sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

frapino

Publicerad 2010-07-31 22:34:32 i Allmänt,

Igår hade jag å gumman myskväll... Andreas skulle ut på stan å svira, så jag börja med att köra han till Kungälv.

Sen tillbaka så fick jag köra den stora lastbilen själv! alldeles själv i bilen (ja Isabelle var ju där oxå, men hon stensov ju)
Ni som inte vet så har Andreas köpt en ny bil... en Volvo V70.... snygg som bara den... men gigantisk som en lastbil å köra... vågar inte ens tänka tanken den dan jag ska parkera med den där inne på nån trång parkeringsplats... ojojojoj

Hur som så gick det bra... vi kom hem, men då vakna såklart gumman å var hur pigg som helst... så det fick bli tjejmys i soffan till klockan 23.45, då somna hon som en stock... men vi hade det kanonmysigt... låg under täcket i soffan å läste massa massa böcker... sen knapra vi i oss massa kardemummaskorpor... massa å massa... jag åt väl ca 10 st å gumman satt å sög på en i ca 35 minuter ;) sen körde jag runt henne i gåvagnen... hon älskar det!! hur som så hann vi med en del...

Mysig kväll iallafall.

Idag har det vart en slappar dag... Andreas har vart mer död än levande (men ändå ovanlig pigg för å vara bakis tycker jag) jag haft ont i huvudet å gumman har vart på värsta lekhumöret..

en liten sväng till stan å en fika med jennie orka vi med iallafall... en frapino på Espresso hause satt som den skulle :)

nu e de kardemummaskorpadags igen å sen hopp i säng..

i morgon är det dags för borås badhus med en härligt gäng!

ha det gött
Kram Lena

Isabelle... min ögonsten!

Publicerad 2010-07-31 12:23:58 i Allmänt,

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv
Så som jag älskar dig
Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn
Du är en del av mig
Precis som sommaren, som kommer om igen
År från år
Ska du finna kärleken, ja alltid ge dig

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Det kan komma dagar när du tror att ingen ser
Och ingen hör din röst
Nätterna du söker, men du finner ingen ro
Ingen ger dig tröst
Då kan jag höra dig, och jag ska röra dig

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Vi är förbundna
För alltid vi två
Jag känner din smärta och din glädje
Och jag vill att du ska förstå

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind..

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår,
Som en vind i ditt hår.


grrrr

Publicerad 2010-07-31 00:26:50 i Allmänt,

Förra året, en dag när jag lyssna på radion så var den en intervju men en av restaurangägarna på en restaurang nere i Båstad. Det var den s.k. Båstaveckan och han berätta lite om det. En sak jag kommer i håg var att han berätta att det var många som köpte en Exta Brut Blanc de Blancs (vi säger att champangen hette så, jag hitta på attd et var den sorten nu) Hur som... så var det vanligt att många köpte en sån (vissa köpte flera varje kväll). den kostade 9000kr (ja ni läser rätt niotusenkronor) och tror ni att dom drack den... NEJ, man spruta den på varandra... vad tyckte lena om detta???? SJUK!!!!

Nu har det var båstadveckan igen precis och nu är det tydligen förbjudet att spruta champange och härom dagen kunde man läsa detta i Aftonbladet


""
Vad göra i Båstad när det blivit förbjudet att spruta champagne? Svaret har kommit i form av ”vaskning”. Av två beställda champagneflaskor får personalen hälla ut den ena i vasken. Bara för att visa att ”här finns det pengar”. ”Dumpning” har tydligen också förekommit under Stockholmsveckan i Visby, om man får tro kvällstidningsrubrikerna. Beställ 50 hamburgare och släng alla utom en när du väl har fått dem. Bara för du kan.

""

Ni som tror jag ljuger så finns det här http://www.aftonbladet.se/debatt/article7544327.ab


vad tycker då Lena om det här....... SÅ IN I HE**VETE SJUKT!!!

Jag skulle nog kunna räkna upp ca en miljon saker som är bättre å lägga pengarna på än detta...

Jag hoppas å ber av hela mitt hjärta att om jag någonsin på något sätt blir så rik så jag har obegränsat med pengar så hoppas jag att jag är såååå klok å lägga pengar på välgörenhet än på hamburgare å champange som ska slängas!!

jag ber till alla gudar på denna jord att jag blir smartare än så!


nej... grrrr... vill inte skriva mer... jag blir bara arg!!!

Jag har pengar så jag klarar mig å blir över... men jag skulle inte få för mig tanken å hälla ut en flaska champange i vasken... inte ens en vinflaska... inte ens en saftflaska.... inte ens om det var saft från Eldorado!!!

Vart e världen på väg???

skärpning

Publicerad 2010-07-31 00:05:04 i Allmänt,

I bland känns det som alla andra människor har fått en normal dos med minne och jag har fått en tusendels minne. ungefär som om alla andra har ett minneskort på 3000 GB (gegabyte eller hur det stavas) å jag har fått 2 byte ENDAST!
Jag kommer inte ihåg nått... mitt minne är = noll

Kanske är början till Alzheimers eller nått. Det är flera gånger som jag exempelvis tänkre "nu lägger jag plånboken i skötväskan" och så tänker jag det om å om igen i huvudet så jag ska komma i håg det. Sen 5 minuter senare fråga Andreas mig vart min plånbok är, å då har jag ingen aning... vi kan leta i ca 1 timme innan vi hittar den i skötvääskan å jag tänker "ja just det" Detta händer i regel runt 2000000 ggr per dag

Jag är sååå impad över att Andreas orkar leva med mig... jag glömmer ju saker HELA TIDEN. Ska vi åka å handla så har jag glömt lappen hemma, ska Isabelle sova hos mormor eller farmor så har jag glömt skötväskan, ska vi på middag så ligger blombuketten till värparet hemma...
 Men jag har alltid vart sån, hela mitt liv. Jag vet inte hur många gånger jag gick till skolan med soppåsen (glömde slänga den i soptunna hemma på tomten)

Nu är det säkert några av er som tänker, andreas då... han får la hjälpa till... man han kan inte ta allt. han är ju faktiskt tillsamman med en vuxen person inte en barnunge.

Samma med min ordning... jag kan stöka ner en lägenhet på mindre än 3 minuter. Jag kan städa så det blir kliniskt rent, men sen tar det ca 10 minuter så är det ett stort kaos här hemma... jag försöker (och har gjort ca 3000 ggr) att ha ordning å reda, å lägga tillbaka allt efter jag använt det, men det vips så ligger saker överallt...

Andreas klagar ALDRIG, men han ska inte behöva leva i en soptipp med en dement flickvän. Det är inte rättvist.
Så nu är det SKÄRPNING Lena!!!!

Började mitt nya liv i går... var uppe på vinden  i flera timmar å rensa å rensa å rensa var säkert 25 bananlådor som var mina där uppe... och 2 som var andraes.... men jag rensa å rensa å rensa och idag var vi på tippen med ett STORT lass med skit å massvis med kläder till återvinningen... så nu ser det helt tomt ut där upp... SKÖNT!

Sen har jag börjat rensa i lägeneheten oxå, det kommer ta tid.. men ordning ska det bli...

Det viktigaste är bara å ha en grundordning i lägenheten hela tiden, fixar jag det så kommer jag långt. Då blir det inte storstädning varje dag.

nej skämt å sido... SKÄRPNING! Dags å bli vuxen nu. Jag är mamma nu å kan inte slänga mina gamla kläder å badlakan på golvet... då gör isabelle det snart hon med.... å jag vill INTE att hon ska bli som jag!

så e de bara!!!!

dags å ta en knäckis... kan var gott nu när jag blotta mina dåliga sidor lite...

Kram Lena


.

gunnebo slotts park... nä du

Publicerad 2010-07-28 10:46:42 i Allmänt,

E riktig kass på å blogga nu när det är semester... är nästan aldrig hemma känns det som.

Det har vart fullt upp hela dagarna... i söndags var vi hos simon å tess i Onsala. Dom hade bjudigt in massa folk till "käka god mat och umgås kväll".. kanontrevligt.. åkte inte hem förrän vid 02 tiden. På tal om inget så gick min prövotid ut i Söndag... 2 år sedan jag tog körkortet... shit va tiden springer.
Sen i Söndags tog även gummans ina första steg, hemma hos maria å mattias på deras altan... 2-3 steg... hur cooolt som helst.. att den lilla parveln kan gå...

Sen Måndag så stack vi till Marstrand me Maria å Mattias å deras lilla goa Elin sen hem till dom för å grilla. Kanontrevligt även det.

Sen igår var jag i Mölnlycke största delen av dagen, min faster från Laholm kom upp å hälsa så ajg var där å tjingsade lite... käka mammas goda biffar å kålpudding... det var som å komma till himlen!!

Idag e de snack om Varberg... vi ska ner å hälsa på husvagnsgänget som e där... har inte bestämt oss än.. vi får la se vad det blir.

Skönt me semester iallafall... att bara ha hemma Andreas JÄMT e rena lyxen...

Nej nu måste jag hoppa in i duschen å sen plocka mina ögonbryn, som är det tråkigaste jag vet!!! eftersom jag ser ut som käggiga damen hur jag än gör... mina ögonbryn växer åt alal håll å kanter... om man tänker tanken att man skulle vara pytte pytte liten å gå runt å strosa i mina ögonbryn så hade det var som å gå i djungeln... allt huller om buller... inte som å strosa runt i parken runt gunnebo slott direkt...

men men...

dags å lukta persika först!
Kram lena

Smak av österlen

Publicerad 2010-07-24 09:46:43 i Allmänt,

ojojojojoj vilken vecka vi har haft i Österlen! Helt grym! Kanonväder varje dag! Vi bodde på hotellBorrrby som ligger mellan Ystad å Simrishamn. Kanonmysigt stället. Det var en gammal lada mitt ute på bland alla åkrar, en lada som dom har byggt om till 4 lägenheter kan man säga.  Sen fanns det en pool och solstolar m.m. som tillhörde området... Kanonnice.

På måndagen när vi åkte ner hälsa vi på min mormor i Falkenberg på vägen, Sen när vi kom ner så käka vi på Borrbys pizzeria å bara njöt av att semestern hade börjat. Sen hem till hotellet för att ta ett kvällsdopp i poolen..
Tro det eller ej men det var  nästan den bästa kvällen... enligt mig iallafall.. jag bara njöt av att äntligen få vara på första semester med min egen lilla familj... kändes jättekonstigt men mysigt som bara den. man har vart på sååååå många semestrar med familjen när man var barn å nu var det dags å åka på semesterar som förälder... hur blev det så ;)

Hela kvällen gick iallafall till att mysa, sen när gumman somnat så satt jag å Andreas å prata å prata å prata å käka kardemummaskorpor å drack te.

Morgonen efter så åkte vi till den välkända stranden som alla hade tipsat om (sandhammaren, men den kritvita sanden) Den var lika fin som alla sa.. men vi stod ut i 2 timmar... gumman älska det... men jag å Andreas höll på att slita vårt hår... första (och kanske sista ;) gången vi åker som barnfamilj till en sandstrand  :) 

... det var sand ÖVERALLT!!!!!!!! på filtarna, på handukarna, i väskan, i kylväskan, eftersom vi hade smörjat hela gumman med solkräm så blev hon som en negerboll som man rullar i kokos... hela hon var täkt med sand... Hon satt å lekte i sanden å var såååå nöjd.. men hon hade sand på hela kroppen, i munnen, i öronen, i håret, runt ögonen... sen gick hon å Andraes å bada... då hade vi tagit på hennes våran nyinköpta soldräkt (som alla säger e såååå bra), hon hade blöja under den.
 Andreas gick ner å doppa henne å sig själv i havet... kommer upp på land, till min nyskakade handuk, gumman böjer sig som en banan å slingrar sig å vill ner i sanden... vi fick slingrat av blöja å soldräkt så hon inte skulle sitta i den genodräkta blöjan... vi satte henne naken i sanden... efter ca 3 sekunder så hade hon sand överallt igen (även om vi torka henne torr) ännu mera i örat, knugga sig i ögonen, hela rumpan å kurrissen var täkta och hon blev mer å mer missnöjd...
... det var bara gå ner å skölja henne igen... å torka å ta på badbyxa som det är inbyggd bjöla i... sätta henne isanden igen...

Då kunde vi först börja skaka av all sand i alla väskor m.m. Det var folk överallt, närmsta låg väl ca 1 meter bort. efter ca 10 minuter hade vi fått ordning på allt (någorlunda iallafall) då satt gumman å fyllde munnen med sand. Sen börja hon bli trött så hon knugga å knugga sig i ögonen... DÅ... där å DÅ fick Lena Kalrsson nog... vi packa ihop all snabbt som attan å gick  till bilen... körde tills gumman somnat, sen stanna vi vid första rastplatsen, tog ut alla väskor å hällde ut ALLT på en gräsmatta å skakka å skaka å skaka.... en risifrutti hade gått sönder så det var bläbärssylt överallt oxå..

Tro det eller ej... men det var faktiskt mysigt en stund på stranden.....innan kaoset infann sig..vi var ju ändå där i 2 timmar.... men nästa gång ska det förberedas lita bättre... och så ska vi INTE ligga på en strand där det är så tätt med folk så inte gumman kan sitta 1 meter bort å leka i sanden, så hon INTE kan leka "fylla mammas filt med sand-leken"

På väg från stranden så hade det kommit in sand i min kamera så den funka sisådär, krasa när opjektivet fälldes ut.... (den funka som tur var i 2 dagar till, men gick sönder helt sista kvällen) jaja... det är sånt som händer...

efter sandstranden åkte vi till Ale stenar, där var kanonfint! fin utsikt å otroligt fint väder... Där käka vi även världens godatse hamburgare. Ja den var väl inte sååå god men jag var sååååååå hungrig så den blev det godaste... 200 gram käka jag nog upp på ca 3.2 minut. sen åkte vi till Ystad å promenera lite å käka middag där på kvällen...

Kanondag... trots kaoset på sandstranden...

på onsdagen så drog vi till Kiviks marknad å kiviks musteri å Glimmingehus.... kanondag det med...

Sen middag i simrishamn på kvällen... sen en promenad längst stranden... mysigt som bara den..

Sen Torsdagen då...  då var det dags å dra till Ystad djurpark... kanon även det... gumman hade nästa kramp i fingret så mycket som hon peka på allla djur överallt.

sen på kvällen... middag i ystad... kanon även det..

sen fredag  åka hem...


Ja låter kanske inte som en kanonvecka med det var verkligen super.. alla mysiga promenader, alla mysiga fikor på mysiga ställen, alla morgon å kvällsdopp... Bara få åka iväg med hela familjen är sån lyx!!!

Semestern får betyg 9.5 av 10 av både mig å Andreas... hade inte kameran gått sönder så... :(

Det mest konstiga är att gumman har vaknat efter klockan 08.45 varje dag.. hon som vaknar vid 7 varje dag annars.... på onsdag morgon så vakna jag klockan 09.20 å då sov alla... jag flög upp som om vi hade försovit oss till en viktigt föreläsning typ... sen när jag fatta att vi hade semeter så var det vara å väcka mina 2 sjusovare å dra ner till poolen...

Men hur skönt å bra man än har det borta så är det skönt å vara hemma igen... å få sova i sin egen säng..

Tänkte jag skulle visa er lite kort..


innan kaoset...


innan kaoset de oxå..


efter kaoset (och när detta kort är taget är ändå de mesta av kaoset på ordnat ;)


glad tjej...


låna mammas brillor...


ale stenar...


fullkomligt ÄLSKAR vallmoblommor...


Ale stenar oxå... ( 2 sekunder innan jag blev arg på Andreas för han gick ner i stupet (enligt mig, enligt han var det INGET stup) å skulle ta kort ;)


Ale stenar...


Glimmingehus...


bus på kiviks musteri...


så här glad blir man när man får smaka på äpplemust... här kan ni även skymta gummans tredje tand uppe till höger på kortet ;)


Äppleträdgården...


Snygg solbränna den mamman har ;) har det vart mycket boxarlinne i sommar eller ;)Ja det var nog allt!!!

Nu ska jag rusa in i duschen för jag ska till stan å träffa Stockholmkarin som är i stan!
Ska bli kanonskoj!!! Var 1000 år sen!

Vi hörs!
Kram Lena

österlen nästa!

Publicerad 2010-07-19 10:45:05 i Allmänt,

Nu äntligen är allt packa så nu e de bara hoppa i bilen å sen e de 110% SEMESTEEEEEEER!!!

5 dagar i underbara österlen! Bara jag, Andreas å våran lilla tjej! och gosekaninen såklart... å gosepepparkakan... å alla böcker... å massa leksaker... å alla nappar... åååå lilla trumman... ja väskorna å packade med råge.

Ha nu en riktigt bra vecka och hoppas ni överlever utan blogginlägg... För det är en datafri semester!

Åkerkommer på Fredag med ALLT vi har gjort!

Nu åker vi!
Ha det bäst!

Kram Lena

bråttom bråttom

Publicerad 2010-07-18 12:03:43 i Allmänt,

Kommit hem till min lilla tjej igen.... supermysigt..

fast nu har jag fullt upp.. det ska packas packas packas, vi ska till svärföräldrarna en sväng.. ja det är fullt upp... i morgon drar vi till.... ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTERLEN!!!! 5 dagar... ska bli grymt!!!!

Måste rusa...

Kram

gamla tomrummet

Publicerad 2010-07-17 00:34:10 i Allmänt,

.... att man kan sakna sin dotter så otroligt mycket!

Isabelle är mitt allt... innan hon föddes måste jag ha haft ett stort tomrum i hela mig som hon fyllde upp... Hade inte kunnat tänka mig en sekund utan henne i mitt liv nu...

Det har inte gått en halvtimme på hela min Jönköpingsemester som jag inte har tänkt på henne...

Idag när jag ringde så fick jag prata med henne i telefon... jag sa "hej gumman" hon sa "MAMMA!!!" Hon hörde att det var jag!! ...Jag smälte som glas i solsken... i morgon ska jag få se hennes leende igen och få krama om henne igen!

♥ Isabelle = Min största Kärlek ♥

skinnet ramlat

Publicerad 2010-07-16 19:23:36 i Allmänt,

Tjena!

Jag har det kanonbra i Jönköping... solen lyser å vi slappar, solar, LÄSER BÖCKER (har inte gjort sen gumman föddes, det brukar finnas små fingrar som vill bläddra å ha sig nämligen), sen käkar vi gott, dricker gott kaffe m.m.

Som sagt... har det super iallafall men jag hade nog LÄTT kunnat betala 7000kr för å bara få en kram av dom små korta armarna där hemma... men det känns samtdigt sååå bra... för jag är uppdaterad med filmer hela tiden å jag har verkligen hittat drömpappan till mitt barn! Han gör allt med henne som hon älskar, dom badar, leker i gruset, läser sagan med roliga flikar ca 70 000 gånger (boken som hon fick av Frida), gungar m.m.
Du är den bästa pappan i Världen Andreas! Alla pussar i världen till dig!! Hade jag älskar Er två hälften så mycket så hade det räckt ;)

Nej, här kan jag inte sitta i slappa... hopp in i duschen för sen väntar middag på stan... lyx lyx lyx!

I morgon ska det tydligen regna enligt SMHI, om detta stämmer väntas det en tur på A6 (shoppinghuset här) och sen kanske en sväng till Lager 157.

om det blir sol så blir det nog en tur på stranden igen innan vi rullar hemmåt...

Dags å skrubba av sin sladdriga kropp... märkte idag när jag sola att när jag ligger på sidan så "ramlar" magen, eller inte magen, mer skinnet åt sidan... det ligger pladask där vid marken, å vänder jag på mig till andra sidan så ramla det liksom med... konstigt... det gjorde det inte innan... det är nog gumman gamla sovsäck söm gör det ;) (jag säger INTE att jag är fet)

jaja.. jag har ju alltid sagt att det ska synas att man har fått barn... nu får jag väl står för vad jag har sagt ;)

NEJ! NU är det dags å hoppa in i duschen.

Ha en bra Helg mina vänner.. hörs i morgon!

Kram Lena

torsken smakar bra även här

Publicerad 2010-07-15 18:40:02 i Allmänt,

Jaha då var man i Jönköping... här e allt kanon.. förutom vädret... det bara öser ner... solen har la vart framme 2 timmar sammanlagt typ.. men men det regnar alltid när jag å Jennnie ska ha semester.. spelar ingen roll om vi åker till Tunisien, Lanzarote eller Jönköping... så öser regnet ner...

Men vi har det gött ändå... idag har vi gått i affärer å nu e vi på hotellrummet å har lite "hemmaSPA"... ansiktmasker å målande naglar ska det bli...

Sen ska vi ut på stan å käka middag... börjar bli rejält hungrig så det ska bli riktigt gött..

Hotell är kanon... tycker jag iallafall (som sover som en sten)... vi har en bilväg utanför som kommer störa Jennies sömn hela natten (tror hon) jag sover även om det skulle komma in en spårvagn i rummet... Vi har sjöutsikt iallafall.... vätten 10 meter utanför... hur fint som helst...

Käka torsk nere vid vattnet innan...  och en kaffe på Waynés coffey....nice som bara den...

Men jag saknar gumman... emn det behöver jag ju inte skriva... det fattar ni nog... det var vedervärdigt å säga hej då till henne i morse... inte trodde jag att jag var sån mes-mamma... tänk om hon ska plugga i USA eller nått när hon blir 18... jag kommer DÖ!!! eller om hon skulle träffa en Kenyan å flytta dit... då had ejag å Andreas fått flytta dit... inget snack om saken ;)

Nu ska det blommor på jennies naglar.. alla 20!

Ha det gött!
Kram Lena

All heder...

Publicerad 2010-07-14 20:57:27 i Allmänt,

Precis hemkommen från middag i Mölnlycke hos mamma å pappa... supergod kallops och så banankaka på det.. kan det bli bättre??

Nu ska jag börja packa... klockan 8.30 i morgon så ska jag vara hos farbror doktorn och sen efter det så drar jag å jennie till Elite hotell (även kallat stora hotellet) i Jönköping!Ska bli kanonlyxigt... längtar såååå till frukostbuffén!!

Dags å sätta igång... mycket snack å liten verkstad på mig.

Har ni läst denna annonsen på Aftonbladet idag... all heder till sådanan här människor!!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article7468945.ab

Kram Lena

lyx hos oss

Publicerad 2010-07-14 15:25:32 i Allmänt,

Ja jag får be om ursäkt för mitt förra inlägg. Nu när jag läser det i efterhand så kan man tro att det är en femåring som har skrivit inlägget... fast det kan man i och för sig tro när man läser hela min blogg... inte kan man tror att det är en sån snygg å smart morsa i sina bästa år inte...  :)hehe

På tal om snygg, i morgon så ska jag till Läkarn å kolla upp alla mina leverfläckar, om det är nån som är farlig som dom ska ta bort. Ska kolla med läkarn då oxå va han tycker om mina åderbråck... kan ju inte gå runt med dom, ser ju ut som 90+ ju.... men men.. jag får la vänta tills alla 5 barnen har kommit :)

I morgon är en annan mycket speciell dag.. för jag å Jennie drar till Jönköping å ska bo på hotell i två nätter... Ska bli hur skoj å skönt som helst. Bara få vara Lena en tid å inte bara mamma.
Sen kommer jag ju sakna Isabelle (å Andreas oxå såklart) så jag kommer bli prickig. Jag har aldrig vart ifrån gumman med än en natt å det var vedervärdigt... Men jag få ta mig i kragen.. jag behöver detta!!! Å Andreas oxå. Han måste få ha lite egentid med lilltjejen så dom kan ha hemlisar dom med ;)

kommer hem igen på lördag och på måndag morgon drar jag å andreas å isabelle till österlen... ska bli supernice!!

Ni skulle sett här hemma innan... jag å andreas kom inte på nått som vi var sugna på till lunch... så vi gick ner till ICA å köpte oss lite vardagslyx......bara sådär en Onsdag ;) SUPERGOTT! Älskar smörgåstårta!!! å älskar vardagslyx... det är min och Andraes starka sida... det är därför vi kommer vara världens mest kärleksfulla pensinärspar på äldreboendet om några år (ganska många år i och för sig). Men man måste krydda till vardagen, den är ju för fasen 5 av 7 dagar... sen om det är ett tårtljus i smöret eller smörgåstårta en ons... spelar ingen roll... lyx ska de va!
Nu låter det som jag å Andreas aldrig bråkar... visst kan vi bråka oxå... men inte ofta... mer sura å så där... som när Andraes säger nej till å dra lakan mitt i sportnytt... så bråkar vi inte...men jag surar...

På tal om lakan... herre gud var många lakan det var å dra härom dagen, Andraes har ju jobbat som en galning å sen har det ju vart Vm så vi stod nog å drog i en halvtimme (ja inte i samma lakan alltså, i olika, ja eller i samma lakan båda jag å han, men inte i samma lakan en halv timme ju...) ja ni fattar.. ni är ju inte fem år som jag ;)


Nu ska jag ta en dusch medans Bella sover middag....

Vi höres
Kram

snurrigt blev det

Publicerad 2010-07-14 09:19:10 i Allmänt,

vaknar en underbar morgon som denna... fixar 2 goda mackor å en stooor kopp te och så sätter jag på TVn med den nya fjärrkontrollen (gumman slängde den andra i golvet igår ;)

På TVn e de nyheter och dom diskuterar om Littorin affären... HERRE GUUUUD VA TRÖTT JAG BLIR!!

Det är sommar å sol... varför kan det inta vara roliga nyheter?? varför kan dom inte visa bilder från olika badplatser, intervjua barn om deras sommarlov, ge tips på sommarsmothie eller vad som... ok jag låter som en barnunge, jag vet, det är aktuellt inte bollibompa...

... men om dom nu ska ha riktiga nyheter så prata om valet bara då så man kan bestämma va man ska välja på (det är ioch för sig på TV oxå men..)
 jag e såååå trött. OK gubbfan kanske har köpt sex, vem vet. Men vem vet om det är sant... INGEN! Tidningarna kan säga vad som helst och vi tror på det... tänk om nu den där 30 åringen bara hittat på hela historien för att tjäna pengar, hon har nog fått en REJÄL slant från Aftonbladet. Då är det ju förbannt synd om Littorin... men tänk om det faktisk är sant... då är det ju andra dager...

Men ska jag vara ärlig så skiter jag i vem det är som köper sex... spelar ingen rol om det är en politiker eller en sopgubbe... dom e lika stora svin båda två... men det blir ju inte bättre av att älta om å om å om... kvinnor slutar ju inte sälja sex för det..

Så lägg ner all kraft å tid på att försöka stoppa sexhandeln i stället...

Ja hela detta inlägget blev lite snurrrigt... jag e nyvaken å hungrig å gumman hänger i datorn.. men jag står vid mitt ord.. ;)

Jag hade vart kanonnöjd om det hade vart roliga nyheter nån gång,..... som man blir glad av! så man kan skratta

Men det är väl som andreas säger... alla är kanske inte intresserade av kattungar som brandkåren räddar ur ett högt träd... alla vill väl ha olika nyheter...

men men nu ska jag käka frukost och kolla på barnTV... där kommer det nog nått uppiggande tex dagens visa ;)

Kanske kommer med ett mer riktigt inlägg senare...


Ha en bra dag
Kram Lena

bord till salu

Publicerad 2010-07-13 22:14:29 i Allmänt,

hahahahah en annan rolig sak som hände härom dagen, det var när vi var på husvisning...

Vi kommer till huset, går en runda i alla rum och en vända i trädgården.. det är mycket folk på visningen så det är folk lite här i där..

Efter en stund träffar vi på mäklarn i trädgården. Han kommer fram å hälsar å berättar lite om huset, avloppet som ska bytas, luftvärmepumpar m.m. Sen avslutar han med å säga

- Sen om ni är intresserade så ligger det intresselappar på köksbordet som ni kan fylla i innan ni åker.

Lena (ordförande i Mensa, IQ 140) fattar inte att det är på huset intresselapparna var om (ganska svårt å förstå när man är på en husvisning.... NOT ;)

Lena Karlsson trodde säljarna även ville sälja sitt köksbord,å trodde intresselapparna var om det.

Jag hann t.o.m för en sekund tänka

"hmmm... det var la ganska fint bord, kanske hade vart nått om man får det till ett bra pris"

Efter ca 3.2 sekund fatta jag att intresselapparna skulle man fylla i om man var intresserad av HUSET.

Ganska självklart men tydligen inte för mig där å då.... Snacka om IQ-befriad

Jag tackar ALLA gudar på denna jord att jag inte hann fråga mäklarn va dom ville ha för bordet.

Jag hade skämts...... MEN tänk på stackars Andreas!!!!!!, han hade nog velat att jag skulle gå med påse på huvudet resten av mitt liv, så ingen fatta vem han höll kär :)

Fast det var roligt, för vi fick nått å skratta åt i bilen, å trolla bort lite av våran husångest med ;)

Nu till Hemligheten...

Publicerad 2010-07-13 09:01:04 i Allmänt,

... ni kan aldrig i eran vildaste fantasi gissa vad som hände igår...

Isabelle fick en paket av Farbror John å Fatser Anna och sina 3 kusiner Felicia, Mathias å Marcus

Bara så där utan nån speciell dag...

och hon fick nått som hon har velat ha hela sitt liv (iallafall hennes mamma har velat att hon ska ha hela sitt liv...


Kan ni gissa...

En egen liten pall... med Prinsessa å prinsessslott på... såååå fin!

Nu är det bara ett eget rum som fattas... sen kan mamma frossa...

ojojojojoj hon ska få det finaste lilla flickrummet man kan tänka sig ...ojojojoj

Gumman har inte visat sååå mycket tacksamhet än för pallen... hon vill bara trycka ner armen i hålet i mitten... men hennes mamma e kanonglad!

TUSEN TACK!!!!!!

Sol vind å vatten

Publicerad 2010-07-12 22:14:15 i Allmänt,

OJ vilken dag vi har haft idag....helt grym!

sol, vind, värme, första havsbadet för mig i år, första havsbadet för Isabelle i hennes liv, grillmat m.m. kan det bli bättre???

men nu är jag helt slut!!!! sitter i bara trosor i soffan å svettas å dricker milkshake...

Ni får se min dag i bilder istället för i ord...


MÅNGA fåglar va de å titta på... mycket annat oxå ioch för sig..


Va har hon nu i munnen??? hmmmm


Gumman myser med farmor...


Isabelles äldsta kusin Felicia (som har hjälp mig och Andreas med gumman hela dagen)


Bad-dax (för fötterna iallafall... lite senare så åkte badbyxorna på och gumman doppade sig... superskoj..men kallt)


Långa ben.. korta ben....


Stora fötter... små fötter... ;)


nöjd mamma.... mindre nöjd dotter??? hahah kolla mina armar... långa spagettiarmar utan någon muskel alls :)


Ja det var nog allt!!
Nu ska jag hoppa i säng! Har svinont i huvudet... antingen e de vätskebrist eller åska...

I morgon ska jag berätta en hemlighet...

Kram Lenasova som pippi

Publicerad 2010-07-12 08:38:03 i Allmänt,

Gomorron...

Uppe me tuppen... vakna halv sju.. innan både tuppen å Isabelle.

Tänkte jag skulle visa lite kort från våran dag i Hällingsjö i går. Var hos hälsa på Lida me familj... nästan alla kort blev tyvärr suddiga med några går väl å sätta in...

Hur som så hade vi en kanondag, med bad å grillning m.m.


Kallt men skönt å skoj om inte annat..


Frälsningsarmens ordförande badade oxå...Sen hitta vi en vedervärdig groda.. som inte hoppa 10 cm... inte 30 heller utan ca 1 meter i ett hopp... jag blev livrädd!! Skit äcklig


När vi kom hem somna gumman som en stock... med fötterna på huvudkudden ;)


.....och idag är det havet som gäller... Vi ska ut med svärföräldrarnas båt... jag å Brad pitt å gumman å svåger me familj å svärföräldrarna.

Ska bli kanonnice! Bara det inte blir fööör varmt... men jag ska inte klaga... värmen har jag längtat efter som bara den... Hur som så ska det tas med ca 400 liter kallt vatten.

Dags å packa väska...
ha en bra dag!

Kram Lena

samma leverans

Publicerad 2010-07-11 20:22:55 i Allmänt,

Det där med åderbråck... en annan sån situation var när jag var på IKEA.. kanske berättat detta oxå... jaja hur som..

Jag skulle köpa lågenergi-lampor men hitta inga. Det står en kille på en stege å fixar å donar med sladdar i taket...

Jag går fram till honom och frågar högt å tydligt

- Ursäkta men har ni KESO?

Han titta på mig konstigt...

- VA?

(Jag försöker släcka branden i UMEÅ....)

- Nej va säger jag, Lågenergi-lampor mena jag.


Killen skrattar

- Jaha då fattar jag. Nej dom är slut hos leverantören så vi har inga för tillfället


Jag vill helt gå upp i rök men frågar ändå

- När får ni in dom igen, vet du det?

Killen svarar å ler

- Nej det vet jag inte, men det är väl samtidigt som KESO :)Tur att folk har humor :)

Jag fattar inte varför sånhär händer mig....jämt!.... jag gick ju inte å tänkte på Keso ens... knepigt...


Men det är väl som andreas säger... heter man Lena Karlsson så gör man ;)

varför e jag inte förvånad?

Publicerad 2010-07-10 22:28:33 i Allmänt,

Jaha då vann Tyskland bronset... jag höll på dom andra men men...

Nu e de bara en match kvar på ddetta helvetiska VM-et... UNDERBART!!
Skönt å få sin karl i fred å slippa dela han med Peter Jihde, Glenn strömberg å alla dom där... som sagt UNDERBART!

Förresten.... 

Hahahaha jag måste berätta nått som är såååååååå typiskt Lena Kalsson.

Jag vet inte om jag har berättat detta, men jag berättar igen i såfall, ni får la sluta läsa när ni känner igen er ;)

För några månader sen så skulle jag köpa en såndär ID-bricka (en sån man har runt halsen med namn å personnummer på) ID-brickan skulle min systerson Elliot få av oss i Doppresent.

Om man är i Lena Karlsson kropp så har man ibland (ganska ofta, typ nästintill dagligen) en förmåga att säga fel ord. Jag tänker på ett ord men säger nått helt annat... vet inte varför jag är sån men jag skyller på min dyslexi :)

Jo, hur som, jag gick till Guldfynd å tar en nummerlapp, står å väntar tills det blir min tur, när mitt nummer komemr upp på nummerapparaten så går jag fram till kvinnan i kassan och frågar (affären är full med folk, vissa hör)

- Jag bara undrar om Ni har åderbråck?

exakt i samma sekund som jag har sakt färdigt meningen så känns det som jag får tillbaka en del av hjärnan

Vad i helsicke står jag å säger!!!!!!?????

kvinnan i kassan kolla på mig men en konstig blick

jag försöker rädda situationen (som är lika lätt som att släcka branden i Umeå år 1888, men andra ord HELT KÖRT)

- Men GUD va säger jag!!! Har ni ID-brickor mena jag såklart.

Kvinnar svarar med ett leende

- Ja jag tyckte det var en liten udda fråga.

Sen visa hon mig massa olika storlekar och pris på ID-brickor, fast jag kunde inte koncentrera mig alls... helst vill jag bara gå upp i rök, borra ett hål i golvet och trilla ner i den (som i Tom&Jerryfilmerna)

Hade Andreas vart där så hade han sagt 5 ord...

- Varför e jag inte förvånad?

lagom till morgonvällingen

Publicerad 2010-07-09 23:05:07 i Allmänt,

Fredagkväll å klockan e 23.02.... å gumman e upp å hur pigg som helst. Vi har gjort en lite roadtrip jag å gumman idag... först åkte vi till Ullared å tog en sväng om där inne.. innan vi gick in så dela jag å gumman på en 150 grammare cheesburgare i solen.... mums... supergott å mysigt...gumman tyckte väl det var sådär gott (det går ju inte å jämföra med slottspure ;)... med brödet slank ner...... sen in för å handla.... köpte inte så mycket, för första gången i hela mitt liv så hitta jag inte så mycket där inne som jag faktiskt ville ha... men det är klart.. lite bakplåtspapper, plastpåsar å schampoo slank ju ner... även lite sockar, disktrasor, WC-anka, barnolja (det ska bli MYCKET massage i den här familjen nu på semester... för både stora å små familjemedlemmar.... å svartpeppar oxå... jag är iallafall helnöjd...

Sen efter Gekås begav vi oss till Morup till min mormor och hade en heldag med henne... vi var vid morfars grav å satte blommor (Han skulle fyllt 90år nu på måndag om han hade levat) Det är så sorgligt å vara vid hans grav å ha med Isabelle... hon fick aldrig träffa honom å han aldrig träffa henne :( Dom hade haft hur roligt som helst ihop. då hade han kunnat göra "rida rida ranka" m.m. med henne :( tråkigt... men men men... han sitter garanterat upp i himlen å tittar ner å ler när gumman tex river toapapper i små bitar som molekyler och gör sin mamma skogstokig :) ellerr när hon sitter i över en kvart å försöker dra av sig sin arm ;) Han e med på ett hörn ändå morfar, det vet jag!

sen käka vi kvällsmat (jag å mormor å Bella) sen jordgubbar å glass till efterrätt... egentligen var det meningen att jag skulle sova över där, men lilltjejen är lite förkyld å har lite svårt å sova på nätterna, så jag bestämde mig för å dra hem. Men en riktigt kanondag har vi haft med mormor, å Isabelle har tokbusat med gamlemormor hela dagen!

Isabelle sov i bilen hela vägen hem från Falkenberg och vakna lagon tills vi kom hem... så nu är det 110% lek å bus :( Jag är väl sisådär sugen på det egenligen om jag ska vara ärlig... men en å annan tittutlek får jag la bjuda på ;)

Hur som så kan jag inte blogga mer... för snart har jag toapapper över hela lägenheten... inkl. inne i DVD-spelarn ;)

Sen måste jag ju hoppa i säng illakvickt så jag somnar innan Brad Pitt kommer hem inranglandes full å ska prata politik eller nått (han är ute med jobbet å firar att det är semester) I och för sig så är det väl ingen brådska med å hoppa i säng, han kommer väl lagom till morgonvällingen i morgonbitti ;)

Natti natti mina vänner!

Kram Lena

Ha en bra helg nu så hörs vi i morgon!

smart

Publicerad 2010-07-08 09:56:16 i Allmänt,

Hon e såååå smart våran lilla tjej... igår när vi satt å titta på TV så sa jag till henne... (golvet var fullt av massa olika leksaker)

- Hämta ankan till mamma! Kan mamma få ankan.. snälla....

Hon kröp direkt bort till leksakerna å skanna över alla, hitta till slut ankan och tog den, kröp till mig å gav den till mig...

Mamma Lena är sååååå stolt... det kanske man ska kunna när man är ett år..... men jag är superstolt ändå ;)

Hon har lärt sig sitt tredje ord oxå... ack ack... som är Tack Tack. Hon säger det jämt när hon får saker eller när hon ger bort saker...

Hon e så duktig min lilla tjej... men hon går inte än.... hmm...grrrr...heheh


Nej nu ska jag vara social... det är supertråkigt när mamma sitter vid datorn!!! :(

Tjipp Tjipp

bakat bullar

Publicerad 2010-07-08 09:50:22 i Allmänt,

Ännu en dag nrä ajg får vara hemma med en liten sjuk tjej... mysigt men lite långtråkigt... får nog bli en lite promenad iallafall... det känns liksom som man har gått igenom alla olika lekar nu... fantasin är på noll.

men men... nått ska jag la hitta på... bara iadg å i morgon kvar... sen så är det 6 veckor familjetid!! lyx lyx lyx... sen på Måndag är det bara en vecka kvar till Österlen... 5 underbara dagar (hoppas jag) å soliga (hoppas jag med)

Jag önska jag hade en jättestor frysbox nu... så hade jag kunnat baka kopiöst mcyket bullar å bröd idag... men jag tror inte ajg får in ens 2 bullar i våran frys nu :(

I morgon hade jag planer på att åka till mormor i Falkenberg å överraska henne... får se hur det blir nu när gumman är förkyld... tiden får utvisa...

Nu ska jag iallafall ja på gumman lite kläder, man akn inte gå i nattlinne hela dagen... :)

vi hörs senare!

Kram Lena

thipp

Publicerad 2010-07-07 15:06:09 i Allmänt,

100 år sen jag skrev nu... gumman e sjuk så det är mys hela dagarna nu. Hon blev sjuk på sin födelsedag och e de fortfarande.. magen har krånglat men nu e den lite bättre men nu har hon åkt på värsta förkylningen... näsan rinner som en kran... :(

Tråkigt å inte kunna hitta på roliga saker nu när det är så fint väder å allt... men men förhoppningsvis så håller väl sommarn i sig ett tag till...

...bara idag, torsdag coh fredag kvar.. sen går Andreas på semester! Hur skönt som helst! 6 hela veckor ska vi ha tillsammans...6 VECKOR!!! UNDERBART är bara förnamnet... vi ska äta kungafrukost varje morgon... och ha morgonmys hela familjen VARJE morgon... (morgonmys = alla ligger i sängen under täcken å läser sagan om den lilla lilla gummman eller sagan om karlknut...) i love it !

Nej nu ska jag fixa lite käk till Isabelle!
Vi höres senare
Kram

365 dagar av lycka!

Publicerad 2010-07-05 11:03:13 i Allmänt,

IDAG ÄR VERKLIGEN INTE VILKEN DAG SOM HELST...

DET ÄR VÅRAN ÄLSKADE LILLA PRINSESSAS FÖDELSEDAG.

1ÅR...365 DAGAR... AV OBESKRIVLIG KÄRLEK

IDAG FÖR ETT ÅR SEN FICK JAG Å ANDREAS DET FINASTE VI NÅGONSIN KUNDE TÄNKA OSS...

...VI FICK VÅR LILLA FINA ISABELLE.

Redan i går började kalaset... vi hade 1 års kalas i svärföräldrarna trädgård... min familj å Andreas familj.... eller rättare sagt VÅR familj :)


Huvudpersonen på kalaset, i min gamla klänning som mamma sticka till mig när jag var ett år.

Här ser ni mig i den... :)


jag hade lite mer hår på min ettårsdag :)

Ni måste kolla in min systers blogg, där e jättefina kort på gumman från igår... http://mimariatherese.blogg.se/
Massa fina paket fick gumman... massa pengar, jättefin jeansklänning och rutig tunicka med vita 3/4 byxor till, en leksaksspis, massa sandlådesaker, bamsebok, fina blommor, 4 Astrids Lindgrensfilmer, en badleksak som snurrar i vattnet... hur mycket fint å bra som helst!!! TUSEN TACK!!


Ett kort på mamman med det naturliga leendet och den lilla dockan.

Måste säga att jag och Andreas var kanonnöjda med HELA KALASET! Kunde inte blivit bättre... stort tack till alla som där!

Men idag var ju de då dags... dagen D!!!

Klockan 06.50 vakna jag av att gumman står upp i sängen och ropar mamma...(tanken var att vi skulle väcka henne, men det sket sig ganska rejält) då var det bara å väcka Andreas snabbt (som hoppa upp som en möbelfjäder... NOT ;) men upp fick jag han... vi smög ut utan att titta på henne... fixa brickan å hämta paketen...... sen vara det dags å ta ton.... ja må Isabelle leva.. ja må Isabelle leva.....(å Andreas sjöng han med... även om han var svintrött å inlindad i täcket ;)Hon fatta INGENTING... bara titta med stora stora ögon...
Bäst av allt var såklart, som varje morgon, vällingen!


Men sen var det då dags...
i paketen låg en liten badfisk som man kan bita på ;)


och såklart kastruller till spisen hon fick igår... man måste ju ha kastruller om man ska hjälpa mamma å laga mat ;)och en kaffekanna så man kan koka kaffe till pappa på morgonen...

Sen när paketen var öppnade å klara så la sig hela famniljen å mös i en timme...

Det tråkiga med denna 1 årsdag är att gumman inte mår helt 100%, vi märkte det redan igår lite, men lite mer idag... hon e hängig å magen e lite som ett flipperspel..... :(

Så idag är det bara 100% mys å gos hemma som gäller, en liten promenad sen i eftermiddag får nog bli det enda.

Men om hon orkar så ska jag leka "Isabelle morrar som trollet å mamma blir rädd å kryper å gömmer sig-leken" Den älskar hon! Andra dagar så leker vi den ca 2 ggr sen tröttnar jag å har svinont i knäna, men idag ska vi leka den PRECIS så många gånger hon vill ;) man fyller bara ett år en gång i livet!

Nu måste jag sluta för nu vankas det ett litet mellanmåll... mix av jordgubbar å blåbär ska serveras till födelsedagsbarnet idag...

Ha en rinktigt bra dag alla så skriver jag mer i eftermiddagl...

Kram Lena

man vet aldrig...

Publicerad 2010-07-02 09:10:10 i Allmänt,

En dag, det var för några år sen, så var jag på konsum i Mölnlycke å handla.... klockan var ca 17.00 å det stod en mamma innan mig i kassan, med kanske.. ja va kan han ha vart... en ca 4 år gammal liten kille...

Redan när dom ställde sig i kassan så började han
- Mamma jag vill ha en Bamsetidning!

Mamman svara utan tvekan
-NEJ! det får du inte!

Pojken
- Jag vill ha!

Mamman igen
- Nej säger jag!!!!

Då börja killen...

- JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL OSV... (samtidigt som han stampa med ena foten i golvet)

Efter ca 1 minut säger mamman

- OK, gå å hämta en tidning då.

Inne i min hjärna så snurra det 400 tankar... Men e hon helt ur vettet, hon kan ju inte ge sig bara så där, då kommer han ju å tjata så varje gång han vill ha nått för då vet han att det funkar. Hon skulle aldrig gett sig, hon skulle koppla bort öronen bara... Nu får hon skylla sig själv.

Men sen jag fick Bella så tänker jag lite annorlunda....

Jag ska inte dömma mamman bara för det hon gjorde just där å just då!

Jag har ingen som helst aning om hur hennes psykiska å fyskiska tillstånd just där å då...

Hon kanske vakna klockan 05.30 av att hon hade migrän, gick upp för å äta frukost, hitta inget bröd å ingen mölk... fick äta ett äpple till frukost, väcka hela familjen å ta på alla, fixa frukost (på det som finns), packa gympaväskor m.m. köra barnen till dagis å skolan... sen till jobbet där hon går hela dagen med migrän, när hon ska äta lunch är hon vrålhungrig (pga av endast äpple till frukost), när hon ska betala sin lunch tar dom inte kort på lunchstället så hon får köpa en lite ostbaguette för det var det ända hon hade kontanter till.

Tillbaka på jobbet så kallar chefen till möte, där han berättar att dom måste skära ner på personal och hon är en av dom som får gå, hon får vara kvar i en månad till, när arbetsdagen är slut så stressar hon till frissan som hon hade tid hos, kommmer dit och frissören har dubbelbokat så hon får en ny tid om 2 veckor (som är efter bröllopet hon ska på om 2 dagar), hon sätter sig i bilen (med migrän) åker därifrån till dagis å hämtar lilla Olle som INTE vill åka från dagis för dom bygger riddarborg... Efter mycket tjat så följer han med. Eftersom pappan i familjen är ute å reser me jobbet i 2 dagar så är hon tvungen å åka å handla mjölk å bröd, hon är tvungen å ta med Olle, fast han e på dåligt humör, och hon själv har fruktansvärd migrän....

så när hon änligen står där i kassan, snart hemma igen, efter en helvetisk dag... DÅ händer det som inte får hända.....

JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!!

Hon försökte i en minut men sen brast det... Skulle hon lägga sig på golvet å sparka å slå å skrika, ska hon slå till sin kille, ska hon gapa å skrika åt han så hela konsum hör??? Nej vad finns det för alternativ just där, hon e inte mer än människa, hon klarar inte av å stänga öronen.... hon ger sig och hoppas att denna Bamsetidningen kanske kan göra hennes sista tid i affären, bilfärden hem, och middagslagandet hemma lite lättare... hon bestämde sig för att ge sig!

Jag säger inte att det var så, ingen vet, eller jo HON vet ju... men det jag mena är att det är sååååå förbannat lätt å säga hur man ska vara som mamma... man vet vad som står i instruktionboken... men det är inte alla gånger lätt å följa allt...

Låååångt blogginlägg om egentligen ingenting :)

Nu ska i allafall jag gå å byta blöja för Isabelles aura luktar inte nyutslagen ros direkt ;) Men snart gör den det igen ;)

Ha en bra Fredag mina vänner!

Kram Lena

gå eller inte... det är frågan...

Publicerad 2010-07-02 08:22:24 i Allmänt,Undra när Bella kommer lära sig å gå???

Bellas kompis Alvin som jag alltid har sett som nästan jämngammal... han gå som en fullfuxen karl... utan problem...likaså lilla Alma.... men gumman... nej hon kan inte ens stå själv :( eller jo ca 15 sek kanske...

Inte för att det är nån brådska för det dagen hon lärt sig DÅ kommer Lena Karlsson ha å göra... ojojoj... då kommer jag ha fullt upp å jaga mitt barn... då kommer ni nog märka en skillnad på bloggen... då finns det ingen tid å blogga ;)

Så här bra stod och gick hon med gåvagnen för 2 månader sen... nu HATAR hon den.. :) Varför ska man lära sig gå när man är proffs på å krypa...  hon kommr snart få skavsår på knäna ;)

jaja... det kommer la nån dag... Jag gissar att hon kommer gå vid sidär slutet av okt.... min gissning!

Som sagt.... det kommer när det kommer! :)

Dags å ta en knäckis...

länge sen....

Publicerad 2010-07-01 10:57:41 i Allmänt,

Hej ALLA!

Det var inte i förrgår...

Hoppas allt e bra med Er...

Här e allt under kontroll... Andreas jobbar som en galning... men nu är det bara 1 och en halv vecka kvar till semester... UNDERBART! 6 veckor ledig tillsammans... mumma för själen..

Är hos syrran nu å väntar på att hennes väska ska bli färdigpackad.. vi ska till stranden å sola å bada med våra små älsklingar...

Ni som kanske undrar hur det går med pottträning så går det åt helsike... hon gillar å sitta på den 1 dag i vecka typ... men men det kommer la tillbax...

Hon stod själv i går förresten, i 30 sek, hon höll å sin vattenflaska å glömde helt av att hon inte höll i sig...

Nej nu har jag inte tid å sitta här längre... ska ut i solen...


Ha de gött...

Kram Lena

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela