sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

varmt varmt varmt

Publicerad 2009-06-30 22:50:39 i Allmänt,

Helt sjuk va varmt det är!!!! Värre än Turkiet!! Stackars mormor och lilla Elliot i denna värmen, hur står dom ut. Dom kan ju inte bada i iskallt vatten 20 ggr per dag som jag kan.

I morgon så ska jag + 5 andra gravid tjejer (som jag träffat genom internet) åka till havet å glassa. Sola kommer det inte bli mkt av för de flesta av oss vill ligga i skuggan. Fast det ska bli trevligt och träffa alla igen. Vissa har jag bara träffat en gång.

Tänkte jag skulle sätta in lite kort från mina 2 lediga veckor + midsommar å grejer men jag hittar inte min kamera... Ni får ha tålamod.

I morgon är det bara en vecka kvar tills det är dags... fasen... tiden bara rusar i väg.... läskigt....

BB-väskan är packad. i kväll la jag ner det sista. 3 påsar is-te, hårband och en vattenspruta (sån man har när man stryker). Tänkte vi kunde ha den med kallt vatten så kunde andreas spruta på mig om jag blir för varm :)

Ja, läget är under kontroll!

ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅ NYFIKEN på om det är en kille eller en tjej... och vi har fortfarande ingen aning vad vi ska ha för namn... ingen aning... ja ja...de e la jag och Andreas i ett nötskal.... allt löser sig.

Tanken att jag kan bli mamma vilken sekund som helst är helt sjukt!!! Jag Lena, som e  såååå tankspridd, ska bli mamma... herre gud...hur ska det gå.... de var ju inte länge sen jag gick i skolan själv och var ett litet barn... hur i alla mina dagar ska detta gå...ja ja... vi fixar det nog tillsammans... andraes e nog lika skraj :)

Ja ja... nu e de dags å springa, andreas ska raka sig å då måste jag hinna å lyfta ut mina prydnadsstenar i handfatet innan....

Ha det gött!

Kram


vad har Lena gjort idag då???

Publicerad 2009-06-27 21:03:29 i Allmänt,

Jo.. jag har gjort.... INGENTING!!!!

traskat runt inne i lägenheten naken typ hela dagen...

Gick till ICA å vände men det var alldeles för varmt....

Känns som min kropp är ca 65grader varm.

Dricker å dricker å dricker och har knappt kissat på hela dagen, det bara rinner ur skinnet på mig.

men men jag ska inte klaga... för övrigt mår jag kanonbra!!!

Du e för rolig Babette... ha ha... fin... ja de skulle jag inte kalla mig själv,... inte me den bruna långa randen... skölnt å höra att den kommer försvinna... vi får hålla tummarna iallafall att den gör det även på mig :)

Nu ska jag dricka lite till....

vägde mig i går förresten... 16 kg har ajg gått upp nu.... de sista 2 kilon gick jag upp på en och en halv vecka bara... med det är troligtvis allt vatten i kroppen...

Nej...usch va jag klagar hela tiden.... RYCK UPP DIG LENA!!!!! Du har ett barn i magen som du å din 'älskade karl har gjort av bara massa kärlek... va klagar du över???

Nej skärpning!!!!!!!!!!!

Va glad i stället för att du har haft 8 underbara månader och mått som en prinsessa. Huvudsaken är att lilla groda mår bra å de gör den garanterat!!! Den knör å trycker som bara den....

Längtar såååååååååååå otroligt till han/hon ligger på mitt bröst å jag får titta i dens ögon för första gången... inte länge kvar nu....

Känns verkligen som jag och Andreas står på startlinjen på ett jättelångt maratonlopp som vi kommer springa resten av vårt liv. Vi bara väntar på startskottet. Vi står bara vid startlinjen å stampar för å få börja springa.... vi pratar å diskuterar ALLT nu... allt mellan himmel å jord.... föräldradagar, garantidagar, amning, förlossning, barnuppfostran, moppe till vår son/dotter, Ska vi tvinga den å bädda sängen varje dag när vi själva inte ens gör det???? amningsBH, framtida semester med barnen... ja ni ser ju.... vi liksom bara väntar på att få kasta oss in i vuxenlivet :)

Läskigt men såååååå spännande!!!

Dags å dricka....

Kram Kram

58 grader varmt :(

Publicerad 2009-06-27 10:03:31 i Allmänt,

Ok jag ska inte klaga nu när sommarn är här MEN FAN VA VARMT HÄR E!!!!!

Jag orkar ingenting!!!! knappt gå på toa å kissa, bara det är ett helt äventyr...

Men men... kanske blir lite bättre med mat i magen :)

Ska försöka få liv i min karl oxå...

Hörs sen!

Kram Lena

Michael Jacksson DÖD

Publicerad 2009-06-26 09:16:06 i Allmänt,Shit vilken världsnyhet.....

Jag å Andraes läste det på nätet i natt innan vi la oss...

Vilken legend...The King of Pop....

Så idag ska de bara lyssnas på Michael....

Tusen TACK Linda!!

Publicerad 2009-06-26 08:55:58 i Allmänt,

Inte visste jag att du var så haj på datorer... där ser man....:)

Vakna kl halv 6 nu i morse av att mina elefantben och elefantfötter sprängde som bara den....
När jag tittar på mina fötter så ser det ut som det är två stora bollar jag går på.

Vad ska jag då hitta på idag??? jo, fika med Linda (jobbakompis till Andreas) sen till Barnmorskan för extra besök, sen hem för å äta blodpudding, sova middag (behövs när man är padda) sen in till stan för å fika me Mikael en gammal jobbakompis från äldreboendet sen ska jag hem och ladda inför fotbollsmatchen kl 18...

ja de e la min dag  de.... jo jag ska köpa vit sytråd oxå... måste korta av vårt duschdrapperi...

sätter in lite kort från min minisemester som jag inte kunde igår....


Supergoa Tindra tillsammans med paddan från götet (även kallad valen)
Angelina Jolie med sin slanka brunbrända kropp, här kan man även skymta hennes bruna sexiga navel och hormonrand på magen :)

suck..... hur i helsikes namn kommer min kropp se ut efter detta?????????

jaja... i-landsproblem...

Dags å dra..

Ha det gött!
Kram Lena

grrr

Publicerad 2009-06-25 22:04:43 i Allmänt,

va fan har hänt me min blogg??? Nå som kan hjälpa mig??? kan ju inte få mellanslag (nytt stycke liksom) och kan inte infoga bilder.. nån som kan hjälpa miG???

springer runt i Bikini...

Publicerad 2009-06-25 22:03:25 i Allmänt,

Ja jag ljuger ju om jag säger att jag är smidig, kall å pigg. Vart i Ulricehamn i husvagnen å hälsat på päronen i 2 dagar (1 natt), tindra, syrran å Elliot va oxå där. Skönt å bara få slappa lite. Där finns liksom inget å göra så man akn inget annat än att slappa... där finns inga fönster som ska putsas, inga golv som ska dammsugas, inga bokhyllor som ska dammas m.m. Fast jag märker att jag blir större å klumpigare. Känns som grodan växer ca 2 dm per dag nu... ca 1 kg om dagen... Jobbig varje gång jag sätter mig för då vet ajg att ajg sen måste gör det jobbigaste som finns.. RESA MIG IGEN... suck.. Ja ja.. jag ska inte klaga... jag mår kanon annars. Lite huvudvärk och svullna fötter å händer har smygit må mig i går och idag. Ska till Barnmorskan i morgon för att göra en extrakoll så det inte är havandeskapsförgiftning. Det är tydligen vissa sytom man kan ha då... fast jag e superlugn.. tror det är värmen... dricker aknske för lite å svullna fötter å händer e ju fullt normalt... hoppas inte det är nått. ja de e fasen inte länge kvar nu... 12 dagar kvar... ska bli såååå skönt å bli av med magen å få träffa vår älskling... är SÅÅÅÅÅÅÅ nyfiken på om det är en mini-andreas eller en mini-lena... ja ja... bara han/hon e frisk! Dags å dra på sig ett par stödstrumpor, kanske hjälper lite... inte för att jag fryser om fötterna direkt... ni skulle vart här hemma i vår lägenhet nu.... Andreas ligger i soffan å kollar fotboll, han har 2 filtar på sig å fryser som bara den och jag springer runt i bikini med min slanka kropp å svettas ihjäl... konstigt att det kan vara så olika... dags å sluta... skriver i morgon när jag vaknat. Kram Lena

saknar min karl....

Publicerad 2009-06-24 21:12:27 i Allmänt,

Tjena! Skriver bara några rader från min semester i Ulricehamn. Har badat två gånger idag... det var inte varmt direkt men jag överlevde å lilla grodan oxå. Idag är det bara 2 veckor kvar tills 8 juli, dagen då vår skatt e beräknad å komma ut till oss... längtar som bara den.... Hoppas ni alla mår bra iallafall. I morgon så ska jag bara fortsätta å slappa å sola min superbleka kropp. Nu är det dags å spela lite boll med Tindra, sen ska jag ringa Andreas å kolla läget med honom.... helt sjukt, det räcker att åka 10 mil bort så saknar ajg honom nåttt oerhört. Vad hade jag gjort utan honom. Han är verkligen allt för mig just nu... Dags å dra... skriver mer en annan dag om min midsommarhelg å dopet i söndags. Nu kan jag inte sätta in kort å så... hörs i morgon... Kram Lena Ps: Tack själv Linda. Superskoj å ses.

nåt fel me bloggen

Publicerad 2009-06-18 09:02:46 i Allmänt,

om ni undrar om jag har blivit galen som inte har några mellanslag mellan texten längre så är det bloggen som spårat ut. Det går inte heller inte infoga de fina skrattkortet på risplockan... det kommer, ha tålamod. Kram

snart e de dags för Svensson Svensson semester

Publicerad 2009-06-18 08:58:57 i Allmänt,

Får väl be om ursäkt för förra inlägget, massvis av stavfel m.m. OK jag har ju dyslexi men det var nog en gnutta gomorgon i ögonen som satte stjäppar, kjäppar, cheppar, kjeppar....ja va fan!!! satte pinnar i hjulet. Känns så lyxigt att vara ledig... känns som man är 8 år och har sommarlov (tills jag ser alla mina böcker om förlossning och jag fattar att jag ska bli vuxen om 27 dagar) Shit va tiden går!!! känns som det var i förrgår som jag bad andreas stänga av TV för jag skulle berätta en hemlis. slutet av oktober va det... som jag kissa pluss på gravidstickan och jag och Andreas titta på stickan samtidigt (när andreas tog bort handen för resultat fönstret) Shit.... 4000000 tankar... tror jag och Andreas blev lika glada å lika livrädda. Hur i helvete ska vi fixa detta???? Uppfostra en ny människa??? VI???? Andreas som är så trött å jag som e så tankspridd å glömsk???? Och nu 8och en halv månad efter så sitter vi här båda två å bara LÄNGTAR tills vi får pussa på den lilla/lille. Den kommer bli tokig av all kärlek som väntar den... väntar å väntar.... jag akn tala om att ajg älskar det som är i magen redan nu... konstigt när jag inte har träffat hon/han än, fast ajg kan ligga helt paraluserad, parralisread, paralyserad... ja va fasen ni fattar. Jag kan bara ligga å titta på magen i flera timmar och kolla hur det rör sig där inne. Love it!!! Men men... nu har jag inte tid å sitta här å filosofera.... kl 14 idag så rullar vi ner mot Varberg. jag och Andreas å lilla grodan i mamma å pappas gamla husvagn. Vi ska bo på Apelvikens camping med 9 andra husvagnar. Ska bli såååååå skönt med lite semester efter allt jobb... Så nu ska det packas... allt möjligt.... inte minst BB-väskan. Förlossningen akn ju faktiskt sätta igång där nere, man vet ju aldrig. Så nu gäller det å ta tjuren i hornen... Vi hörs! Kram Lena PS. Måste till sist inte glömma å tacka syrran för all hjälp i går med städningen på jobbet. Du är bäst! hade tagit 500 år annars... Får väl även tacka lilla risplockan som hjälpte till i städningen med några leende..

Godmorgon mina vänner

Publicerad 2009-06-18 08:39:47 i Allmänt,

jaha då har man alutat jobba.....

Inga mer fötter att fila på 14 månader...

LÄÄÄÄÄSKIGT!!!!

Innan sista kunden så kände jag "Fan va gött det ska bli å slippa alla fötter" men när kunden sen sa hej då och ajg stod där själv så hade ajg velat fila 300 hälar till.... konstigt.
Älskar verkligen mitt jobb! Shit va jag komemr sakna alla kunder... nej inte alla kanske, men 98% av dom iallafall.

Men dom jag kommer sakna mest är min underbara jobbakompisar.... sååå goa!
Jag fick en kanonfin paket av dom i går när jag skulle gå hem....eller rättare sagt.....lilla grodan fick...

Så himla fin... som ni ser om ni jämförbilderna så hänger benen lösa! Så himla söt!!!

Så som jag har letat efter "åka hem från BB-kläder till en liten pojk" och inte hittat nått som föll mig i smaken så nu fick jag det fixat oxå.... solklart... klart att mini-andreas ska åka hem i en ap-dräkt med hängande ben :)

Klänning till mini-lena om det nu skulle bli det har jag redan fixat...


erkänn fin???

fast ap-dräkten kommer slitas av hälsan om det nu skulle bli en tjej oxå... Hur som helst så är jag supernöjd!!!! Tusen tack Tjejer... kommer sakna Er enormt!!!!! Nu ska jag koka ägg.... lilla grodan sprattlar av hunger... Kram Lena

Tack Siv å Knut

Publicerad 2009-06-16 22:11:28 i Allmänt,

Roligt när deT man skriver här läses på en husvagn på en liten camping i Ulricehamn...

Tänk vilka nymodigheter det är ändå ÄR med internet...

Ses nästa vecka för då ska jag till prången å slappa å leka med lilla kaffebönan å lilla risplockan.

Ha det gött allihop!

I morgon är det dags... sista jobbedagen!!!!

UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VI HÖRS
KRAM

nedräkningen har börjat....

Publicerad 2009-06-15 22:32:19 i Allmänt,

tis.... 10 kunder
ons....6 kunder, barnmorskebesök, packa BB-väska och alla andra saker som ska med till varberg.
torsdag.... handla all mat till varberg coh dra dit med husvagnen. jag och Andreas ska dit och fira midsommar med 9 andra vagnar... superskoj!!!! har köpt 10 öl till mig... alkoholfria alltså.... ska bli såååå gött!!!!!!
söndag....kommer hem, i väg till dop coh vara fadder för supersöta Felix. Sen hem coh tvätta.
Måndag... fixa det sista med företaget innan det är dags för mammaledighet (lite pappersjobb) ska sitta på jobbet och jobba om min vikarie behöver hjälp med nått på sin första dag.
Tisdag... samma som måndag
Onsdag... Drar upp till Ulricehamn och har SEMESTER med mina älskade päron! SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!

ja som ni ser så har jag fullt upp... men jag lever och mår bra men det ska bli JÄVLIGT skönt å sluta nu. har svårt å andas när jag filar fötter m.m.

är ganska nöjd med  min beräkning om att jobba till midsommar. Aldeles lagom!

Men som sagt... det är inte klart än... 2 dagar kvar... Sen mina vänner så ska jag blogga så det glöder!!!!

håll ut!!!

Kram Lena

i natt kl 02.32

Publicerad 2009-06-10 22:30:15 i Allmänt,

Jag vaknar av europas största suck

ANDREAS: - FAN! DU LÅTER LENA!!!

LENA (NYVAKEN): -Va?

ANDREAS; - DU LÅTER SÅ JAG KAN INTE SOVA!!!!!!!!

LENA: - vadå låter?

ANDREAS: -Du andas så det visslar jättehögt!!!!!! Jag kan faktiskt inte sova.

LENA: -Ok??!!!Men hjärtat.... det e bebisen som trycker på ju......Ska jag lägga mig i TV-rummet i soffan istället???

ANDREAS: - NEJ, inte du, jag gör det i såfall, det är jag som inte kan sova...

LENA: -ok, men då försöker jag lägga mig på sidan och sova istället.

ANDREAS: ja ja. ....suck......spelar ingen roll... du kommer rulla över på rygg igen.... suck.... godnatt..


Ja... det tar minsann på förhållandet att bli föräldrar :) haha

Men men.... vi får la se vem som hamnar på soffan inatt... jag eller Andreas...

Nu e de iallfall hög tid å slänga sig i säng och försöka sova tyst. ;)

Godnatt!
Kram Lena

längtar

Publicerad 2009-06-10 21:16:16 i Allmänt,

Bara 5 dagar kvar....... underbart! sen ska jag bara klia mig i naveln tills bebisen kommer...

dags å käka ägg å sill

ha de

Bara 6 arbetsdagar kvar...

Publicerad 2009-06-09 23:09:40 i Allmänt,

....det ska bli så skönt att sluta jobba snart.

Känner mig mer och mer som en stor flodhäst på jobbet. Idag tappa jag nageltången på golvet. Efter ca 1,5 timme och en puls på 300 så fick jag upp den... och när jag äntligen fick upp den så gjorde denna lilla böjning till att jag fick både halsbränna och sammandragningar så det stog härliga till...

inte roligt när man har en kund framför sig som man ska vara proffsig inför... med det funkade nog.

I dag har jag vart på teater på Tindras skola... hon var kanonduktig!
Sen efter det var det tårtbuffé i klassrummet.... hole moses.... vilken dröm.... jag bara vräkte i mig tårta... allt från jordgubbstårta till kladdkaka.... det var som att komma till himlen.... värre var det när jag kom hem och fick en utskällning av min karl för jag hoppat över kvällsmaten för jag var mätt på tårta... sötis... han har rätt... grodan kan ju inte växa klart på tårta inte.. så det var dags å slänga i sig lite mat oxå...

I morgon vankas det 9 kunder...

Dags å sova..

Natti Natti / Lena

kass på att blogga........... I know

Publicerad 2009-06-08 22:25:20 i Allmänt,

Inte mycket bloggande nu inte...

Dagarna bara rusar iväg... helt sjukt! När jag kommer hem från jobbet så bara jag trillar i säng...

Bara 7 arbetsdagar kvar sen ska de vankas mammaledighet.... så skönt... det börjar bli riktigt trångt i magen... svårt å böja mig fram, gå snabbare än 2 km/h utan att få lassvis med halsbräna m.m.

Mår kanon fortfarande men jag ljuger om jag säger att det inte ska bli lite skönt å slippa magen om 4 veckor...

1 månad kvar.... 8 juli är det dags... om den kommer när det nu är beräknat... ja ja den frå koma när den vill.

Nu e de dags å slänga sig i säng...

ha tålamod.... om 6 dagar så kan jag blogga så det glöder ;)

Passar på å visa ett litet kort på min älskling...erkän att han e söt...de eså roligt när jag har Elliot på min mage så sparkar kusinerna på varann :)Erkänn han e fin!!!!

Kram Lena

Grattis!!!

Publicerad 2009-06-06 09:34:58 i Allmänt,

Villa bara framföra ett STORT GRATTIS (i efterskott) till 2 födelsedagsbarnSvärmor Birgit
(som fyllde i Söndags)

och

Johanna I DOMSJÖ :)
(som fyllde i Osdags)

Hoppas ni hade bra födelsedagar!!!!

Birgit... mysig dag på altanen i Söndags!!!! sol, supergod tårta, glass, middag m.m. kan det blir bättre!!! TACK!

Johanna... Roligt med husköp!!!!! Skoj!!!! hotmaila adressen och husets färg så kan jag kan zoooma in det på Eniro :)
Roligt iallafall.... korten du har.... ingen fara.... ta det när du har tid!!!! Saknar dig.... tråkigt att vi bor så löångt ifrån varann... jag och andreas kanske ska flytta upp till Övik????  :) haha....skoja bara... hade jag aldrig fixat...hade saknat GBG för mkt... å mamma å pappa å syrran å tindra å elliot å mormor å kompisarna å nordstan å...... ja massvis... men vi får komma upp sen å hälsa på med lilla grodan så hon får andas norrlänsk luft hon med ;)
 

Röstdags

Publicerad 2009-06-06 09:21:00 i Allmänt,

Jaha då va det dags att gå och rösta.... gjorde en snabbkoll/test på internat va jag skulle rösta på (även om jag  redan har bestämt mig)

Så här blev resultatet....

 partiMatcha 
 
1. Moderata samlingspartiet67,5%
 
2. Feministiskt initiativ64,7%
 
3. Socialdemokratiska arbetarepartiet62,5%
 
4. Junilistan60,5%
 
5. Vänsterpartiet60,0%
 
6. Miljöpartiet de Gröna59,5%
 
7. Sverigedemokraterna59,3%
 
8. Kristdemokraterna56,9%
 
9. Piratpartiet54,2%
 
10. Folkpartiet liberalerna53,4%
 
11. Centerpartiet52,7%


Ja ni ser ju... hoppla hoppla... där var jag minsann moderat....och lite feminist oxå... ha ha ha... ja där ser man... alltid lär man sig nått nytt... ha ha....
nej det blir inte d idagolcegabana-parti inte... nej nej.... idag är jag GRÖN.... miljöpartiet blir det idag.... e lite sugen på det idag käner jag.... sist var jag kristdemokrat och innan det vänsterpartist... ja... en härlig blanding.... egentligen e jag nog RÅÅÅÅÅ-sosse men idag blir det grönt.... miljön är viktigast av allt och det är det som  dom ska snicksnacka om i EU, enligt mig (Lena Karlsson, den  personen i detta land som är mest insatt i politiken... ha ha...

Glöm inte rösta nu mina vänner!!!!Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela