sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

psykisk totyr

Publicerad 2009-09-29 23:01:05 i Allmänt,

Herre min skapare vilken kväll.... ojojoj
Den kommer jag sent att glömma :)

Mamma, Isabelle och jag har vart i falkenberg och hälsa på min mormor idag. Roligt å träffa henne igen, var ett tag sen. Kanontrevlig dag stannade i Kållered för å köpa tyg och där börja det.... (jag varnar känsliga läsare å INTE fortsätta läsa)

Andreas ringer mig från jobbet och frågar
- Gillar Du krabba?
- Ja det gör jag väl, vadå då?
- Jo jag kan få de av en jobbakompis, vill du jag ska ta med nån hem?
- Ja, gör det, det kan vi ju ha det till middag (lite Tisdagslyx tänkte jag)
- OK, då gör jag det, svara Andreas och vi la på.

När jag kommer hem så får jag se, till min STORA fasa 2 varelser som KRYPER på min diskbänk och Andreas bläddrandes i Vår Kokbok.
Då har min kära sambo tagit hem 2 LEVANDE KRABBOR!!!!! Jag fick spader!!!

- Vad fan ska vi göra med dom???
- KOKA! säger Andreas
- E du galen, ja jag gör det inte!!!!!
- Nej jag tycker det är lite läskigt jag med (svara Adreas) Men har vi nått val???
- Kan vi inte lägga dom i soporna??? eller nej det kan vi ju inte..... det är ju djurplågeri... hmmm...
(jag tänker så det knakar... kan man ha dom i en låda som husdjur????, Vad äter en Krabba??? m.m. nej det finns bara en utväg)

Efter mkt om och men sprang jag ner till grönsakshandlarn på gatan och köpte flera knippe dill och när jag kom hem igen vara det dags. Andreas gjorde det. jag ville inte se på... det gjorde ont ända in i benmärgen på mig när dom släpptes ner i de kokande vattnet... världen e sjuk... (jag har inga kort på dom levande, kändes fel å ta kort på de små  liven precis innan det är dags å slänga dom ner i de varma)sen 30 minuter senare så var det dags å dela dom, det var ett rent helsike, skalet var ju som betong. Efter mkt om och med så fick vi dom i 2 delar och fick se innehållet... en ren geggamojja... fy fasen säger jag bara... jag och Andreas börja peta å skära å skrapa i de där skalet för å förstå vad som var ätbart å inte...
Ja ni ser ju!!!!! Va e de frågan om??? Kattmat???   Hundmat??? Karlsson-mat??? efter mkt petande så fick vi fram 4 pyttebitar (ca 1x1cm) som vi ansågs ätbara...Vi la dessa 4 på en rostmacka med lite aioli som vi dela på + var sitt glas öl (som lite vardgaslyx)
Men vi fick inte ner det....det gick INTE... 2 av 4 bitar slank ner, var sin, sen fixa vi inte mer... OK jag äter djur varje dag men det är psykiskt omöjligt för mig å äta nån som jag har sett krypa runt i mitt hem 20 minuter tidigare och sen såg det ju faktiskt inte ut som nån gormet-middag direkt.

Nej dom hamna i soporna och direkt ut i soprummet...

Dom hade gott kunnat leva vidare i havet.

Jag säger bara en sak!!!! ALDRIG MER! Jag kan äta lutfisk varje dag bara jag slipper vara med om detta igen :(

Nu e de dags å sova, e sviiiiintrött!!!

Kram Kram // Lena

P.S: Måste visa ett jätteguligt kort på gumman som jag tog idag... min lilla docka!

utsövd

Publicerad 2009-09-27 23:42:49 i Allmänt,

Herre jösses... 55 minuter tog det och lägga in dom korten på gumman. Bloggen tar all min tid :)

Jaha nu var helgen slut IGEN... det går sååå fort, det är bara fredag och sen söndagkväll.... :(

Haft en kanon helg iallafall, lite egen tid utan gumman.

Lördag var jag och syrran (båda utan barn) i majorna och kolla barnkläder och sånt. Köpte ett Babygym och lite kläder till gumman. Sen i morse så tog Andreas Isabelle när hon vakna kl 07 så jag fick sovmorgon... såååååå otorligt skönt! bara få lägga sig ner och somna om när man hade ammat... underbart... jag sov å sov å sov å sov tills Andreas kom in och väkte mig klockan halv tolv :)

Ny vecka i morgon... massa inplanerat i veckan... träffa mammorna från nätet, fika me danska-pia, har saker å fixa på jobbet, till Maria i Kungälv å fika, åka till mormor i Falkenberg, ska till öppna förskolan (eller va de heter) i Mölnlycke  å samtidigt få träffa Linda å Felix (var länge sen), promenad me BVC-mammorna... ja ni hör ju... mycket å stå i denna vecka.

Dags å käka lite Start musli... har blivit sjukt beroende av det... drömmer om det på natten. Det är så typiskt att det är just det som jag är galen i, det är ju så onyttigt det kan bli.
Så nu har jag lovat mig själv att jag bara får äta det på helgen... så nu ska jag hetsäta  i 20 min till :)

Hoppas ni alla får en bra Måndag!

Kram Lena

de hände visst en liten olycka...

Publicerad 2009-09-26 11:12:33 i Allmänt,

Ja som småbarnsförälder så blir man aldrig förvånad längre...

Igår kväll när jag och guman lekte lite och jag höll henne i luften över mitt ansikte (som hon tycker så mkt om) så fick jag utan minsta förvarning en stor spya i ansiktet, i ögon , munnen... ja you name it.... underbart!

Och som om inte det räckte så skulle jag och hon mysbada nu på morgonen i badkaret. Vi har gjort det några gånger nu och det är det mysigaste vi vet (eller mysigaste JAG vet rättare sagt)
Men så nu idag, igen utan minsta förvarning så börja det flyta runt bajs i badvattnet...ja ja..... inte lätt när man e liten å inte kan hålla tätt.

Slutsnackat om bajs å spya å sånt...

Om en timme ska jag å syrran åka till majorna å kolla in barnkläder där. Andreas har lovat å ha gumman så jag får lite egen tid... får se hur det går... han kom nämligen inramlandes klockan 5 i morse, inte allt för nykter...och nu ligger han och bär helt obeskrivligt tunga timmerstockar i sovrummet.... ja ja det går säkert bra. Bara jag åker så vet jag att han släpar sig upp å gumman kommer stormälska det. Pappabus e de roligaste som finns :)

Dags å skrubba badkaret! ;)

Hörs senare...
Kram lena

den är på verkstan....

Publicerad 2009-09-24 23:07:07 i Allmänt,

Ha Ha Ha... kom på en rolig sak idag som jag måste berätta.

När jag var tonåring och ute och festa (festa å festa, jag var ju full första gången i ettan på gymnastiet) Jag menade mer när jag var på gården (mölnlycke ungdomsgård) på Disco eller vart hemma hos tjejkompisar på "anden i glaset kväll" eller vart hos nån på filmkväll eller ja vad som...

ALLTID så sa pappa, ring mig så hämtar jag dig så slipper du gå i mörkret. Detta fortsatte han även med när jag börja festa och hänge i stan... spelade ingen roll vad klockan var, om han hade lagt sig eller vad som. Han vaknade, gick upp, hoppa i bilen och hämta mig. Kan man ha de bättre??? SVAR: NEJ!

Nu till det sjuka... minns några gånger när Pappa kom ner till Gården på fredagskvällar och hämta mig efter Discon. Ibland så erbjöd han även å skjutsa hem några kompisar oxå så även dom hoppa in i bilen.

Nu till själva saken... Min pappa hade en gammal beige volvo 240. Det var ju bara såååååå pinsamt. Alla andra föräldrar som kom å hämta sina ungdommar efter discot kom i svarta BMW och snygga nytvättande bilar som glänste så man kunde använda dom till spegel...men inte våran beiga volvo inte, jag vet inte om man hade kunnat spegla sig i den om man så skrubba den 20 timmar.
Hur som helst... skulle Annica, Ulrika, Karin, Mia, Lollo, Maria, Johanna ja vem som av mina närmsta kompisar åka med så sket jag ju i det (dom visste ju att vi hade marmorbor hemma så det var ju lugna puckar) men när pappa skulle köra hem dom som inte visste det, som tex Eleonor i 9A eller när Jonas Sjöström i min klass skulle åka med... Då blev det ju genast väldigt pinsamt när pappa rullar in framför Discot i en beige gammal volvo!!!

Just där och då var bara det sååååå FEL! Inte tänkte jag att va snällt av pappa och köra hem mina kompisar... nej nej nej.. då var gränsen nådd vad Lena Karlsson klarade av som tonåring.

Då sa jag vi 2 tillfällen vad jag minns (kan vart fler gånger som jag förträngt) följande

- Ånej! nu kommer pappa med våran hyrbil, vi har nämligen lämnat in våran riktiga bil på lagning för motorn har krånglat och fått en annan bil så länge och dom bilarna vi får hyra då är bara sååå B (fel) liksom!

Minns inte att någon av mina kompisar någonsin har sagt något i stl med att Vilken gammal ful bil ni har, måste vi åka hem i den?? ALDRIG, tvärt om, jag minns bara att dom blev glada när dom fick skjuts hem. Men för Lena Karlsson 15 år så kändes det mkt bättre efter denna nödlögn...

SJUKT!!! Jag bara väntar på den dagen då jag själv ska hämta Isabelle efter hennes framtida discon. Då vet jag vad jag har å vänta! ;)

jag är uppvuxen i en bordell

Publicerad 2009-09-23 23:54:54 i Allmänt,

Satt och tänkte härom dagen om att saker blir inne och sen ute lika snabbt. Det som man tyckte var hur snyggt som helst ena året är sååååå ute nästa år. Nu tänker jag alltså på inredning.

Det är som med kläder, jag minns hur coolt jag tyckte det var med stentvättade jeans när jag var 12år och det kanske jag inte tycker e lika snyggt nu (fast det är ju på väg tillbaxs så jag ska bara vara tyst, det är väl bara en tidsfråga innan jag sitter här med ett par stentvättade jeans på mig igen ;)

Nu tillbax till möbler. När jag tänker tillbaka på våran tid i villan i Mölnlycke där jag bodde från jag fyllde 8 till jag blev 18 år. Jag minns många möbler som jag idag inte hade velat ha om nån ens kasta dom efter mig.
Okej huset var kanonfint, hade gjort allt i världen för att få bo där nu, och vår glasveranda med alla mammas pelargonier och den gamla kökbänken i trä och de stora skafferiet som man kunde gå in i, mammas alla blomsterrabatter.... ja de var som sagt mkt som var fint...me mesta om jag ska vara ärlig...

Men nu tillbax till möblerna å inredningen..... shit... jag får ont i huvudet när jag tänker på det....

Först när man kom in i huset så hade man TV-rummet till vänster.... där möttes man av... en stor grå hörnskinsoffa, en sån  stora bullig sak å krypa ner i och till det ett soffbord med kromat fotstativ och på det  en MARMORSKIVA!!! ja ni hör ju....

Underbart för Ögat... och jag minns såååå väl när vi köpte detta bordet. Jag tyckte mamma och pappa var såååå inne och att vi hade fått ett jättecoolt soffbord... :) då var träsoffbord så B.

sen gick man en trappa upp, där fan man mamma å pappas sovrum och där kunde man hitta... håll i er.... ett ihopfällbart halvkroppsolarium. Det ni... det är inte illa pinkat... men jag har aldrig sett mamma ligga under det, inte  nån gång vad jag kan minnas....aldrig!
Jag och syrran däremot använde det ibland, det minns jag. Kommer ihåg att det var sååååå viktigt att man skulle ha dom små gröna ögonskydden på sig och man hittade dom aldrig. Inte för jag vet om det var så mycket fräs i det där gamla solariet, jag minns nämligen aldrig att jag fick nån färg när jag använt det... men coolt var det.
Vet att några av mina kompisar var såååå avundsjuka.

Sen vägg i vägg med deras sovrum... där låg mitt rum och om du nu blundar å tänker att du tar ett stort kliv in där så vaknar du upp i ett 110% 80-90-tals rum...ojojojoj

Om jag skulle gå in där idag så hade jag behövs 2 TREO tror jag.

Där hitta man fullt med planscher på solnedgångar med hoppande delfiner och min favoritplansch var den över sängen. Det var en kvinna och en man som kysstes framför en solnedgång och som inte det räckte så... håll i er igen.... så förvandlades kvinnans långa böldans ljusa hår till havsvågor som det åter igen hoppade delfiner i... mkt vackert!!!


(inte denna planchen, men nått i denna stilen var det)

Man kunde även hitta MÅNGA OKEJ och FRIDA planscher på Take That och New Kids On The Block.. jag skulle ju gifta mig med Joe  i NKOTB... det var ju inget snack om saken ;)


(Joe i NKOTB, Andreas släng dig hejdlöst i väggen :)ler )

Sen till höger i mitt rum så hade pappa hjälpt mig och sätta upp en STOR härlig spegelvägg (som västa bordellen). Han hade även satt fast glashyllor mellan speglarna. På dessa glashyllor hade jag satt.... ja va tror ni??? jo där stod det tomma fina färglada vinflaskor med ett ljus nedstucket i varje flaska så stearinen kunde rinna längst flaskans hals...sååå coolt! 
men inte bara det... det fanns även massvis med torkade rosor (som jag har sprejat med hårspray för de skulle glänsa (och dammet skulle fastna bättre på dom :)
På en glashylla hade jag även en fin glasflaksa med turkosglittrigt badsalt (fast badrummet låg 2 rappor ner :)

Ja ni hör ju... Vilken mumma för själen allt detta är.

Men DÅ tyckte jag allt detta var såååå coolt, allt från mormorbordet till hårsprayrosorna... Karlsson-familjen skulle var Innefamiljen!!! så var det bara... ha ha ha..

Men jag kan iallafall stå rakryggan och erkänna att jag ärligt ALDRIG har haft varken takfläkt eller vattensäng!!! så det så... så jag e nog inte värst på denna jord ;)

Ja Ja.. jag ska inte klaga... det e roligt me mode.
Om 20 år så kommer man garanterat skratta åt alla divansoffor och fina matchande kuddar man har i soffan, alla stora kaffeglas m.m.

jaja... långt inlägg igen om bara skit....men men

Dags å duscha sen hoppa jämfota i säng...

Kram Lena

älskar mina toner...

Publicerad 2009-09-23 19:15:07 i Allmänt,

Hej alla glada!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en sisådärdag.
Böjade med några nyblivna mammor var här å fika (dom jag träffat på nätet), kanontrevligt va det!!! Skoj å träffa alla småttingar! Syrran var även här så jag fick träffa henne å Ellioten.
Men sen när alla hade gått så ca 1 timma efter så fick jag grymt ont i huvudet och det har fortfarande inte släppt. Vila och alvedon har inte hjälpt till de minsta. Får se om lite gos med Isabelle kanske funkar bättre....

Allmänbildningsblogg blir det inte iallafall... det kan ni fetglömma! Jag tappar ju läsare så det står härliga till... ja ja ni hann lära er vad ni ska göra när björnen kommer och hur gammal IKEA-Ingvar är iallafall... det är ju inte illa pinkat det :) men nu är det slut på det... ni får fortsätta höra på mitt trams å tjöt.

Nu e de dags å byta blöja och sen e de sångstund me gumman. Hon e den enda människa på denna jord som blir glad när jag sjunger :) ler

Skriver mer senare i kväll...

Kram Lena

FÖRST PÅ OLYCKSPLATSEN

Publicerad 2009-09-22 21:57:19 i Allmänt,

Vad ska du göra om du är först på en olycksplats????? Jo..läs å lär...

1. Slå på VARNINGSBLINKERS och sätt ut VARNINGSTRIANGEL.

2. Skaffa en ÖVERBLICK över olycksplatsen:

·         Antal skadade

·         Antal fordon

·         Är någon fastklämd

·         Finns farligt gods (orange skylt)

·         RING 112, berätta vem du är, var du är, vad som har hänt.

·         Rädda liv


Om en skadad person har bra andning och cirkulation och det inte är någon risk för brand – låt denne sitta kvar i bilen.Om det finns skadade

* Är de skadade vid medvetande?

Tala till dem. Får du ingen reaktion, gå vidare enligt LABC-metoden

(Livsfarligt läge, Andning, Blödning, Cirkulationssvikt).

 
* Livsfarligt läge – för bort skadad person från allvarliga faror som brand, vatten, järnvägsspår.

* Kontrollera att andningsvägarna är fria. Se, lyssna, känn om personen andas. Om personen inte andas, ge mun-mot-munandning.

* Lägg personen i framstupa sidoläge.

* Stoppa större blödningar med tryckförband och håll den skadade kroppsdelen högt.

* Ge aldrig den skadade mat eller dryck.

* Tänk på att behandla skadade efter de fyra V: na: Vila, Värme, Varsamhet och Vänlighet. 


( infon har jag hittat på www22.vv.se/filer/40589/forst_olycksplatsen.pdf )

morgonmys

Publicerad 2009-09-22 08:03:18 i Allmänt,

Klockan är 08.00, sitter i soffan men 12 tända ljus, en stor kopp te, morgonrock, täcke å kuddar i soffan, 3 mackor, morgon TV, regnar utanför...

Kan livet bli bättre???

Fakta om IKEA

Publicerad 2009-09-21 23:54:35 i Allmänt,(IKEA i Israel)* IKEA grundades 1943 av Ingvar Kamprad när han var sjutton år gammal

* År 2008 hade koncernen omkring 135 000 anställda

* I oktober 2008 fanns totalt 286 Ikeavaruhus i 36 länder

* Det första Ikeavaruhuset öppnades 1958 i Älmhult.

* Företagets katalog med bilder och priser på deras möbler är världens största kommersiella trycksak.

* Från början såldes pennor, tavelramar, klockor, smycken, nylonstrumpor,  plånböcker och annat som Kamprad kom över. Möbler började inte säljas förrän 1947.

* Restaurangen är obligatorisk i alla Ikeavaruhus med meningen Inga affärer görs på fastande mage, något Kamprad själv sade.

*

Info kommer från Wikipedia

Ska man spela död om man träffar en Björn??

Publicerad 2009-09-21 15:40:49 i Allmänt,Att spela död är en bra sista utväg.
Men björnar är väldigt skygga för människor. Om man vet att man är i en skog där det finns björnar kan man prata högt för att undvika att träff a någon. De har nämligen mycket bra hörsel och skarpt luktsinne och hinner springa i väg. Träffar man en björn ska man prata lugnt och gå därifrån.

Om den ändå går till attack kan man lägga sig ner och spela död. Man ska krypa ihop och göra sig så liten som möjligt för att visa att man inte är något hot mot björnen.

ja så nu vet ni det (om ni inte redan visste det ;)

Idag är ingen vanlig dag....

Publicerad 2009-09-21 00:50:23 i Allmänt,
.... för idag är ANNAs 30 årsdag!

Hurra!! Hurra!! Hurra!!


Hoppas Du får en kanondag Anna och att lilla Levi kommer med frukost på sängen till Dig.

Vi ses på Onsdag!

Kram Lena

renare än på självaste julafton :)

Publicerad 2009-09-20 23:44:14 i Allmänt,

Herre Gud vilken dag!!!!


(bilden är från en av de varma källorna)

Vart på Sankt Jörgens SPA idag. Hur skönt som helst. Snacka om att känna sig som en Drottning. Vi har gjort en såkallad SPA ritual där man går runt själva och gör en badcermoni, allt från fotbad till kalla & varma källor, olika slags bastu, ansiktmask, kroppscrub, isregn... ja You name it.... herre gud va skönt.

Jag som knappt hinner duscha hemma innan gumman skriker och vill ha mat igen kunde nu ligga i en 38 gradig varm utomhuspool hur länge som helst och bara slappa med min älskling och 2 goa kompisar!!! Kan man ha det bättre. Doppa man huvudet under vattnet så var det till och med plingplong musik under vattnet... ja kort å gott... det var sagolikt!!!

Det bästa av allt var att gumman var hos sin farmor å farfar och fick leka med dom undertiden. Henne kusiner Felicia och Marcus var även där å hjälpte till. TUSEN tack för hjälpen!!!

Jag fick samma känsla idag som jag fick när jag var ifrån gumman sist (när mamma och pappa hade henne när vi var ute på stan och åt)
Det känns såååå himla konstigt att inte ha henne precis vid mig, tänker på henne var 10de minut men samtidigt så är det såååååån LYX å bara få egen tid med Andreas.Går inte å beskriva. Vara pojkvän å flickvän igen liksom å inte bara mamma och pappa jämt! Det är detta som gör krydda i Vardagen... sånt som jag gillar.... och sånt som gör att jag och Andreas kommer dela rullator om massa år. Man måste vårda kärleken sägs det ju ;)

Men nu e jag helt slut!! även om vi tog en badcermoni som skulle ge en extra energi :)

Ska bara vänta till Andraes kommer hem från hockeyträningen och fika med han, sen kommer jag hoppa jämfota i säng :)

Hörs i morgon... i morgon börjar min "allmänbildningsblogg :)" Håll ut mina vänner... det är bara några timmar kvar till första allmänbildningsinlägget :) Den som väntar på nått gott......

Godnatter mina skatter ;)
Lena

Födelseannons

Publicerad 2009-09-20 09:58:12 i Allmänt,

Jag har ju glömt å berätta (precis som ni skulle bry er men men ;)

I Onsdags så var gumman födelseannons med i Härryda posten. Vi valde att strunta i å ha annons i GP och skulle väl inte ha nån i HP heller, men så hade jag lovat all fotkunder det och nu när jag pratar med min vikarie på jobbet så frågar al kunder vad jag fick och vad hon ska heta. Så de e lika bra å lägga ut det och göra gumman till en kändis!!

Här har ni sidan om ni vill kolla (längst ner på sidan 10)

http://www.harrydaposten.se/pdf/20090916081850tidning.pdf

ha det gött!

Söndag morgon

Publicerad 2009-09-20 09:44:16 i Allmänt,

Varför vill aldrig Isabelle ta lite sovmorgon på Lördag och Söndag som vi vill??? KONSTIGT!?!

Ja ja... det är bara till att gå upp och låtsas som man ÄLSKAR å gå upp vid 8-snåret och prata bebisspråk...gagagagdadada.... Fast jag ska vara ärlig... jag skulle gnaga av min höger arm om jag fick sova 3 timmar till.. men men... det är bara å sätta på Kaffe så kanske man får liv i Andreas oxå.

SPA var det idag ja... ska bli riktigt skönt!! Har riktig mycket inbokat nästa vecka så det ska bli nice å avsluta denna veckan på ett lugnt sätt :)

Tror jag ska göra bloggen till mer allmänbildningsblogg... Både för Eran och min skull, men mest för min egen del. jag är ute å cyklar om det mesta nämligen... ja ja vi får väl se hur det blir i veckan, kanske inte hinner bogga nånting... ja ja de löser sig.

Har sett en riktigt fin höstjacka som jag vill ha, den finns på både vuxen och barn avdelningen och jag har sån tur att jag kan ha den på barnavdelningen så jag sparar in 400kr på det sättet... LOVE IT! Måste spara varenda krona jag har så jag har pengar till vårt framtida hus... mycket som kostar när man köper hus... inte minst ett flickrum till gumman med drottningsäng :)

På tal om hus.... så synd att vi inte fick huset vi buda på (förresten det skrev jag aldrig minns jag nu, vi tittade på ett jättefint hus innan det huset igår och vi var med i budgivningen riktigt länge men vann inte :( SÅÅÅ TRÅKIGT!

Det var verkligen ett drömhus. Jag hade redan möblerat varenda rumi huvudet och tänt den öppna spisen, planterat mina blommor i rabatterna m.m. Livsfarligt!!! man ska inte det... då blir man bara mer besviken sen när man inte får det...
I och för sig, kanske var bra att vi inte fick det. Man ska ju inte ha många förändringar samtidigt sägs det. Andreas berätta om en kille han kände som hade fått barn samtidigt som oss, hade mkt på jobbet och sen köpte hus och han gick in i väggen. Är livrädd att Andreas ska göra likadant. Han jobbar ju som en stucken gris nu förtiden... är ju inte hemma förrän 20-tiden varje kväll. men men vi hittar väl ett hus snart...
de löser sig.

Nu e de dags å koka ägg och kaffe...

Ha en bra dag!

Kram Lena

Jag kanske e stenrik :)

Publicerad 2009-09-19 23:32:11 i Allmänt,

Måste börja med att berätta att veganen i väntrummet hade såklart en klänning av PLYSCH inte plusch (för det tyget har jag aldrig hört talas om) Karin: du har rätt, jag ska inte klaga för jag MÅSTE inte gå dit. Men vem ska annars väga mitt barn. Vi har ingen våg hemma... nej jag får stå ut. Anna... akta dig för Plyschtanten när du ska dit me Levi;) Steffen: de e nog syrran till veganen du har brevid dig, Elin: gynbesöksnack på bussen hade inte förvånnat mig alls, inte det minsta!

ja ja... jag ska inte överreagera...

Men jag får iallafall be om ursäkt för alla stavfel, det är ju min Dyslexi som spökar. Sen är det för jag skriver för fort än vad jag klarar av. Tex JAG blir AJG varje gång... ja ja ni kanske fattar va ajg skriver ändå ;)

I går hade jag världens konstigaste dag... Andreas var ledig från jobbet och det kändes som vi hann med hur mkt som helst!
Dagen börja med Sovmorgon till klockan 9.30, hopp in i duschen och sen in till Nordstan för å byta Andraes födelsedagskläder ( han fick kläder av mig i födelsedagspresent som han inte kunde ha), köpte även 3 fiskar till Akvariet (valde dom finaste fiskarna i hela götet) sen hem för å käka frulle med Andreas och Isabelle, sen mys å snack å kaffe i sängen, sen fixa mamma å pappa-dagar på Försäkringskassans hemsida, sen i väg till Hissingen, dags för Andreas å klippa sig och jag å gumman tog en promenad bort till ett hus, träffade Andreas utanför det huset när han var klar, dags för husvisning (huset var inget å ha :( ) sen till Svärföräldrarna å grilla sen hem till några kompisar (Anneli å Jönsson) å spela wii (eller hur det nu stavas ;) (tvspel där man viftar å har sig) till klockan var 01.30, hem och hela familjen slockna klockan 02.00.
Kändes som vi hann hur mkt som helst på en dag :) Ni tänker säkert "herre gud de var la ingenting!" Men för mig å Andreas som ALDRIG kommer till skott så var det EXTREMT mycket :)

å ikväll så e de zlatan för hela slanten. med lite cola å chips å choklad till det så blir det en kanonlördagkväll.

och i morgon.... då ni.... då jäklar..... ska jag å Andreas på sankt jörgens SPA mellan 15-20 med ett par kompisar. Gumman ska vara hos sin farmor å farfar. Ska bli såååååå skönt (fast jag kommer med all säkerhet sakna gumman) Hoppas hon e snäll mot dom bara ;)

Min svåger kristoffer skulle ju passa gumman i 10 minuter härom veckan när jag skulle springa till ICA och hon hade ju gråtit hysteriskt hela tiden. Men det var 100% mitt fel, hon var vrålhungrig så det var inte schysst av mig det minsta. Skulle matat henne innan även om jag bara skulle handla mjölk å bröd. Stackars kristoffer... han vågar väl aldrig skaffa barn efter det ;)

Nej gumman skrik, dom går genom BERG... tar hon i så hörs det ända in till Usama Bi Ladins när han sitter i sin grotta nere i pakistan (eller vart den grottan nu ligger), inte för jag vet vad den är gjord av för material.... men men... den kanske är i Betong... vilket är hårdast, betong eller sten??? Måste väl ändå vara... sten eller... nja eller betong kanske... eller e inte betong gjort av sten å grus å sånt..... eller jag kanske e helt ute å cyklar... vilket är det hårdaste hårdaste då???? Måste väl vara diamant eller...Diamantborr kan man ha till tjocka tånaglar... de har jag på jobbet, men det e nog inte diamanter i dom... för i så fall e jag nog stenrik för det har jag nog ett 60tal..... det kan man även använda till krångliga liktornar...... jaja skitsamma nu ska jag inte sitta här å tråka ut er.... ni skiter för för fasen i vad jag använder för slipar på mitt jobb.

Men vänta nu.... är Diamant en sten??? Nej de e väl ingen sten??? eller.. jo de måste de ju vara.. det är ju en ädelsten iallafall.... har för mig att diamant är  nånslags kol...men det kan ju inte stämma.... är kol sten???? Nej nu får jag ge mig!!!!!

Dags å hugga tag i chokladen.

Ha det gött!
Kram Lena

LILA KLÄNNING I PLUSCH

Publicerad 2009-09-18 00:18:59 i Allmänt,

Herre guuuuud va dåligt jag e på å Blogga nu då... ojojojoj

För en månad sen hade jag runt 50 läsare om dagen och nu är det ner i 30-35... detta är ju skandal... tappa läsare är ju en bloggares största fasa.... kan ju vara för att jag bara skriver massa skit, men ändå... blogga oftare och om roligare saker är det som gäller...

 Jaha.. idag var det då dags å gå till BVC med gumman igen. Det är mycket intressant varje gång man ska sätta sin fot där. Det är som att kliva in i en helt annan värld. En förtrollad värld i regnbågens färgen där allt e sååååå vackert!

Det första ALLA mammor gör är att gå in i ett litet barnvagnsrum och låsa fast sina vagnar. Rena där börjar det udda... Det är som ett tvång.. eller tvång å tvång är väl fel ord, mer en ritual som man gör....man går in, titta på dom mammorna som är i barnvagnsrummet, hejjar glatt och kommenterar varandrar bebisar "å vilken docka" "vilken fin jacka". Har vart med gumman på BVC 7-8 ggr nu och det har hänt istort sett varje gång! 

Det tog ett tag innan jag fatta alla ALLA gjorde så. Första gången när jag kom in i barnvagnsrummet och en mamma kastade sig över Isabelle och komentera hennes fina fina klänning så trodde jag bara hon hade ett stort behov av nya mamma-kompisar. men nu jag fattat att det är liksom bara nått man gör... knepigt!

ja ja....Sen tar man ut sin bebis ur vagnen och går fram till barngrinden som skiljer barnvagnrummet till Väntrummet. På grinden står med stora bokstäver DRAG, men alla putter på grinden och fattar ingenting. ALLA mammor gör likadant!!!!
Väl inne i väntrummet så sker något mycket lustigt... Helt plötsligt blev vi alla mammor systrar,ja det är säkert!! (ja det känns som det iallafall). Nu är det nämligen helt fritt att pilla på andras bebisar, fråga de mest privat frågor och prata med varandra som om man kände varandra sen man själv var en halvmeter lång...

Mycket knepigt det där... Idag tex så kom jag in, satte mig med gumman i knät på en av stolarna i väntrummet. Det tog ta mig fan inte ens 30 sek innan kvinnan brevid mig (ca35 år, lukta svett, risigt hår, lila klänning i plusch, garanterat vegan med rejält håriga ben) slängde sig över mig och fråga

- När e hon född?
- 5 Juli! svara jag
- Födde du på Östra?
- jepp, svara jag
- Hur var din förlossning då? Berätta!

WHAT!!!??? ja, det ska väl hon fullkomligt skita i!!!  Skulle hon veta vilken BH-storlek jag har oxå eller??? eller vilket datum jag blev av med oskulden???  
Jag kan tala om att jag kände ingen som helst lust, inte ens en liten smula sugen på att berätta om vårat Katastrofsnitt för en helt främmande kvinna bara för att vi har fått barn samma sommar och råka befinna oss på samma BVC vid samma tillfälle... Nej, det kan hon fetglömma!

- Den var kanon! sa jag och greppa tag i en Vi föräldrar-tidning och börja frenetiskt blädra i den.

Då kommer en annan kvinna in i rummet men sin lilla pojk. Alla tittar upp och hejjar som om det vore självaste drottningen som kom in och alla vi har väntat i timmatal på att hon skulle komma. Hon slår sig ner till vänster om mig. Nu är vi 5 mammor och 5 bebisar  i väntrummet. 2 mammor(en av dom är veganen)  har börjat pratar högt å tydligt om hur dom sprack på förlossning, den ena var t.o.m tvungen å sövas för att dom skulle kunna lappa ihop henne riktigt. Jag fattar på hur dom pratar med varann att dom aldrig har setts innan... MYCKET LUSTIGT!!!(enligt mig)

Helt plötsligt så hör man en av dom 5 bebisarna lägga en brakfjärt, högt å tydligt. Alla i väntrummet vet att det var den lilla killen i grön dress som var den skylldige men ändå så var den gröna killens mamma tvungen å säga högt så alla hörde "Men Åke, sitter du å pruttar här i väntsalen" . För tänk om något mot all förmodan skulle tro att det var HON som prutta högt och tydligt..ojojoj det hade ju vart skamligt... ALLA mammor ler och nickar typ "våra barn pruttar oxå, så du behöver inte skämmas"

Själv har jag bara lust just då och just där ställa mig upp och skrika

"VA FAN!!! VI BEHÖVER INTE VARA SÅ FÖRBANNAT ÖVERTREVLIGA MOT VARANDRA BARA FÖR VI ALLA HAR HAFT SEX EN KALL OKTOBERKVÄLL  OCH BLIVIT GRAVIDA OCH SEN SÅ ÄR DET FULLT NORMALT ATT FISA, ALLA MÄNNISKOR AV GASER I MAGEN, SÄRSKILT SPÄDBARN !!!!!!! NU SKA JAG HEM OCH KÄKA EN STOOOR SAFTIG KÖTTBIT OCH RAKA MIG UNDER ARMARNA, SÅ DET SÅ!!!

Men vad skulle hända?????? ojojojoj dom hade tappat sina barn av chock. Nej det gör man bara inte, är man på BVC i Munkebäck, då är man bästa kompisar... så är det bara!!!! Alla känner alla... precis som systrar!

ja ja... vad ska man säga...

Kanske jag som överreagerar men så här e de. Jag går till BVC för å mäta och väga gumman INGENTING annat. Jag skiter blankt i alla dom andras barn och ännu mer i deras mammors förlossningar. Det rör mig inte nånstans faktiskt. Nyblivna mammor har jag tillräckligt med som jag kan umgås med, behöver inte fler!

Nej, nu får jag tagga ner lite.... så farligt e de inte... jag har ju själv raggat upp massa nya gravidmammor på nätet som jag träffar nu på dagarna.... och dom har ju oxå liksom jag haft sex och blivit gravida förra hösten....liksom mina systrar i väntrummet.... MEN MINA GRAVIDMAMMOR HAR INTE LILA KLÄNNING I PLUSCH!

Långt inlägg om ingenting...... IGEN!!! suck

Ja ja.... dags å hoppa i säng... Andreas väntar... eller nja det gör han väl i och för sig INTE, han har somnat för länge sen... men john blund väntar...

Sov gott mina vänner!!!

Kram Lena

Är det en vanlig dag???

Publicerad 2009-09-15 10:28:48 i Allmänt,

Vad är det för en dag???
Är det en vanlig dag???

Nej, det är ingen vanlig dag för det är Lucas Födelsedag

HURRA HURRA HURRA
IDAG FYLLER LILLA LUCAS 4 ÅR
... SHIT VA TIDEN GÅR!!!

Lucas är min kompis Lindas mellersta barn...

killen med dom finaste ögonen på denna jord!!!
och det bästa av allt med honom är att han ÄLSKAR Å PUSSAS!!!!

Tycker synd om Fredrik och Linda sen när han blir tonåring... dom kommer få ha nummerlappsystem där hemma till alla tjejer som kommer springa efter honom...

Hoppas Du får en bra dag iallafall Lucas!!!

Kram Tant Lena

nu slipper jag vara nervös mer...

Publicerad 2009-09-15 10:03:26 i Allmänt,

Hej alla glada!

Jag får verkligen be om ursäkt för min extrema dåliga uppdatering här på bloggen.. Ni måste trott att jag trilla av pinnen på Allum. Men så vara inte fallet, gick dit från olskroken och det gick kanon, tog ca 95 min. Det var kanontrevligt å träffa alla mammor igen och se alla små liven.

men annars har det vart sisådär sen jag skrev sist. I Lördags var vi och hälsa på Svärföräldrarna. kanonnice var det men sen när jag åkte hem så kände jag att min onda hals som har spökat sen husvagnsemestern blev värre å värre. Ca 3 timmar efter vi hade kommit hem där på kvällen så låg jag under 2 täcken och frös som bara den. Och sen blev det bara värre å värre.. så nån skit har jag fått.

Idag är det lite bättre (bara lite ont i  kroppen) men  jag har istället börjat bli lite snuvig å så. Men men... det löser väl sig... lite jobbigt bara när man har en lite docka som vill leka och stojja hela tiden... helst av allt hade jag bara velat sova... men men... det hade vart värre om hon var typ 2 år och sprang runt.

I går var det dags för min syster å tatuera sig igen. Jag kan erkänna att jag vart lite orolig innan, men nu när det är klart så känns det kanon, och den blev kanonfin... ska visa den här på bloggen sen.

Konstigt att jag e sån, jag tycker alltid synd om folk innan de liksom händer.... jag e alltid sån! Samma när syrran skulle hoppa bungyjump från Eriksberg (84 meter). jag stod nedanför å grät av nervositet men sen när jag väl såg att hon tog ett steg i i luften så släpte ALLT! ... samma när Tindra skulle ta hål i öronen, jag kunde inte tänka på någonting innan jag fick reda på att det var klart.... Samma med Engla som blev mördad... tänker så mkt på henne vad hon tänkte å kände å den rädslan hon måste ha kännt precis innan hon dog.

Konstigt hur man fungerar... jag liksom lever mig in i folks känslor på nått konstigt sett...

men men.. nu e taturingen klart iallafall.

nej nu ska jag käka lite frulle, klockan e ju ändå snart halv elva ;)

Ha de så bra så kanske jag skriver mer senare...

Kram Lena


nationalencyklopedin nationalencyklopedin nationalencyklopedin

Publicerad 2009-09-10 00:23:51 i Allmänt,

Jag är helt cool-lugn, ska man inte vara det, alla andra är ju helt hysteriska...

jag snackar ju såklart om en av våra innegrejer just nu, SVINIFLUENSAN! Snackar inte folk om spotify så e de svininfluensan...
Folk är som galna... man ska inte vistas i köpcenter, man ska inte åka kollektivtrafiken, m.m. det är sååå mkt man inte ska. Nu i kväll när jag såg på nyheterna så går dom ut med att man ska hälsa på varandra som dom gör nere i Thailand och inte ta i hand som vi gör här i Sverige...hahaha ja vad ska man säga... ja du syrran.. tänk när vi kommer hem till pappa å mamma och pappa ska hälsa på oss sådär... hahahahah det hade vart ett sant nöje (inte för att vi brukar ta ihand med pappa direkt när vi kommer dit men ändå)

nej, jag vet inte hur allvarligt man ska ta det. Räcker det inte å vara noga med handhygien och hosta å nysa i armvecket.. eller måste man vaccinera sig, sprita allt man har, låsa sig inne och stänga alla fönster å ventiler och komma fram ur sitt lilla ide när våren kommer???

Ska ni Vaccinera er???

jag kanske borde det som har lilla Isabelle å så... eller får jag vaccinera mig?? går inte det över i mjölken... ja ja det löser sig... de e nog bäst å coola ner ändå... man kan ju dö för mindre saker, kan ju få en sten i huvudet eller vad som...

jaja det löser sig!

I morgon så ska jag och 4 andra nyblivna mammor ta en tur till Allum. Vi ska gå från olskroken till partille har dom fått för sig... ca 7.5 km ska det var om jag nu tror på det... men det är bara att haka på... jag och min skärdetröska

I kväll har inte vart en rolig kväll direkt, gumman har sovit och Andreas har kollat fotboll hela kvällen...jag har pratat med han men jag tror inte han har hört ett ord.. bara svarat "ja" hela tiden, fast jag får ju skylla mig själv, prata med en karl som kollar på fotboll är som att få Isabelle å säga nationalencyklopedin. ... = helt meningslöst!
Själv har jag sorterat bland gummans alla kläder. Hon har fått sååå mkt fina kläder så jag kann inte sluta å titta, pilla å greja med dom dom om och om igen... Tusen Tack igen till Alla fina kläder vi fått!!!

Kändes dock lite konstig när jag var tvungen å gå upp på vinden med en ICA-påse full med kläder som hon vuxit ur... hon börjar bli stor våran lilla docka.

Nej, nu ska jag nog tacka för kaffet även denna kväll och slänga mig i säng. Klockan 08.30 i morgon så börjar Allums-promenaden.

Ha en bra dag mina vänner så hörs vi i morgon!

Puss å Kram // Lena

ska inte klaga, dom vill bara väl...

Publicerad 2009-09-09 11:56:22 i Allmänt,

Dom e ju för roliga på MVC...

I dag kl 10.00 så var det dags för efterkontroll på mig (9 veckor efter förlossning så gör man tydligen en sån)

Jag kommer dit, hon tog lite prover å så och sen var det bara och hoppa jämfota upp i Gynstolen... mitt favoritställe :).... NOT

Hon kolla, klämde å hade sig en stund sen var det klart. Hopp ner igen, på med kläder och så satte vi oss vid skrivbordet igen.

-Ja, Lena, efersom du har blivit snittad så ska du även komma hit på en läkarundersökning.

-jaha, varför det eller vad gör man då? fråga jag

- Jo, du ser eftersom du gick igenom ett urakutsnitt och allt gick så snabbt för er så kan det vara lite jobbigt psykiskt att göra gynundersökning efter det, så då brukar man boka en läkarundersökning där läkarn kan göra en gynundersökning i lugn takt så man upplever gynundersökningen som avslappnad och bekväm igen.

- Ja men... hmmm... jag har ju precis gjort en gynundersökning??? Och jag tyckte inte det var mer jobbig än vanligt.. det är lugna puckar med det!...men... är det inga mer prover å sånt som läkarn ska ta??

-Nej, dom har jag tagit alla idag, det är mer den psykiska delen  att du få sätta dig i gynstolen och känna dig bekväm med det igen.


Ja vad ska man säga??? :) Dom vill såå väl och det blir sååå fel.

Jag kan garantera att jag, hur många läkarbesök jag kommer gå på, så kommer jag aldrig känna mig avslappnad å tycka det är bekvämt å göra en gynundersökning!! Ligga hemma i soffan med en filt på sig, det är för mig avslappnat å bekvämt!! inte å ligga med Kurrissen i vädret där i deras stol med en 300watts lampa som lyser upp hela härligheten... Nej tack!

Men efter mkt om och men så fick jag iallafall strykigt läkarbesöket och slipper gå dit på "lära-dig-å-älska-gynstolen-undersökningen" och ingen är gladare än jag.

Hur som helst så var allt bra ... alla värden, operationssåret m.m. och jag vägde mig även innan jag gick hem..
62.5kg.... 2.5 kg kvar till ordinarie vikt.. det ska jag nog fixa.

Nu e de dags å diska å sen ner till ICA å handla bröd.

Hörs sen!

Kram Lena

(OK... nu när jag tänker efter så kan det väl kanske vara bra å träffa en läkare å gå igenom förlossningen och sånt när man gjort ett urakutsnitt som jag var med om. Man har ju massa frågor och sånt efter. fast vi fick ju sååå proffsig hjälp på BB så vi har inga frågor mer, vi har fått svar på alla...... nu e de dags å diska... )


Dagens ungdommar

Publicerad 2009-09-08 22:46:23 i Allmänt,


I bland vill man bara inte höra mer.... man vill inte veta... man har bara lust å boka bord på en mysig restaurang tillbringa en trerätters middag med denna underbara tjej och banka vett i huvudet på henne... fast det är kört för länge sen... det är som min svåger säger.... det är en trasig DNA-stege.

MÅSTE SES!!!!  Glöm inte sätta på ljudet bara!!!
Tänk om stackars Amanda träffa på mig på stan och mitt tjocka ass... ojojoj  då hade jag kört på henne minst 40 ggr.

Det finns ju bara en sak å säga.... STACKARN!!!!!

Dags för Lena Karlsson å amma igen så jag blir av med fettet på mitt TJOCKA ASS...grrr.... hörs i mon.

ja må andreas leva... ja må andreas leva...

Publicerad 2009-09-07 21:35:05 i Allmänt,


ETT STORT GRATTIS TILL DIG MIN ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN!!!HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG PÅ JOBBET FAST DU HAR MKT Å GÖRA...

SEN EFTER INNEBANDYTRÄNINGEN NÄR DU KOMMER HEM...

DÅ DU...

DÅ VANKAS DET KALAS...

DÅ HAR JAG & ISABELLE FIXAT KUNGAKVÄLLSFIKA!!!!!


LÄNGTAR TILLS I KVÄLL NÄR VI FÅR TRÄFFA DIG IGEN...

VI ÄLSKAR DIG IDAG OCH ALLA ANDRA DAGAR!!!

KRAM FRÅN DINA TJEJER


Det finns billiga hattar på Gekås har jag hört....

Publicerad 2009-09-06 22:21:45 i Allmänt,

Titta på nyheterna precis... nu ska dom sprar in några antal miljarden på vården igen...

Jag tror jag kan ana på vilket sätt det ska sparas in... färre personal, sämre mat för patienterna m.m.

Det pratas nästan aldrig om hur man får folk till att inte bli sjuka istället. OK med dom som är fysiskt sjuka som brutna ben cancer m.m men jag menar alla dom som är deprimerade m.m Dom kostar en herrans massa pengar  dom oxå...

bla bla.... ja ja det jag vill komma till är att det är åt helsike för många människor som inte mår bra som hade mått bättre av enkla saker.... tex tänk er att alla gatulampor var målade lila med röda prickar, all asfakt var neonrosa, all personal på ICA hade roliga hattar, olika för varje dag, alla människor prata med varandra kors å tvärs även om dom inet kände varann, alla bilar var randiga, alla träd var klippta i roliga figurer som på liseberg....

tänk va roligt de hade vart och leva då...

och tänk om man varje dag gjorde allt som stod i ens makt för att få ge alla människor man träffar ett leende... ja tänk om alla gjorde det... tänk va glada alla hade vart... alla hade gått runt med ett leende på läpparna...

Egentligen är det sjukt att det finns en dag som kallas "Alla hjärtans dag". Den dagen är alla såååå snälla å glada, skickar kort till varande m.m..... i och för sig det är inget fel på det, men dagen efter så är alla likadana igen...
Negativa å irriterar sig på varandra... (nu tar jag iochförsig i lite, men ja ni fattar)

Finns ju inget värre än när man vaknar på rätt sida och är på kalashumör och 10 minuter senare så pratar man med en som är såååååååå negativ och bara hatar livet.... I HATE IT!!!

OK jag är inte på toppenhumör jämt, långt därifrån. Man måste ju få ha sina dåliga stunder oxå såklart (man är ju människa) men om alla vakna varje morgon och försökte göra sig bästa och se positivt på allt så hade de smittat av sig på andra oxå...

Tex komplimanger... det är sjukt... om jag ser en tjej på stan men en jävligt snygg jacka tillexempel, inte fasen går jag fram och säger -Vilken fin jacka! Nej, det gör man ju inte bara... det hade jag garanterat gjort om jackan satt på syrran tillexempel.. men inte till en främmande människa... nej nej nej nej
Fast om jag vänder på det... om nån främmande människa hade kommit fram till mig och sagt det samma  hade jag ju blivit kanonglad..

Nej det är skärpning som gäller!!!! Gå ut nu mina vänner och le så det står härliga till idag och släng ut er komplimanger till höger å vänster... för det ska jag göra :)

Hmmmm.... Va fasen hade detta med nedskärningar inom vården å göra.... det kommer ju kosta skjortan om alla bilar ska lackeras randiga och alla gator ska målas neonrosa och inte snacka om hattarna på ICA... det finns ju 1369st ICA i sverige... där kan vi snaka miljarder om alla dom ska ha hattar till all personal...

ja... det e kanske är bäst för Lena å sova... jag snackar ju bara blajblaj ändå...

men de där med att va glad.... det e min melodi...och gummans oxå... hon bara sitter här och ler nu... inte fasen vill hon sova inte.... nej hon laddar för i morgon.... för i morgon är det inte vilken dag som helst!!!! 

Ni vet väl va jag menar????

Glöm inte att....

Publicerad 2009-09-06 13:01:05 i Allmänt,....denna dag är första dagen på resten av ditt liv.

så upp å hoppa!!!
man kan inte sova bort en hel Söndag!

i morgon är det Måndag Jippey!!!
älskar Måndagar!!!

seså tänk positivt mina vänner!!!

(lätt för mig å säga som ska vara ledig i 12 månader till :)

Grattis Grattis Grattis

Publicerad 2009-09-05 00:16:37 i Allmänt,

 1 dag försent.... bättre sent än aldrig ;)
JA MÅ HON LEVA...
JA MÅ HON LEVA....

STORT GRATTIS TILL DIG MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!!

NU SKA JAG SLÄNGA MIG I SÄNG SÅ JAG HINNER LADDA FÖR I MORGON
FÖR DÅ SKA VI FIRA DIG SÅ DET STÅR HÄRLIGA TILL!!!!

HÅLL I HATTEN....

MÅNGA KRAMAR LILLSTUMPAN

Rabatt på bullar på ICA

Publicerad 2009-09-05 00:08:56 i Allmänt,

Tjena!

Ja jag vet... jag är JÄ**LIGT kass på å blogga nu för tiden... Dagarna bara rusar iväg... Särskilt denna veckan... vart tog den vägen. Nu är det fredag igen och helg... vart tog denna veckan vägen egentligen???? men inte bara det... bloggen har faktisk krånglat som fan oxå så jag har inte kunnat lägga in några inlägg... men nu funkar allt och jag har tid.

Halsen e bättre iallafall... får se om det blir nått eller om det bara är falsk alarm...

Gumman mår bra hon med. Var hos barnmorskan med henne för vanlig kontroll, 5 kg exakt... gumman växer så det knakar....

Andraes hals är oxå bättre så det är bra men han spela innebandy i går för första gången efter brutna foten-historien och han fick lite ont i foten efter det. Jag är  rädd att han inte kommer bli 100% bra igen i sin fot. En fyllegrej får inte förstöra såå mkt... vi får hålla tummarna!

I går var jag hos Jennie å fira hennes födelsedag... käka stans godaste pajer... finns INGEN som gör så goda pajer som Jennie... INGEN... alla caféer kan slänga sig hejdlöst hård i väggen, dom är inte ens på samma skala å klättar....  så det så...

I kväll var vi ute och åt på stan med Maria å Mattias, grymt trevligt, jag käka anka... kanongod! Första gången vi var barnfria från Isabelle båda två samtidigt... mormor å morfar fick agera barnvakt... Skönt å få vara bara ett par en kväll och inte bara mamma och pappa (men jag kan erkänna att jag sakna gumman redan sekunden efter vi stängde dörren här hemma) men som sagt, det gick bra!

Tack för hjälpen Mamma å Pappa!! Sååå skönt å ha er och Andraes föräldrar så nära.

I morgon är det Lördag och vi ska fira mammas födelsedag!!! Annars ska vi bara slappa i helgen... denna veckan har bestått av mkt för både mig och Andreas. så det ska bli sååååå skönt å bara mysa...

Sååå skönt att jobbflytten ÄNTLIGEN är klart!!!

hahaha... nu sjunger dom på TV att  man inte ska runka bulle med herren jesu krist.. ha ha ha...SJUKT!!! ha ha h och det är detta som alla pensionärer betalar TV-licensen för...Stackarna!!! (för de flesta unga betalar ju inte)

jag håller med Henrik Dorsin.. man ska inte runka bulle med herren jesu krist... det skulle vara mkt olustigt... men lite lustigt e det :) lite Lena humor

Nu tänker mamma -Vad är runka bulle???

jag ska nu förklara för dig och er andra som inte vet vad runka bulle e... det är allmänbildning :)

Man sitter ett antal killar runt en bulle och runkar och alla kommer på bullen och den som kommer sist får käka upp bullen....

ja jag vet mamma, det är sjukt... det tycker jag med... men att man nu skulle leka runka bulle leken med kristus om man nu mot all förmodan skulle träffa honom......det är ännu sjukare.... det var faktiskt lite lenahumor... det är liksom lika troligt att Hitler å moder teresa skulle gå på date... det finns liksom inte på kartan.... i och för sig...vem säger att inte herre jesu krist är en riktig snuskhummer???... det är ju ingen som vet..han kanske gjorde runkbulle med lärjungarna var å varannan dag, vem vet..... ja nu ska jag inte spinna vidare på det, då blir mamma galen coh sluta läsa min blogg och då tappar jag ju en av alla läsare...å det har jag inte råd med.... nej nu ska jag amma den lilla och visa att jag är en vuxen människa (för det blev jag ju nu när jag fått barn enligt Tindra) och då pratar man inte om att runka bulle, så det så. Då pratar man om hur man vattna flita lisor och att dom har rabatt på kaffe på ICA... så det så!!!

Hörs i morgon!!!

Kram Lena

happy birtday

Publicerad 2009-09-01 18:09:48 i Allmänt,
VAD ÄR DET FÖR EN DAG???
ÄR DET EN VANLIG DAG???
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JENNIES FÖDELSEDAG
HURRA   HURRA   HURRA

HOPPAS DU HAR HAFT EN KANONFÖDELSEDAG

I MORGON SÅ KOMMER JAG OCH GUMMAN Å FIRAR DIG!!!!

KRAM KRAM

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela