sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

oreda

Publicerad 2011-08-31 21:13:33 i Allmänt,

Nu är inläggen huller om buller... jaja... ni får la skrålla ner lite så får ni de sista inlägget med namn: mera spänning.

pung

Publicerad 2011-08-31 10:44:30 i Allmänt,

Tack Syrran! Ja, vi behövde en lekfarbror i släkten istället ;)

Jaha... Onsdag morgon... vakna och sängen var tom... VAR E ANDREAS??? Tror alltid nån har vart inne i huset coh tagit han när han inte finns där i sängen, sjukt ja vet, men så är det. Precis som jag inte skulle höra när Andreas gör motstånd mot inbrottsmördaren, precis som han är en liten liten skogsmus man kan stoppa i fickan och springa iväg med... ja jag vet att det låter sjukt, men så är det. Han var försvunnen!

Gick upp, båda tjejerna sov, klockan var 08.20, Vart e han??? Han ska ju köra Bella till dagis om 10 minuter!!!!
kolla köket, kolla toan, kolla bellas rum igen... (ja vårt lilla hus kollar man igenom på ca 3.5 sekunder) Han fanns inte nånstans!!! Kolla ut, bilen var borta!!???

JA JÄVLAR!! han skulle ju lämna bilen på verkstan, jag ska ju köra Bella idag... nu va de bråttom... morgonkissa, in med 2 flaskor välling i micron, in och sätta upp håret in en toffs, på med jeans och linne, blanda välling, väcka barnen, ge bella en falska och mata lillfisen samtidigt som ja borsta tänderna... på med kläder på bella, Micka fick åka i pjamas + jacka, hopp i bilen, åka till dagis och tro de eller ej, men vi var där 08.44 (1 minut innnan bestämd tid)

Bella superledsen... - KOMMA UPP I MIN MAMMMA!!!!! Krokodiltårar.... KOMMA UPP I MIN MAMMA NUUUU!!! "Roligt å åka dagis" sa hon hela vägen, men väl inne på dagis så blev de annat...
Vinka i vinkfönstret och sen hem igen med Mickabus, käka frulle och sen börja städa upp här hemma, Mickabus vill inte krypa på golvet, de e tråkigt enligt henne, hängde henne i babybjörnen på magen...

... där hängde hon som en i en kängrupung, min lilla docka, som jag ska skydda in i de sista, inga ska kunna komma in här på natten och stoppa henne i en ficka inte!

Somnade på min mage och nu ligger  hon i sin säng och sover... på med ett avsnitt av sommarpratarna och sen är det storstädning som gäller tills hon vaknar...

Vi hörs sen! Ska skrapa lott sen oxå ja.... :)

Kram Lena

Mera spänning!!!

Publicerad 2011-08-30 21:55:16 i Allmänt,Jajjemänsan... de blev vinst!!!

50 riksdaler!! ojojojojoj

Nu gäller de bara å kolla hur många gånger pengarna de blir oxå... tänk om de blir 10 gånger pengarna... de blir 500 kr!!! Då ska jag minsann gå å köpa mig en pepparkvar av finaste märke!!!

Fortsättning av denna spännande saga följer i morgon...

Var precis inne i Nordstan å lämna blod... sååå skönt! bara ligga där, för sig själv en stund, inga barn som drar i benen, inga som ropar mamma, ingen gröt, inga blöjor, inga rinnande näsor m.m. Bara jag (och några som jobba där då såklart)
Efter jag lämnat klart så käka jag lite macka å kaka å te och myste me en tidning där i väntrummet... sen passa jag på å gå å kissa på toan där i lugn å ro... ingen som drar i handtaget och ropar "komma in till mamma"... bara jag å toasitsen...lovely! sen var de dags å dra hem igen..

tro de eller ej... men för mig va detta lyx!!! Nu är man full me ny energi igen...

När jag kom hem så hade Andreas haft ett helsike... båda tjejerna hade skrikit i 1,5 timme.... men men... nu sover dom och snart jag med... ska ge min karl lite massage innan... min tur i går.. hans tur idag.

Kram Lena

spänning

Publicerad 2011-08-30 21:43:02 i Allmänt,

Idag fick jag äntligen ett sms från mitt x med svar som hände min katt, när han dog och hur de gick till m.m.   Det lönar sig å tjata ;)

Nu vet jag hur allt gick till och nu är älskade räven i himlen och leker med Sorvas som bara den....

Men de bästa är att jag numera aldrig någonsin behöver ha med honom å göra, mitt x alltså, sååån skön känsla!

Är sååå glad att han var otrogen så det tog slut!! Hade aldrig hållt ändå... han försökte alltid få mig till en liten fin flicka i högklackat som älska träning å linser och bönor och hatar bullar å choklad... en som sminka sig och satt med korta fina kjolen och benen i kors... Han hade fått kämpa till döden  :)  ... kommer aldrig bli den... jag kommer alltid vara Lena som glömmer å sitta kors i benen när jag har kjol, käka massvis med kakor, hatar linser å bönor, tokälskar inte å träna, kan inte sminka mig...

H fick en tjej som var allt detta och jag fick en karl som älskar en tjej som älskar kålpudding å rapar efter maten och är slarvig å glömsk... det var liksom meningen...

Men hur ska nu detta firas??? jo med en trisslott!! Har inte köpt ett lott till mig själv på säkert 6-8 år... nu är det då dags... hoppas hoppas hoppas...
Fortsättning följer i morgon....

Dags å vara social!

Kram Lena

får inte vara sant

Publicerad 2011-08-25 22:05:34 i Allmänt,

Kan inte sluga gråta...

Vill inte leva på denna jord å se sån här orättvisa! Jag vill inte!!! jag vill inte! JAG VILL INTE!!!!

Det finns människor på denna jord som redan har det otroligt jobbigt,,, dom ska inte få de jobbigare!!!!!

Jag tror inte på Gud men nu ber jag till han, hellre en gång för mycket än en gång för lite...

Det som skulle bli sån glädje!!!  :´(


Hoppas Hoppas Hoppaskrokodiltårar

Publicerad 2011-08-24 13:47:10 i Allmänt,

Vart med Bella på dagis idag igen, mormor å morfar passa lillfisen här hemma.

Går ganska så bra ändå på dagis måste jag säga... det är klar, dom stora krokodiltårarna kommer ju såfort jag inte syns i samma rum. Men hon kan ändå springa iväg lite själv i 10-15 min coh glömma av mig.

jaja vi får la se... på Fredag är de första pröva-vara-själv-i-5-timmar-dagen... får se hur de går...


Funderar på att slänga ihop en kaka med Bella nu så hinner inte blogga mer.

Kram Lena

Älskar min nya kamera

Publicerad 2011-08-23 21:17:33 i Allmänt,


Älskar promenaden jag fick idag men mina 2 prinsessor...
Älskar Isabelles bus i gräset...
Älskar å se dom leka i sandlådan...


men mest Älskar jag mina barn!
(Mikaela sov under hela promenaden, vakna först när vi kom till sandlådan, därför bara ett kort på henne)

Lite kort från Kosteröarna

Publicerad 2011-08-23 10:19:51 i Allmänt,


Eftersom jag inte får sätta in kort på min andra hälft på min blogg och han var med på typ alla kort så blev det inte så många jag kan visa... men några blev det... och jag har inte kollat igenom alla än... kanske kommer fler ;)


På båten på väg ut...
Kosters fyrar


...otrolig utsikt!


Lite käk på "Strandkanten"På väg hem...
Nej, nu e  de dags å packa upp varor... vart å handlat med lillfisen... storfisen är med pappa på inskolning.


Kram Lena

proffs på att segla

Publicerad 2011-08-22 21:28:39 i Allmänt,

Gokväll gott folk!

Länge sen man blogga nu...

Det är så sjuuuuuuuukt mycket nu å har varit i 3 veckor... allt har gått i ett i ett... roliga saker men känner att jag snart behöver lite lugn å ro...

Fest på Lördagen var de sista jag skrev, sen Söndag morgon stack vi till Daftö med Tess å Simon och deras 2 guldkorn...4 helt grymma dagar hade vi där!

Att man kan få så bra vänner i vuxen ålder de trodde jag aldrig. Hur roligt som helst har vi haft! Mycket bad å ävertyrsland, en dagsutflykt till kosteröarna + massa annat.... men de bästa har ändå vart stunderna vi bara suttit och tjötat skit... Måste väl vara tecken på vänner man passar bra ihop med... då hade vi ju haft skoj i en koja i skogen liksom ;)

Sen att vi har barn i samma ålder  och samma intressen gör ju inte saken sämre direkt :)

Ute på kosteröarna var det kanonfint... att ha en systemkamera där ute var bättre än julafton. ojojojojojoj va de fanns mycket jag vill få ner på bild

Hade gärna visat er kort men jag hinner inte lägga upp några... massa å fixa även i kväll... får bli en annan dag. eller 1 kort kan ni få se... ett på våra 4 skatter ihop...Alla på en hög
 
Calvin & IsabelleMickabusSkoj om ni frågar calvin, superläskigt om ni frågar Bella :)Glass runt hela munnen :)
Söta Alicia!

Pinacolada (eller hur det stavas) Förbannat gott va de iallafall efter 3 års nykterhet!!

Systrarna på väg till koster...
Det blev lite mer kort än va de var tänkt... men korten från koster får ni se en annan dag! Där ute var såå fint!

nååå...

Sen väl hemma på Torsdagen så var det bara å packa väskan å bege sig till Ulricehamn  till mor å far (jag och tjejerna... Andreas skulle segla till Danmark med ett gäng grabbar. Väl hemma så vara det bara å förbereda sig för inskolningen idag Måndag. Lilla Isabelle har blivit stor!!!

Har vart där 5 timmar med henne idag, gick kanon även om navelsträngen är ca 2.3 meter....  ;)

Som sagt... det är fullt upp... hinner knappt skita för fasen...

väl hemma idag från dagis, slängde jag ut karln och 2 barn på promenad så jag fick städa hela huset, dammsugat m.m, sen kom dom hem, hopp i badet med båda tjejerna, medans A laga mat, sen ska alla 4 få mat i magen, sen nattning på båda, sen A iväg på innebandyträning... ja ni hör ju.... en sak är säker... DET ÄR FULLT UPP MED TVÅ TJEJER MED 1,5 ÅR MELLANRUM!!!!!!! OJOJOJOJOJ....

idag när båda skrek, jag var irriterad, det var mat i hela köket å Andreas sucka... då kunde jag inget annat än att le mot han å säga...

"Det är i motvind man lär sig segla hjärtat, och en sak är säker....VI KOMMER BLI PROFFS PÅ ATT SEGLA!!!! :)

Nej nu e de dags å plocka in diskmaskinen, raka benen, hänga upp maskin nr 3 idag, sänka Mikaelas säng (hon klättrar snart över), namna kläder inför dagis... och sen när Andreas kommer då vankas det kvällfika + massage... sen hopp i säng med  mina 2 nya böcker jag köpte på Loppis i går... "Att vårda kärleken" och "Att våga vara förälder" skrivna av en föreläsare som jag var på en gång i tiden. båda för 5 kr st :)

som sagt... vi ska inte skilja oss, bli dom bästa föräldrarna + proffs på att segla + att jag ska hinna blogga ;) Mycket nu... men jag kommer ro i land detta med bravu! elelr va de heter :)


Bla bla bla bla... måste sänka sängen nu innan hon ligger på golvet.

Natti Natti  // Lena


HIPP HURRA FÖR...

Publicerad 2011-08-20 13:17:36 i Allmänt,

VAD ÄR DET FÖR EN DAG?
ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG
FÖR DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA SYSTERS FÖDELSEDAG!!
HURRA HURRA HURRA


HOPPAS NI FÅR EN KANONDAG PÅ SKARA SOMMARLAND!


MASSA KRAMAR LILLSYRRAN


Bästa svärföräldrarna

Publicerad 2011-08-14 08:50:11 i Allmänt,

Nu är det snart färdigpackat... ser ut som vi ska vara borta i ca 4 månader istället för 4 dagar.

Båda barnen är badade och även jag, blöjor i de oändliga är nerpackat och även några ton välling coh gröt... 

Vi ska som sagt (ni som inte hängt med) åka till Daftö utanför Strömstad i 4 dagar. Vi åker med Simon, Tess och deras 2 guldklimpar. Ska bli hur skoj som helst!

Så det här blir inget långt inlägg, måste få i Bella nått innan vi åker...


Förresten kan berätta att igår var vi på fest UTAN ETT ENDA BARN! Farmor å farfar hade båda tjejerna... även om det bara var i 5 timmar så var det såååååååån lyx. Kändes dock som jag glömt nån av dom hela tiden... men så skönt å få vara Lena ett tag å inte mamma. När vi kom hem å körde in på gårdsplan så stod farmor å båda två i dörröppningen å vänta. Allt hade gått kanon!! Tack bästa svärföräldrarna på denna runda jord!

Men som sagt... nu ska de lagas mat till storfisen!


ha det så bra... Kommer nog nått inlägg under semestern...

Kram Lena

Har du snippa mamma???

Publicerad 2011-08-13 08:09:04 i Allmänt,

- E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? E du nakenfis? Har du snippa? Har du snippa? Har du snippa? Har du snippa? Har du snippa? Har du snippa? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma? Har du snippa mamma?

Underbara uppvaknande man får med barn ;)

Lördag morgon å Andreas haft morgonpass nr ett så jag fått sova, och nu slängde han sig i säng en stund å nu sitter jag här med macka å te och bloggar.

Johanna åkte hem härifrån i går. Vi har hunnit med både paddanbåtarna, fika i Haga, promenader, käkat gödkalv på La Terazza m.m men bästa av allt var ändå våran heldag på Öckerö i går... kan ha vart för det var den dagen vi hade mest sol... Älskar å ta kort när det är fint väder och man är vi havet. Det är sååå mycket man vill fota. Tusen Tack igen Tess för Kameran... det är min ögonsen nu förtiden :)

Hur som så har vi haft bra dagar även om de har vart halvkast väder de mesta.

Ska visa er några av korten jag tog..

Nej nu kan jag inte sitta å blogga mer... måste diska efter grillningen med Ingemar igår kväll och sen klä mig å Mikaela för vi ska på Loppis på heden igen (tur att en av mina tjejer gillar loppis så jag har nån i dela mitt intresse med ;) Sen hem snabbt för å hinna packa, tvätta, sen i kväll e de kalas och sen i morgon så är de dags... 4 dagar på Daftön!! Lovely!

Måste gå tjejerna bråkar.... eller nja... sanning med modifikation... storasyster bråkar med lillasyster mer...

Vi höres!
Kram Lena

bakfoten

Publicerad 2011-08-10 08:15:29 i Allmänt,

Bella till Micka nu på morgonen

- Min mamma är snäll. Är din mamma snäll?


hehe... Hon har nog missuppfattat de här med syskon ;)


jaja... det får jag ta en annan gånge med henne, nu är de hopp in i duschen coh sen in till stan för å träffa Johanna som kommer från dom Norrländska skogarna :)

Ska bli kanonskoj å träffa henne igen! var ju ändå snart 3 år sen.

Vi höres sen! Kram

Mycket nu... fast skoj!

Publicerad 2011-08-09 21:33:33 i Allmänt,

Fullt upp nu kan man lugnt säga...

Träffat Annica, Henke och lilla Anton från Stockholm idag.. kanonskoj! sen i mrogon kommer Johanna från Övik..... ska bli sååå skoj å ses igen!!!

Hon stannar tills på Fre och sen Lördag är det 30+35 års fest och på Söndag morgon drar vi till Daftön med Simon, Tess, Calvin och lilla Alicia, stannar tills på Torsdag, sen blir det troligtvis Ulricehamn på helgen... sen efter helgen bröjar 5 dagars inskolning på dagis för Bella.

ja ni hör ju... fullt upp.... men bara roliga saker (utan dagis som jag har lite ångest för men de löser sig nog... men tanke på att navelsträngen är ca 1 meter lång kommer nog detta inte bli de lättaste)

Dags å kolla sista avsnittet på Arns Rike coh bli lite allmänbildad... kommer vi från Vikingarna eller är det bara skitsnack????

Först ska de fixas Te.

Kram Lena

första passet

Publicerad 2011-08-08 06:39:36 i Allmänt,

PS: Syrran rättade mig härom dagen, glömt säga det...

Såklart så är det en SYSTEMKAMERA jag fått och inte en Digitalkamera som jag skrev. Men de förstod ni nog ;)Snart dags å väcka Andreas, första nattpasset är snart slut, är trött som fan! Mikaela har börjat vakna sisådär kl 04.30 varje dag nu, pigg som en lärka, står i sin lilla säng och skrattar och pratar.... underbart... NOT!

men men... de kunde var värre.

Dags å åtegå till mys å gos.

Kram Lena

inga som helst planer....

Publicerad 2011-08-07 05:37:49 i Allmänt,Klockan 04.40 börjar Mikaela ställa sig i sängen å stånka å stöda... När detta händer brukar lite välling i magen få henne till å ta John i handen igen och sova vidare ...

Men idag så gav de henne en liten extrakick så nu sitter jag här en timme senare men en tjej som inte har några som helst planer på att sova mer...

Underbart... det är utan tvekan de bästa med att vara mamma... ;)

Men det är ganska skönt å ha Andreas sånna här stunder... för jag har nån å byta av med om nån timme... längtar efter min säng.

trött som f*n

Publicerad 2011-08-06 08:32:34 i Allmänt,

Herre jösses säger jag bara....ojojojojoj... Andreas skulle ut med Paul i går kväll och då passa jag på att ha räkkväll med Jennie och småtjejerna (i och för sig, småtjejerna var inte så delaktiga, Bella sov och Mikaela tugga plastslev;)
Hur som... jag och Jennie dela på 1 kg räker och sen 1 kg godis (nästan)... Hur trevligt som helst... svingott oxå... har inte skalat och käkat räkor på jag vet inte när... Vi hann gå igenom både barnuppfostran, livet efter döden, karlar, idioter, ja lite allt möjligt... sen när vi var i full igång med att gå igenom gamla partyhits, satte nån plötsligt nykeln i dörren, Andreas kom hem!!! 4 timmar innan vanlig "Andreas-är-på-stan-och-festar-och-kommer-hem-tid"... Paul var nöjd och ville hem och då fisk mitt hjärta oxå snäll traska hem... ingen var gladare än jag (och han, idag när han vaknar).

Efter en stund åkte Jennie hem och Andreas la sig... sen kunde jag inte sova... det var kört... jag låg i sängen å rulla som en valross.... kl 04.50 kolla jag på klockan sista gången...

Kl:07.30 hör jag Bella prata meed sin gosekanin... kl: 08.12... -MAMMA!! VÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLING!!!!  ..... VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLING MAMMMA!!!

Så nu sitter jag här i soffan och känner mig as-bakis fast jag inte drack en droppe i går... och om 80 minuter ska jag finnas på plats på Heden, träffa syrran, vis ka fynda på stora loppiset....

Helst av allt hade jag velat hugga av mig huvud.

Men men... kl 18 i kväll kommer Linda från Italien och Paul, Jenny och deras lilla Klara... grillkväll. Hoppas jag hinner sova nått innan.... annars kan dom nog grilla död valross.

Dags å hoppa i badet med storfisen innan lillfisen vaknar.


Jäääääääsp!   /Lena

Min dotter kan krypa!!!!!

Publicerad 2011-08-04 09:54:32 i Allmänt,Stoltare mamma får man leta efter!!!

Fast storasyster är INTE lika glad... nu har hon nämligen fullt upp att samla in alla sina leksaker och förvara dom på säkra ställen... Lillasyster får ju tag i ALLT nuförtiden :)

♥ Kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! ♥

Publicerad 2011-08-04 09:28:13 i Allmänt,

I förrgår kom den dagen som jag väntat på länge...(Min gamla katt Nisse, även kallad Räven, som jag haft enda sen jag var 12 år, fick mitt gamla ex ta hand om när det tog slut mellan oss. Vi bodde i hus och han var ute mycket, så ta med han och bo i lägenhet var inte snällt + att H gärna villa ha honom, så det fick bli så även om det var skitsvårt å lämna sin älskling.
H har tagit hand om honom sen dess. Men jag hade en sista önska bara när jag flytta där ifrån, å de var att H skulle höra av sig när det var dags å avliva honom eller när han självdött. Jag ville begrava honom på ett ställe dit jag kunde gå.
Han var ju gammal så jag har väntat på detta samtal i 5 år snart.... Har skickat nått sms då och då och kollat hur han mår och fått till svar att Räven mår kanon)

... men så igår fick jag inte samma svar... till svar fick jag att Räven hade blivit galen efter att Gismo (H-s nya tjejs katt) hade dött. Han hade skrikit dygnet runt så dom hade avlivad honom.

Hade detta på känn.... jag visste mycket väl att mr H INTE skulle ringa... Varför skulle han vara snäll mot mig en sista gång ... men men ingen är perfekt (Läs: IDIOT!!)

Men man kan inte leva livet för att gå runt å reta sig på saker å ting... jag har redan lagt för mycket tid av mitt liv på den karl. Inte en sekund till ska han få.

Nu ska jag sörja min lilla älskling som nu är i himlen och leker med Sorvas (hans morbror, min andra katt) Det har inte gått en vecka sen jag flytta ifrån Räven som jag inte har tänkt på han, och rädslan har alltid vart där litegranna, att TÄNK OM inte H tar hand om honom bra??? NU vet jag att han har det bra!!!!

Undrar bara om dom har begravt honom nånstans (får inget svar från mr H) så han ligger väl i Blå Stjärnans masskremering nån stans :(

men men som sagt... livet är alldeles för kort för att ödsla tid på å sura... Jag får istället glädjas över att H har tagit (förhoppningsvis) bra hand om Räven dessa 5 årenoch att jag nu mera inte har nån som helst koppling till H... Jag behöver aldrig mer ha med honom å göra... å de ni... de är värt å slösa en flaska Champange på!! :)

Nu e de dags å käka lite frulle... även denna dagen på Altanen... sååååååå skönt!

Massa Kramar Lenalite bilder

Publicerad 2011-08-01 09:52:59 i Allmänt,Nu äntligen så ska jag visa alla min kort....

ÄLSKAR MIN NYA KAMERA!!!!!!!!! TUSEN TUSEN TUSEN TACK TESS!!!!!!!

Kolla exempelvis detta kortet som jag tog härom dagen.... vilken skärpa!!!!!! älskar naturkort när de regnat!!!

Då var det 2 tjejdagar... har bara kort från Lysekil dock... men ni får vara glada för det ;)Räkmacka på Havsbadsrestaurangen
Blekfisen Karlsson solar
Tog nog ca 30000 kort på Jennie för å pröva kameran... tur att hon har tålamod ;)


Det var den semestern....

Ni fick inte så många kort av alla jag tog dock... men kanondagar som sagt!

Väl hemma så var det skönt å få krama om mina tjejer igen...


Mikaela satt för första gången... i nästan 45 sek... stora tjejen!!!Härom dagen blev det även en sväng till Marstrand med Maria, Mathias, Elin och Lukas. Kanonnice!!! hade fullt upp med att mata, bada, byta blöja så tyvärr så blev det bara korttagning vid lekplatsen...

På kvällen när vi kom hem så lärde sig Mikaela å härma mig när jag räkte ut tungan... jag och Andreas fick oss många goa skratt ;)

Bustjejen :)


Nej nu hinne rjag inte blogga mer.... måste packa väskan.. idag vankas det nämligen Ulricehamn å hälsa på mor å far i husvagnen.

Hörs i kväll! Kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela