02-19 00:58:39 i Allmänt,

I dag  e ingen vanlig dag för de e Pappas födelsedag Hurra Hurra Hurra

Idag fyller min älskade pappa 64 år (1 år kvar till sovmornar) Kunde inte fira han idag pga att mina päron e i Ulricehamn men på onsdag e de födelsedagsmiddag... ska bara fixa en present oxå... ;) kanske har sån tur att syster Yster fixar det! ;)

Måndag 18 Feb....Skön men stressig dag...

Gick upp 7.00 för att dela ut reklamlappar fram till min förtsa kund klockan 12.30. Kanonskön promenad med sol och lite vårtecken.. Såg min första krokus i år... i feb.... underbart men konstigt...

image27

Många lappar var det som skulle delas ut...har ont om kunder nu så då e de bara att marknadsföra sig mer...

image31

Hann väl dela ut ca 300 st innan de va dags att dra sig till jobbet.
Blev så stolt över min arbetsplats när jag såg den lilla gula villan på andra sidan massetjärn... en solig dag som denna så e de sååååå fint borta vid kurvillan.... De e som att jobba i himlen....

image29

Efter några kunder och möte m.m. så var jag äntligen hemma (kl.22.00) LÅNG DAG!!! :(

Dags för Kvällsmacka och Hallon-smoothie sen hopp i säng... i morgon börjar Frank sinatra sjunga för mig kl 07.10 (har ändrat alarmsignal)

image30

Ser ut som någon har gurglat lite youghurt och sen spottat i ett glas... ;)
Men den var kanonGod!!!

Svintrött... Natti Natti

I morgon gäller det att komma på ett sätt att göra så IKEA går i konkurs!!!
HATAR IKEA!!! Berättar mer i morgon....e för trött nu,,,,

Kram LenaZzzzzzZzzzzz

Helgens Bravader

Publicerad 2008-02-17 23:37:20 i Allmänt,

Helgen e över och ny vecka i morgon... Hur ska man sammanfatta helgen... hmmm.

Lördag... ont i halsen, ligga sängen, melodifestival med kass kebabmusik och chips. Sanna och alexanders svalor på taken var de enda som var bra. resten var kass... jag som trodde carola skulle vinna.... hmmm.. ja ja man tycker säkert om deras och olas och de röda kostymkillarnas låtar oxå... efter några öl....brukar ju vara så.

Söndag (idag).... Vakna , åt kungafrukost, åkte till IKEA och köpte möbler för 3000kr, hem till harestad och hälsa på svärmor och svärfar. Hem och börja skruva.... älskar Ikeas instruktionsbeskrivningar....sååå tydliga...men ändå tog jag fel skruv 1 gång.... fasen oxå.... andreas fick skruva isär allt igen :(

Nu ligger jag i sängen och är sååååå trött.
Skriver mer roliga saker då..... ;)

Kramar Lena

Lena = Dyslexi

Publicerad 2008-02-16 15:11:30 i Allmänt,

Ska bara tala om att jag har en liten släng av Dyslexi och haft hela mitt liv så ni som nu läser min blogg i bland får ha uppsikt med detta.
Många stavfel blir det....;)

Hoppas ni kan läsa ändå!

Kram

35kr efterrätten

Publicerad 2008-02-16 15:08:20 i Allmänt,

Tjena!

Lördag klockan e 14.45....
Mår inte kanon, ont i halsen och lite krasslig... skulle ju ut med Jillan idag men får nog hoppa det.

Var ute och åt med Andreas i går (minns inte va stället hette, låg långt upp på kungsgatan) Maten var kanongod och servicen var hur bra som helst (ägarens lille 10 åriga son hjälpte till, hur söt som helst) Andreas fick en självlysande penna av honom, kanoncool!!!

Men nu till de roliga, vi beställde en efterrätt som hette nått mkt exlusivt... chokladnånting med fruktnånting...
kostade bara 35 kr så vi nappa. Andreas första kommentar när tallriken stod på bordet och servitören gått var
- Jag hade blivit gladare om de låg 3 guldtior på fatet!
Och jag som älskar choklad kan tom tala om att den smaka skit! som gammal blockchoklad.. eller sån ischoklad till jul med massa såndär kokosfett i.... urk... men vad egentligen kan man räkna med för 35 spänn.... ;)

image17


Men men allt annat var kanon.
Sen efter det var de dags att gå till Syicky och lyssna på när en kompis til Andreas skulle spela. Dom var faktisk kanonbra trots att jag hatar sån där hårdrock. men Ölen var goda och jag fick dansa en timme eller två så jag är
nöjd.

image19

image20

image21

image22

Ja men kvällen  var nice. Blev inte så där drängfull för en gång skull. Fastnade inte i ett parkeringsdäck denna gången heller ;)

Nu ska jag tillbax till sängen, kurera min hals för att se om det blir utgång med Jill ikväll, Hade varit sååå skoj att träffa henne, var ju 40 år sen, hon e ju såååå rolig.

Vi får la se....

Ha de Bäst!!
Kram Lena

Bowling

Publicerad 2008-02-15 00:20:33 i Allmänt,

Var och Bowla med Tindra, Maria o Jocke härom helgen..
Tänkte bra visa er Bönans teknik som hon använde sig av när hon drog hem segern ;)

image10

image11

image12

image15

image16


HON K0MMER BLI ETT PROFFS!!!!!


Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2008-02-14 23:48:55 i Allmänt,

Alla Hjärtans Dag och jag har precis vräkt i mig 4 våfflor med extra mkt smör i...
beach 2008 here I come... ;)

Tycker synd om alla ensamma människor på denna jord som inte har någon på Alla Hjärtans Dag. Alla mina underbara tanter och farbröder  på jobbet. Tyckte så synd om dom så jag var tvungen att sätta in veckans ros i Härryda Posten till dom .
image8


Tänk ändå vad jag har det bra. Har en familj  och pojkvän som älskar mig och som alla e friska. Jag har massvis med underbara kompisar. Får vakna varje dag å vara frisk.....

Ändå klagar jag hela tiden på...
...att vi inte har tillräckligt med gaderober för alla mina kläder, i stället för att vara glad at jag har så otroligt mkt kläder.
...att vi har sån oordning i kylskåpet, istället för at glädjas åt att hela kylen e full med mat så vi knappt får plats med ett päron till.
...att vi inte har diskmaskin i stället för att va glad att jag har två händer att diska med.
.... att jag inte har fullbokad vecka med kunder, istället för att vara glad för dom 23 kunder som jag faktiskt har den veckan.
m.m.

Senast idag var jag sååååå sne över en sak, det var att mitt badvatten som jag tappa upp blev lite för kallt eftersom det tog för lång tid innan jag kunde hoppa i.
Men seriös Lena!!!! Du har 150 liter RENT DRICKSVATTEN som du kan tvätta din kropp i, nere i länder tex södra Afrika finns de människor som inte knappt har en kaffekopp med vatten att dricka. Orättvist!!!
Läste precis på internet att varje gång men spolar så går de åt 6 liter RENT vatten.... och de e om man tycker på "kiss-knappen", 6 LITER RENT VATTEN!!! vill inte ens veta vad "bajs-knappen" spolar...

ja, de e patetiskt....

Ska aldrig klaga mer....ALDIG!!!!

Tack gode gud  eller allah eller john blund eller  vem jag nu ska tacka ;).

Kram & Godnatt
Lenat

förlåt...

Publicerad 2008-02-13 23:28:01 i Allmänt,

Förlåt.... vart lite dålig med att skriva de senaste.
Likadant blir de idag... är för trött för att skriva... sorry..

måste bara berätta...

Frågade Andreaas i går när vi lagt oss och sagt godnatt

- Andreas,vad tror du att Du gör om 10 år?

Vad jag önska att han skulle svara förstår ni nog... typ att...

-Jag du Lena, jag bor nog på en liten vacker röd bondgård med dig och våra 3 underbara barn. Vi har massvis med katter och andra djur m.m.

men kan ni gissa vad karln svarar???

Jag citerar

- ja du, jag tror ju att jag ligger i samma säng som nu för den e ju ganska ny och en säng borde ju hålla mer än 10 år och.... ja, jag ligger nog i samma lakan också eller jag vete fan hur länge påslakan håller, men dom borde la hålla i 10 år....

ja vad ska man säga.... FEL SVAR ANDREAS!!! Karlar Karlar Karlar


SUCK.........

Första körlektionen!!!

Publicerad 2008-02-11 19:54:23 i Allmänt,

Nu ar den avklarad... min livs första körlektion på trafikskola.

Fattar inte varför jag blir så nervös när jag sätter mig i en bil, jag blir det med andreas oxå,.... men att sitta i en körskolebil och en trafiklärare till höger om mig, gör ju INTE saken bättre. Började redan i "väntrummet" då jag kommer på mig själv att av all nervositet sitta och läsa en tidning om motorcykelmotorer... ;)

Sen när vi väl kom i bilen sen så darrade knäna så kopplingen skaka, jag svettades, mådde illa m.m.
Andreas tyckte jag skötte mig bra (andreas var med för att få tips till privatkörningen sen) och läraren (Stefan)som  jag hade var kanon, lugn och trygg. Fick öva på krypkörning, starta från kant, och att växla upp. Stefan sa vid flera tillfällen att jag skulle ta de lugnt och andas.. ;) Vi körde lite runt i området runt i lunden (bara småvägar)
men nu e den gjord. Körde iallfall inte sönder bilen.

JAG SKA HA MITT KÖRKORT!!!! så e de bara.

Måste bara bli av med min rädsla, lär mig inget när jag skakar och e livrädd. Det känns som bilen kör mig, de e inte JAG som kör bilen.Måste bara lära mig att släppa kopplingen. Min vänsterfot ÄLSKAR kopplingen, den vill kramar och pussa den hela tiden....jag trycker in kopplingen hela tiden...

Hoppas bara bildoktorn lagar Andreas bil snart så vi kan ut och övningsköra.

Den dagen då jag har klarat uppkörningen så ska jag hyra en bil åka ner till Ullared ALLDELES själv, bara gå runt och shoppa och njuta , fylla bilen och åka hem... LÄNGTAR!!!!

Nu e de dags att käka ungspannkaka... MUMS!!!

Kramar Lena

NU gäller det!

Publicerad 2008-02-10 23:43:28 i Allmänt,

Glömde skriva att ni alla MÅSTE hålla tummarna!!!
I morgon Måndag kl 17.20 gäller det!

Lenas första körlektion på trafikskolan!!!!

E såååå nervös... jag som knappt kan koppla ;)
Var ute och övningskörde med andreas i kungälv i går Lördag. men det gick inte så bra, förstörde hans koppling (han säger att de INTE var mitt fel men jag tror att säger det för att vara snäll)
Men hur som helst, bilen e hos bildoktorn nu och i morgon ska jag köra sönder "Kul på Hjul trafikskola"s posche 911 turbo haha

Håll tummarna!!!

bara skitprat

Publicerad 2008-02-10 23:34:51 i Allmänt,

Vilken dag! Vilken dag! Tur att man har en sån förstående karl iallfall..... trodde inte man kunde hitta sådana bra människor på nätet ;)

I morgon e de dags för Måndag & ny vecka. har lite ont om kunder denna veckan oxå men men
Jag måste ha tålamod. Det tar tid att bygga upp ett företag så e de bara. Men jag är ju sån att jag vill ha allt NU!! jag e som en treåring. Hittar jag ett par snygga jeans eller stövlar så ska jag ha dom NU!!!
men allt löser sig... positiva tankar bara... så man inte blir en "sur-och-gnällig-tappa-hoppet-människa" Då kommer man verkligen ingenstans.

Va och simma i lördag... kanonskönt! Simmade 2100 meter och var faktiskt inte helt slut efter, trott de eller ej.
Mer spinning, simmning och promenader i Lenas nya liv. Går inte att bli en soffpotatis när man e 27...

Nu e de dags att stänga dom blå... säga hej då till den dåliga dagen och vakna i morgon med ett leende på läpparna igen... kämpa för att rätta till mina dåliga sidor och lyfta fram mina bra....

Kram Lena

Hatar mina Spöken

Publicerad 2008-02-10 20:42:52 i Allmänt,

Mitt ex ha förstört en del av mig...
E sååå sjukt svartsjuk efter allt som han gjorde  mot mig, har ALDRIG varit de tidigare...
Vill inte va de...
Suck...
Spökena i huvudet ska besegras, dom ska inte förstöra nått med mig och Andreas.

Älskar Dig över allt annat Andreas, bättre människa får man leta efter!


Kram Lena

Främmat??!!??

Publicerad 2008-02-08 23:48:01 i Allmänt,

Pratade med mamma tidigare idag... mormor hade fått främmat idag.

FRÄMMAT!!!! vadå kom de främmande människor hem till mormor??? Nej det var typ Jonssons Helga och Sara bort i kröken som hade vart hos mormor,,, personer hon träffats massvis av gånger.

Det är ett mkt roligt utryck... främmat... kommer ihåg när man var liten och mamma sa
- Nu får vi städa upp lite för nu får vi främmat... Vadå främmat?? Varje gång var det folk som vi kände som kom, inte främmande människor...

Samma som de klassska "finrummet" som alla gamla hade, inkl. mormor och morfar. Till finrummet var dörrarna stängda om de inte var FRÄMMAT och hälsa på eller om de va kalas. Det var extra kallt där inne oxå för att spara uppvärmningsel(tror jag) eftersom finrummet bara användes i bland.
Man fick inte leka i finrummet... inte rita där inne pga att mormor hade de finaste dukarna där inne...
Men sen samtidigt, va roligt det var när det var främmat där och man fick vara i finrummet!!! då var det mkt kakor och godis på borden.... konstigt...

vem har råd i dagens samhälle att ha ett finrum på 25 m2 som bara e till främmat. Undra om mormor och morfar någon gång en Torsdag dukade fint i finrummet och åt där själva utan främmat. Tror inte det. Morfars trädgårskläder passa ju inte i finrummet. Fast dom var nog hur lyckliga man kunde ändå, även om de åt i köket ;) Vilken skillnad från hur de e nu... nu äter man typ i knät vid TV ibland...

Massa fina minnen ändå man har från Mormor och morfar hus... morfars kaninen, morfars trädgårdsland med alla fina Lupiner, mormors goda mat och efterrätter, mormors små frukt och godispåsar hon fixa ihop til mig och maria för att ha i bilen på väg hem till Göteborg (från Falkenberg), när mormor och jag lekte bageri med hennes aluminumkakformar.... ja 10000 fina minnen som alltid kommer finns kvar.

Jag har haft väldens bästa morfar och har världens bästa mormor! Tänk allt dom har lärt mig genon åren...

Kram Lena

Smoothie

Publicerad 2008-02-08 13:41:02 i Allmänt,


Idag har jag inte fått i hop några kunder... tråkigt!! Men samtidigt ganska skönt, ha en dag till att fixa saker man aldrig hinner... Jätteskönt!
Ikväll så skulle vi till Tranquilo och äta, Jennie, Maria och jag, men nu ringde jennie precis å berätta att hon var lite sjuk, så troligtvis blir det bara en kväll framför TV. Helt OK med tanke på hur mkt festande de har blivit de sista 3 helgerna.

Har börjat göra smoothie hemma, fick tipset av René på jobbet.  Mkt nyttigare än massa OBOY.

Lena favorit hittills

(1 pers)
1 dl Mjölk
1 dl vanil lättyoghurt
1 dl hallon
1/2 tsk Fruktsocker

Mixa och drick!  kanongod!!!

måste sticka, skriver mer senare...

KRAM KRAM

SVIMMA PÅ SPINNING-PASSET!!

Publicerad 2008-02-07 23:19:56 i Allmänt,

Ha Ha ha

Rolig kväll.... ojojoj... kl 19.15 var det dags för Lena karlsson att börja sitt nya liv. Baspass spinning var bokad på friskis i olskroken. Har årskort där som går ut 18 mars, varit där 5 gånger, 2 gånger gym och 2 gånger spinning och en gång nä jag vände i dörren och valde min älskade säng i stället. Det är sådana som jag som gör att friskis & svettis inte går i konkurs ;)

Ja då var det då dags för spinning, har inte tränat sen jesu födelse typ..... kl 19.15 sitter jag på cykeln
LÄNGST FRAM ( fuskar minder då har jag märkt) , lokalen är full ca 25 pers, passet börjar med 10 min uppvärmning, sen börjar konditionblock nr 1, låten "The promise man- Basic Element" (en av mina favoriter) dunkar i högtalaren. Jag börjar känna att de faktiskt e jävligt roligt att träna...

Efter denna låt så säger den supertrevliga instruktören
-Ta lite vatten och samla lite krafter till första bergstoppen....
VA FAN E MIN VATTENFLASKA!!!! åååååååååå nej har glöm den i omklädningsrummet.... suck...typiskt Lena..... kan jag med och koppla loss fötterna och gå ut och hämta den NU mitt i alltihopa...alla kommer glo..... nej det går inte, jag får låtsas som jag inte alls behöver vatten... jag e en stålkvinna  nu utan dess like....

Passet  fortsätter i ca en timma, bästa passet jag någon varit på, ok jag var jävligt törstig , men jag kämpa som fasen...lena- låtar hela hela tiden..... dags för sista låten DARKSIDE- hypertraxx ( min största favorit) sååån bas!!! ojojoj Nu var det dags att lägga på riktigt mkt mkt motstånd och cykla upp för mont everest....svetten rann på ryggen ......
nervarning och dags att gå att cyklen för strechning... DÅ BÖRJADE HELEVETE!

OJ OJ OJ Allt snurra ALLT....

- så sträcker vi på oss,  böj hagan ner, upp med axlarna m.m.
Jag hörde kanske vart annat ord hon sa. helt plötsligt så säger hon att vi ska ställa oss med fötterna lite i sär.
 När jag tittar ner så har jag 6 fötter, tittar upp och ser 3 instruktörer, 1000 tankar i mitt huvud
" sätt dig ner nu Lena, du svimmar snart, sätt dig ner för fan Lena , nej!! alla kommer undra vad fasen de e med mig, sätt dig ner NUUUU!!!
Jag sätter mig ner som ett litet foster på golvet..... ALLA tittar!!! Så hör jag i högtalaren
- Hur e de med dig tjejen linne?
- De e lugna puckar , svara jag
 
 När strechning var klar så hade jag börjat bli människa igen.... och de var dags att gå hem.... gick fram till instruköten och berätta att svimmattacken och vattenflaskan i omklädningsrummet m.m.

Men annars  var det min bästa pass någonsin. Lördag kl 11.15 har samma tjej samma pass med darkside. Jag ska gå och har bokat OCH jag lovar för gud och denna församling att jag INTE kommer glömma min vattenflaska!!!! Ska ha en 5liters dunk med vatten med mig!!!

Ja.. vad säger man..... jag har iallafall börjat mitt nya liv!!! jippey!!! Ska bli såååå snygg till sommarn....

Natti Natti

Semla, Blod & Lois Vioton

Publicerad 2008-02-05 19:44:27 i Allmänt,

Vad har hänt i Lenas liv idag??? inte så mkt....

Först 9 underbara kunder!!! älska mina små tanter och farbröder....... såååå små och söta så man skulle vilja ha dom som bokstöd i bokhyllan.
Dom e så tacksamma så hälften hade räckt. Jag får nästan ett "tack" för varje nagel jag klipper... dom har sååå otroligt mkt att ge mig. Dom har varit med om allt!!! kriget, mörkeläggningen, när TV kom, att ta körlektioner för 20 öre, fött barn som har fött barn som i sin tur fött barn... vissa e ju över 95 och är gammelgammelgammelgammelgammelmormor.
Skulle inte vilja leva utan alla dessa underbara möten.

De sötaste e att nu har ALLA tanter och gubbar lärt sig att jag gillar att få jämna pengar  pga att jag har lite tjugolappar och tar inte kort, så nu kommer alla med 340;- jämt varje gång!!! så nu jag ett annat problem... nu kommer jag till banken varrannan vecka med en stor säck med bara 20-lappar..... men dom e såååå söta...snälla och omtänksamma...
Och alla dessa chokladaskar, blommor, hembakta kakor, hemvirkade dukar m.m... man blir ju sååå rörd.

Jo, vad hände efter jobbet då? Jo då!!!! gick jag och hämta min efterlängtade semlor som jag har lagt undan och längtat efter hela dagen... ( har inte ätit dom än) Ska bli sååå gott.

Sen efter det var det bara att ta bussen in till stan för att ge blod. inne på blodcentralen gick det snabbt, var färdig på 15 min. ute vid kassan hände något mkt mkt lustigt....

En dam i 40 års ålder kommer in, snygg i håret, snygga kläder och en lois viotonväska.... Ja kort och gott en normal kvinna i sina bästa år. Jag står efter henne i kassan då jag hör henne säga.
- Tänkte bli blodgivare men jag vill inte att ni använder nålar alls. Jag vill alltså inte att ni sticker mig...
Kvinnan i kassan ser förvånad ut och förklara att detta kan bli ett problem eftersom man använder nålar vid blodgivning, MEN dessa e mkt mkt TUNNA!!
 Lois Viotonkvinnan svarar
- Nej då e detta inget för mig! men tack ändå!
och går ut genom dörren

hmmmm.... Jag fattar INGENTING!!! kan inte sluta tänka på detta fast det var 2 timmar sen.
Hur i allsin dar skulle dom få ta i hennes blod om de inte fick använda nålar??? skulle dom suga ut blodet som blodiglar??? skulle dom skära med vassa knivar och tappa på kanna???
Fattar ingenting!!!
Förstår mkt väl att man e rädd, de var jag med men.....

men man kanske inte ska fatta allting....

Nu ska jag avnjuta min SEMLA!!!!! :)

Kramar Lena

Älskade Tindra

Publicerad 2008-02-04 23:52:34 i Allmänt,

Hej!

Var hos min älskade systerdotter idag och lekte en stun pga av att hon var lite sjuk och hade ögoninflammation.
Hon betyder verkligen ALLT för mig. Att leka med en henne en stund får mig piggare efter en lång dag på jobbet.  Vi e verkligen Bästa Bästa Bästa kompisar.
Sen vet e fan om jag egentligen tycker de e så roligt att leka med Babie och My little pony m.m.

Lena        -Barbie,Barbie ska vi åka till stranden?
Tindra      -Ja Bluestar, jag ska bara hämta min kompis!
Lena        -Hoppas de e inte börjar regna!!
Tindra      -Jag hämtar paraply oxå!
Lena         -ok.. då hämtar jag filten att ligga på...
Tindra(suck!!)     -Jag vill inte leka med barbie mer, jag vill leka skola, du e elev moster så e jag lärare.
Lena       - men gumman, jag måste med bussen om 7 min...
Tindra       -....... men du lovade!!!!! Du kan aldrig leka med mig länge... du e min dummaste dummaste dummaste kompis!!! Jag vill aldrig leka med dig mer... ALDRIG!!!
Lena   -    men tindra, du måste förstå att....
Tindra      - jag hatar dig moster, jag vill inte åka till paris  med dig när du får körkort, så det så!!!
Lena        -SUCK


Ja vad säger man... de barna de barna.... men hur som helst e hon e bästa jag har!! Älskar dig Tindra!

Läggdags... 9 kunder i morgon + att jag har ca 10 samtal att ringa ex till skatteverket, småföretagarnas akassa, blodcentralen m.m.

Men jag längtar tills i morgon för då ska jag frossa i SEMLA!!!! SEMLA!!!!! SEMLA!!!!

Godnatt!

image2image3image4image5image6

Hemlig Beundrare

Publicerad 2008-02-04 20:47:57 i Allmänt,

Hemlig Beundrare....hmmmm

Det är någon som kallar sig för hemlig beundrare som har massa att tilllägga på min blogg..hmm..... mkt intressant... Trodde alla mina beundrare var öppna med sin kärlek för mig... ;)

Skämt osido..... tror jag anar ugglor i mossen... tror de en mr wiiiiin som jävlas.... eller man kan ju alltid hoppas på de bästa... kanske Brad Pitt.... eller kanske Beckham.... eller varför inte supersnygga RIKARD SJÖBERG???

I så fall om de e du, Rikard, så e det så att jag har ju mitt på de torra MEN om du kan fixa en miljon eller två så hör av dig.. det måste ju bli någon slant över på postkodmiljonären.....
Måste köpa mig på nya vår-skor och massa körlektioner på körskolan så alla pengar välkomnas...
behöver nya växter till akvariet oxå så skcika du tre mille med en gång så e jag tacksam...

Kram Lena

Morgontrött

Publicerad 2008-02-03 22:51:55 i Allmänt,

Hej igen!!!!

Så där ja! Då var nästa hela lägeneheten skinande ren...
Skönt!
i morgon börjar en ny vecka... skoj! Älskar Måndagar, när man går tillbaka til vardagen igen.
Förrutom att gå upp tidigt på morgon igen... suck... tror inte det finns någon mer på denna jorden som jag som känner sån ångest de första sekunderna när klockan ringer på morgonen. Jag ser ingen som helst mening med livet alls. Men det räcker att få duscha och få på sig kläder så börjar man bli människa...
om jag inte har blivit det då så blir jag det garanterat vid min traditionella rush och löptur rill spårvagnen. Den kommer alltid 2 minuter för tidigt (eller e de jag som e 2 min sen?? ;) ?? )

Hur som helst.... först där.. springades med hjärtat i halsgropen får jag ur mig det första ordet  varje morgon. 
 Det är till den underbara 18-19 åriga killen som varje morgon små-springer med mig för att kunna ge min dagens upplaga av tidningen "SE". Han säger Godmorgon och jag svarar de samma med en gnutta morgonångest..
I bland får han ut sig en komentar såsom "- Lika sen idag tjejen" och då kan jag tala om att jag bara bestämt bara nickar och tilltalar någon först när jag kommer till Kurvillan i Mölnlycke.
Som sagt HATAR att gå upp på morgonen.

Minns när jag gick i högstadiet så bad jag pappa att väcka mig 05.45 VARJE morgon. Han stod med morgonrocken färdig att bara dra på ( som en artig herre tar på en tant jackan). Sen duscha eller bada jag varje morgon i nästan 20 min, åt frukost, sminka mig, smörjde hela min kropp med persika-lotion eller jordgugs-lotion (efter humör)., matchade örhänge med klädsel....var på skolan redan halv åtta när jag började åtta.... SKANDAL!!

Nuförtiden hinner jag knappt byta om på jobbet föränn kunden sitter i stolen....

Men morgonstunden hade varit ännu värre nu om jag inte:
 ....vakna bredvid Andreas
 ....vakna och va frisk,
.....fick min SE på morgonen av min "löparkompis"
.... kom till ett jobb & jobbakompisar som e Kanon!

Nu e de dags att slänga sig i säng... 06.10 ringer klockan.... SUCk
(kanske ska ändra till 06.08 så missar jag inte spårvagnen)

Natti Natti
Lena

Städ-söndag

Publicerad 2008-02-03 15:02:47 i Allmänt,

Idag e de lenas STORA städ-dag!! Allt i lägenheten ska bli skinande rent.
Alltifrån städskåp till badrum m.m
Inte sååå skoj men det är ett måste....hela lägenheter ska lukta nyutslagen liljekonvalj när jag e klar!!!
Är ju sååå skönt när de e klart. Skriver mer senare ikväll...
när jag sitter i min välstädade och glänsande omgivning ;)

Kram Lena

Familjemiddag :)

Publicerad 2008-02-03 00:37:19 i Allmänt,


En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga.
Pappan svarar: "Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"

Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst. I 20-årsåldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta. Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga. Efter femtio, blir brösten som lökar."

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"


Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar: "Kan jag ställa en personlig fråga, mamma? Hur många typer av penisar finns det?"

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar: "Jo min dotter, en man går igenom tre faser. I 20-årsåldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård. Runt 30 - 40 årsåldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig. Efter femtio blir penisen som en julgran."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

Lördag = Seg

Publicerad 2008-02-02 23:06:08 i Allmänt,

Hej Alla glada!

Kvällen igår blev lyckad... lite pustervik, lite joe farellis,lite efterfest med spagetti och köttfärssås....
Idag e man dock lite seg...
Ikväll blev de pizza med cola och göta kanal 2.... pizzan var bättre än filmen... ;)
Nu ska jag slänga mig i säng... i morgon e de dags för, fixa alla remisser till Landstinget, lite övningkörning + dags att fixa lite här hemma....

KRAM // Lena

Fredag + Sebbe = Sant

Publicerad 2008-02-01 21:20:04 i Allmänt,

Sängen lockade.... men Sebbe locka mer....

Sitter nu hemma hos Sebbe och dricker öl och väntar på krafter från ovan som ska ta oss ut på ett trevligt ställe...
Jag e fortfarande lite seg men det är skoj att träffa lite kompisar ibland mellan all fotvårdsjobb...
Men i morgon är det dags att göra fotvård igen... tre kunder i morgon, det skulle vara något sällskap som skulle till Kurvillan och dom ville ha fotvård...

Nu e de dags att ta min Öl ur Sebbes hand för annars kommer den snart vara slut...

Ha det!
Lena

Fredag = Öl el Sängen

Publicerad 2008-02-01 18:26:51 i Allmänt,

Hej!

Klockan e halv sex och jag kommit hem efter en dag på jobbet + en mysig fika med Linda Eriksson som gifter sig på Söndag. Hon kommer bli världens finaste brud!! är så glad för hennes skull att hon fått en bra karl och 2 supersöta barn och kanonfint hus m.m. De e du värd Linda!!!

Som sagt klockan e halv sex.... 17.30... och vad hittar man på... Andreas e på båtmässan  och sen ut och käka med jobbet (tror jag)... men vad ska jag hitta på.. kanske en Öl me Jennie på Tranquilo?? eller nej hon jobbar nog i kväll... någon öl med sebbe hade varit nice... men han skulle filma eller va de va... hmmm... ska jag leta vidare  eller ska jag ligga kvar i min älskade säng??? Eller ska jag kanske gå ut och ta en promenad i den underbara stormen???

Finns inget som e bättre än att komma hem trött och jävlig och bara gossa ner sig i sin dunkudde... tror jag kommer välja det i kväll faktiskt... har inte jätte gott med stålar heller....fast några kalla Öl hade tjittlat gôr-skönt i istan... suck!!!
 Jag vi får väl se.....

Har funderat på en sak idag...
Jag e såååå  fascinerad av Facebook... Vilken grej!!!!
 LÄste nu på internet att en vacker dag i feb 2004 skapar Mark Zuckerberg Facebook, 19 år gammal. Nu e grabben 23 år och nu används Facebook av över 30 miljoner människor i hela världen... alla pratar om Facebook, kunder på jobbet, på fiket, på bussen, i affären, på apotekt.. ja överallt!!!

Hur fan lyckas han??? Tänk om jag helt plötsligt skulle tillverka e fotkräm tex. "Lena Fötter" som hela mölnlycke skulle bli helt sålda i och tokhandla... sen efter ett halvår så använde hela Göteborg  "Lena Fötter"-krämen och sen hela sverige osv...
och efter 4 år (2012) så har över 30 miljoner min fotkräm på fötterna... allt i från hemmafrun Shamameh i Iran till Hillary Clinton i USA (inte för jag tror att hon har Facebook i och för sig ;) ) men ändå e såååå imponerad!!! Jag är överlycklig när gamla Asta kommer till min fotklinik och har pratat med gamla Märta på PRO-mötet och fått tips om min fotvård... men men... skam den som ger sig... det är i och för sig skillnad.. Jag säljer ju en tjänst / min tid, det gör ju inte han... är ändå grymt impad...

Tycker i och för sig att Facebook börja urarta sig lite... inte lika roligt... men det finns ju annnat men kan göra än att tillbringa sin tid på Facebook... ;)

Nu ska jag ut i Köket och käka lite ärtsoppa ( min favoriträtt )
sen får jag ser hur kvällen urartar sig...

Ha en riktigt skön helg // Kramar Lena

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela