sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

mitt jobb ;)

Publicerad 2011-12-31 00:18:26 i Allmänt,

Lyssnar på radion... dom pratar om att sammanfatta sitt 2011 med tre ord.... mina tre ord hade utan tvekan blivit PLOCKA UPP LEKSAKER :)


Skämp å sido... ska nog komma på tre bättre ord innan året är slut.... återkommer med det!

natti Natti

hmm...

Publicerad 2011-12-30 23:56:41 i Allmänt,

Några tips på hur man får sin karl att avbryta kabeldrgandet för att dra lite lakan med sin sambo????

Amor vincit omnia... inte bara skitsnack

Publicerad 2011-12-30 10:05:03 i Allmänt,

Gomorron!

Precis hemkommen från MAXI stormarknad... Kan verkligen rekommendera. Om ni ska storhandla och inte vill att affären ska full av folk så åk å handla precis när dom öppnar 7.00, då är du nästintill ensam i affären... sååå skönt.

Skulle handla inför nyår... så nu är de fixat å klart.

konstigt det där med att åka å handla,.. det har liksom blivit nån slags dyrbar tid när man fått familj... inte bara det att kvittorna blir längre av alla blöjor, barnmat, välling m.m.... utan oxå dyrbar på de sättet att det är då man får vara alldeles själv. Det är sååå skönt å strosa runt där, lukta lite schampo, kolla lite lakan å slickpottar.... bara jag å kundvagnen...

Det bästa på dagens handling var ändå hemresan, jag själv i bilen med radion på hög volym... intervju med Peter Forsberg om att han lagt ner hockeyn.... Även om jag inte är jätteintresserad av hockey så är det såklart lite sorgligt... några tårar föll även på mig när man såg TV-programmet om honom härom dagen.

Hur som... han slutade intervjun med att säga... jag är så lyckligt lottad som vigt halva mitt liv till hockey och nu när det är dags å sluta så får jag uppleva nått som är ännu större än hockeyn, min kärlek min flickvän.

Sen var intervjun slut och dom spelarde "Ängeln i rummet" med Lahle.  Även om dom spelar den hela hela tiden på radion så är den lika fin i mina öron som första gången jag hörde den.

Satt där i bilen och bara njöt... bara jag, imma på rutan, Lahle på radion och en person på denna jord har ännu en gång bevisat att kärleken är stört av allt, det är inte bara ett mesigt ordspråk.

Även om Peters hockeyprestationer genom åren är otroligt stor för båda han själv å andra... så finns de andra saker som är mycket mycket större... riktigt kärlek mellan människor!! (eller djur... för jag är säker på att man kan uppelva lika stark kärlek till djur som till en människa, har själv upplevt den till mina älsklingar Sorvas och Räven♥♥)

Dags å käka lite frulle...sen e de la dax å bygga tågbana igen...

Vi höres mina vänner!

Kram Lena

det gisk åt skogen

Publicerad 2011-12-28 14:05:28 i Allmänt,

Fick för mig att jag skulle ge lillfisen en helkroppsmassage när storfisen och Andreas byggde med nya tågbanan.

Bella fick ju massage i tid och otid när hon var liten, Mikaela har aldrig fått någonsin. Så nu var de då dags...


Gick väl sisådär... hon låg inte still å njöt som Bella gör direkt... nej, cirka 12 sekunder låg hon still, ungefär så lång tid de tog å smörja in hela hennes lilla kropp så den blev hal som en ål. Sen tröttna hon och skulle krypa runt i soffan med sin oljade kropp. Badlakanet som jag tog fram som skulle skydda soffan var mer än onödig om man säger så... efter ca 2 min så var allt oljigt här hemma.... inkl persienner, fjärrkontroller m.m....

Nej, nästa gång hon får helkroppsmassage är när hon är stor nog å betala den själv på nån massageställe!!!!!!!

 

för mycket lyx

Publicerad 2011-12-27 21:37:51 i Allmänt,

Firat jul i Mölnlycke.... magen är proppfull med god mat och huset proppfullt med nya leksaker... man har det på tok för bra det är en sak som är säker...

Bloggar mer i morgon för nu ska de nattas barn (som inte somnade i bilen hem)..


Trött som bara den... men en sak är säker... NU ÄR JULEN ÖVER!!!!!


Natti Natti  /Kram Lena

nyheter

Publicerad 2011-12-25 23:50:36 i Allmänt,

Länkat till några nya bloggar för ni som är nyfikna på det.... ni hittar de lite längre ner på höger sida.

blodtryck på kvart i tre

Publicerad 2011-12-25 23:16:21 i Allmänt,

Det är konstigt de där med jul.... jag ser fram emot det som bara den varje år, och det är hur mysigt å bra när de e julafton, men på juldagen så infinner sig alltid ett skön känsla att "nu var de äntligen över" ...knepigt de där... jag som inte gjorde de minsta för julen, inte en liten skinka har jag gjort... åkte bara från de ena julbordet till de andra. men konstigt nog så kommer den där känslan ändå... nu e de bara nyår kvar å sen kommer den vanliga vardagen... som jag älskar mest av allt... tro de eller ej.

Julafton var hur som helst bra... var en stund hos mamma å pappa å fira lite jul med dopp i grytan, ett måste på julen! (ska fira ordentligt där i övermorgon när syrran, jocke, steffen, tindra å elliot har kommit hem från stockholm å norge)
Sen vid kl 3... tro de elelr ej......mitt i kalle anka (hon har sett den 400 ggr på youtube)... så satte vi oss i bilen å åkte till Svärföräldrarna där tjejernas kusiner oxå va.... där blev det god mat å en herrans massa julklappar!

Tjejerna fick så mycket julklappar så det var helt galet.... å då har dom inte ens fått dom i Mölnlycke än.

Hur som så kom tomten till slut, han (Andreas) knacka på rutan och ville komma in... Bella blev helt tills sig och inte de minsta rädd... Hon satt i tomten knä, krama han m.m.
Mikaela satt mest i farbror Kristoffers knä och bet i sina paket :)

Hur som en rikitgt kanonjul... och än är den inte slut,.... i morgon vankas det jul hos mormor i Falkenberg och i övermorgon med min familj lite mer.

lite kort från julafton.


Bella dansar hemma hos mamma å pappa


Mikaela lika så...


Välkommen tomten!  (hemma hos svärföräldrarna)


Spännande!


Tomtens knä de skönaste knät... nästa lika skönt som pappas ;)


Micka med farbror Kristoffer. Han var desutom finast julklädd av oss alla, utan minsta tvekan!!!!


I detta paket låg det en katt som både kunde jama,slicka tassen å blinka :)


Bella hjälper till...


Mikaela biter lite i Isabelles doktorsaker som hon fick.


Väl hemma i går så lekte Bella doktor halva natten med sin doktorväska... liksaså hela dagen idag.

Innan när hon undersökte mig så hade jag 48 i feber, gammal groda i magen, hjärtat hördes dåligt i foten och ett blodtryck  som visa kvart i 3 :) Så nu har man en privat läkare! :)

Mikaela sysselsättning idag har mestadels vart å försökt  riva granen ;)


Dax å hoppa i säng


Kram Lena

Äntligen JUL!

Publicerad 2011-12-24 01:28:31 i Allmänt,

Inte lätt å ta julkort på 2 yrväder....

















Men till slut blev de ett som fick duga...


Har du inte fått nått av dessa i din brevlåda och fick förra året så gråt inte blod för det... I år blev de bara att vi skicka till dom närmsta...

Men även om du har fått julkort eller ej så önskar jag ER ALLA en riktigt God Jul!!!

Ät massa gott å hoppas tomten kommer med massa paket.... Glöm för all del inte borsta tänderna, de brukar tomten kolla efter när han kommer.


Massa Massa Julkramar Lena



nu e de jul....

Publicerad 2011-12-24 01:21:46 i Allmänt,

NU mina vänner..... klockan är 01.14 och uppesittarkvällen med svåger Totte börjar nalkas till sitt slut (för min del iallafall)... bröderna kommer nog sitta å tjöta ett tag till...

Men hur som så är de jul!!! klockan är över 12 och den är den 24 Dec!!!! Idag kommer Tomten!!!!!! jeeeehaaaa!!!





Superfin julgrupp vi fick av Kristoffer... superfin!!!



Granen är huggd och står så fin å grann i stugan...  berättar mer om huggandet  sen... måste hoppa i säng!

Kram Lena



sändax = snackdax

Publicerad 2011-12-22 21:40:51 i Allmänt,

Bella å Micka ligger i samma sovrum i varsin del av rummet, i var sin spjälsäng (ja bella ligger fortfarande i sin, hon ska få en vanlig säng så fort hennes mamma får tummen ur och målar klart den)

Båda ska sova och jag är i TVrummet och hör...

Bella  - Micka, har du apan hos dig?
Micka  - kädäsch kädäsch
Bella  - släng hit den i såfall, släng hårt hårt så kommer den till mig!
Micka   (tyst)
Bella   - Halllå, förstår du va jag säger eller??

en gnutta skit

Publicerad 2011-12-22 21:37:01 i Allmänt,

NU kom den..... första frågan som en mamma borde kunna svara på som jag inte kan....

- Blir fil kiss eller bajs mamma?

Kiss svara jag... men de känns som det nog kan bli en gnutta skit av de oxå.... eller e jag helt ute och cyklar?? hmmmmm ja inte lätt de där....


Tänk sen när dom kommer å ska ha sina byxor uppsydda eller inte tala om gardiner som ska sys....


jaja... nån dag kommer väl dom med en å annan fotfråga, om nån vårta eller nått,,, å då ska jag glänsa så de skriker om de :)

allt gått på räls

Publicerad 2011-12-21 20:27:13 i Allmänt,

Vart en såndär bra dag idag... när allt rullar på å allt blir kanon... så var de inte igår... då glömde jag allt å allt gick åt pipan.



Idag så har vi bakas lussekatter, sen käkat lunch, sen vila barnen medans jag diska efetr maten, sen iväg till MAXi där mamma å pappa va (passa på å storhandla när man kan få hjälp av dom ;).. storhandla så vi klara oss i jul... sen hem å fixa å dona med allt jag handla sen satte jag igång med att fixa egna köttbullar, potatis, sås och broccoli... sen efter maten satt jag å tjejerna å käka lite kiwi å småsnacka, sen lekte dom medans jag diska å sen hoppa vi alla 3 i badet, sen välling, sen hopp i säng för dom små..

Nu sitter jag äntligen i soffan med en kopp te å kollar på Lyxfällan, Bella ligger i sovrummet i sin säng å ropar..

- Mamma, stäng av TV-n... den STÖÖÖÖR mig när jag ska sova!!!!

men en sak är säker, å de e att hon minsann får somna till TVljud, har aldrig vart problem innan å jag tänker INTE välja henne vid att de ska var tyst när hon ska sova... nån måtta får de vara!!!!

Hur som så har vi haft en kanondag... dom har vart såå snälla å kompisar hela dagen, båda tjejerna... älskar när som tokskrattar ihop å jag inte är i rummet... då blir det bastu i hjärtat!





Nu ska jag fixa lite granna till på datorn å sen faktiskt hoppa isäng tidigt ikväll.

Vi höres i morgon.

Kram Lena

kvällsmöte som vanligt :)

Publicerad 2011-12-21 00:37:26 i Allmänt,

jaha... då har jag och Andraes filosoferat om ollika saker i några timmar igen...som vanligt när månen på kommer på himlen.... klockan är nu 00:37 å Lena Karlsosn är ÄNNU tröttare än innan... dags å gå till säng med min älskling!!!

Kram Lena

mycket god mat

Publicerad 2011-12-20 22:52:28 i Allmänt,

Middag på stan i kväll me Jennie... var trevligt och mycket välbehövd! Käka kanongod pasta med katareller och oxfile.

Jag å syrran var på julbordet på IKEA idag IGEN! utan barn denna gången... bara vi å massa god mat å tjejsnack...


Mycket god med två trevliga damar helt enkelt....

Men nu e dedags å lägga sig... trött som bara den.

Höres i morgon.
Kram Lena

Önskelistan är överlämnad... nu hänger de på nissarna....

Publicerad 2011-12-19 21:35:57 i Allmänt,


Tjena mina vänner!

Måndag... Linn å Alma har vart här å busar å käkat pankissar... Superskoj å träffa dom igen... var ju 100 år sen sist...

Sen när dom drog hem så stoppa jag i barnen lite mat och bytte blöja å sen på med varma kläder, stoppa dom i vagnen å iväg till bussen (Andreas har bilen till jobbet idag) ..... det var nämligen dags å uträtta nått väldigt viktigt! ....

Lämna önskelista till Tomten + några nappar som Bella hittat lite runt omkring i huset.... (hon har nämligen slutat med napp, de har jag ju inte skrivit om... ja de kommer i ett annat inlägg)

Listan var klar här hemma för å lämna... så de var de bara å bege sig till Liseberg, där han satt å vänta...




Efter 28 minuters illamånde (bussidioten körde som om han hade snott bussen + att jag åkte baklänges) var vi då framme... Även om jag vart där varje år så tycker jag det är lika fint varje gång...





20 minuter leta vi innan vi fann han....



... sån spänning...



...där satt han då... den riktiga riktiga tomten!!!!!

Det var ju några andra barn som skulle lämna önskelistor m.m.... ca 15-20 barn före oss... så de vara bara å ställa vagnen åt sidan... ta upp Mikaela å ta henne på armen, systemkameran på axeln, leta upp önskelista + nappar i vagnen å ta stora Bella i handen å ställa sig i kön...

Väl framme vid tomten

Tomten: och här har vi Bella... å du önskar dig en gitarr ser jag
Bella: Ja de gör jag, en liten gitarr.
Tomten: å massa russin
Bella: ja, mycket russin för jag gillar dom å Micka tar dom från mig.

sen fick tomten de sista napparna å tacka för dom å sen var de då dags för en äkta tomtekram




Sen en sväng in på tomtarnas land... (eller va de nu hette)... Micka peka å peka... :)





Sen dags för fika... grymt mycket folk över allt så vi köpte 2 pepparkakor å dela på alla 3 ;) mysigt!







Sen var de dags å ta bussen hem igen.... Bella prata om tomten HELA vägen hem!!!! :)




Dom är sååå duktiga mina små tjejer, inget gnäll alls... Mikaela grät i 2 min, jag satte på vantar på henne å sen va hon glad igen... (sen att dom levde rövare tidigare på dagen å var mer eller mindre griniga hela tiden, hör inte hit ;)

Jag är sååå glad att vi åkte dit idag, även om de e fullt upp med 2 små, med blöjbyte, vantar som försvinner, nappar som ska lämnas, nån e törstig å nån vill ha pepparkaka... så rodde jag de i land med bravu och vi hade de såååå mysigt!!!!!!

Jag säger som Andreas sa en gång i tiden... blir inga mer barn nu... det får inte plats mer kärlek i mitt hjärta än va som finns nu...stört omöjligt!

Kram Lena



äggen upplagda i fina skålar

Publicerad 2011-12-18 23:42:00 i Allmänt,

Konstigt det där... jag kollar runt på olika bloggar, bloggar som skrivs av folk jag inte känner, söker på landliv och blogg på Googel, hittar massa fina bloggar, men en sak slår mig.... å de är de här fenomenet att allt vekar så himla perfekt. inget är fel på något sätt.... så är de aldrig hemma hos oss...

Tex. om jag å Bella gör pepparkakshus... jag tar ett kort och sätter ut på bloggen... sen när jag hittar andra kort som folk har satt på sina bloggar, när dom bakar med sina barn så är det helt annorlunda kort... barnen är välkammade, rena kläder, köksbänkarna är avtorkade, ljusen är tända, fruktskålen är full med färsk frukt, mamman är oxå såklart välkammad (gärna en inbakad fläta men ett sidenband i slutet), sockret finns inte en sockerpåse som när man handlar den, utan i en fin burk, likaså med mjöltet... äggen ligger fint upplagda i en skål... och alla skrattar och är så glada...

inte rikigt så ser det ut hemma hos mig... och skulle jag nu ordna allt de där med ägg i skålar m.m. så hade de vart fullt kaos på allt annat, tjejerna hade bråkat, barnen hade gråtit och den inbakade flätat hade sett mer ut som andra världskriget... nej hemma hos oss är det allmänt kaos hela tiden...

Men när jag tänker på det så försöker jag ändå vara den där kvinnan i dom andra bloggarna... försöker få den där stämningen som dom har i sitt hus, försöker städa bort nått som stör en sån bild, men om jag ska städa bort allt kaos så finns det liksom inget kvar... jag köper hem massa fina burkar å häller mitt mjök å kokos i, havregrynen ligger i en glasburk på bänken (fast de egentligen skulle stått längst in i skafferiet, men tanke på hur ofta vi använde havregryn).. men på nått konstigt vis så vill jag vara den där "bullebyns- bullmamman"...

konstigt de där...

Jag är 100% säker... eller rättare sagt 300% säker att när jag är 45 år och tittar tillbaka på mitt liv så kommer jag tänka på denna tiden i mitt liv som ett stort kaos, tiden då Lena Karlsson försökte uppfostra 2 barn, samtidigt som bullarna står i ungen å julstjärnan ska hänga upp och fiskpinnarna bränner i stekpannan och samtidigt som hon vill förändra sitt liv, kanske börja plugga eller söka nått spänannde jobb.... SAMTIDIGT  som hon googlar förfullt på olika volontärjobb som hon ska skulle hjälpa till med på all tid som är över (typ 3 min i veckan)... samtigt som hon vill diskutera med sin karl varje kväll kl 23 om allt viktigt så som allt som rör ett förhållande, barnuppfostran, hälsa, kost, känslor hit å dit, kommunikation m.m. m.m. m.m. m.m. m.m.... ja ni hör ju... allt ska liksom hända nu! när jag är 31... googlar även på vad en fiol skulle kosta, kanske ska lära mig spela de...


Inte konstigt att jag inte får till de där pepparkaksbaken som dom andra bloggarna har... dom har säkert ordning å reda i sitt huvud... i mitt är det total kaos!!! men jag kan inte påstå att jag mår dåligt av det alls...

...men det är spännande vart de kommer leda....

Dags å käka tunnbröd som vi baka hos svärföräldrarna ikväll...

Natti Natti / en trött Lena

inlägg med många bilder

Publicerad 2011-12-16 22:32:50 i Allmänt,

Tjena!

Fredag å helg... kollat på Hjältegalan nu... många tårar blev de!

Har ju glömt å blogga om vårt pepparkakashus... gjorde det härom dagen... första pepparkakshuset jag gjort genom historien... Bellas första oxå... men jag tyckte vi lyxade rikitgt bra! :)

Börja med att hela huset var i 1000 bitar när vi öppna förpackningen så jag fick ju börja smälta socker för att limma ihop bitarna så dom blev hela å sen limma ihop huset... på den tiden hann Bella ta ett bett på skorstenen ;)



Men jag fick ihop den ändå....



Bella fick så klart dekorera den själv...



Mikaela hjälpte till på sitt sätt... satt å mös i pjamas å tugga rån :)



Fixat å klart!!! sååå fint... hon är så duktig min lilla tjej!!!





Även skorstenen blev väldigt vacker med lite färg på och bomull i...




Sen på Lucia var jag å tjejerna på öppna förskolan i Tuve å fira Lucia... tjejerna hade sina tomteklänningar på sig och var sååå söta. mikaela tomtemössa satt på i över en timme... nytt rekord på en tjej som HATAR mössa!

Sen vid 12 kom Jennie med Thaimat å sen var de pepparkaksbak, med glögg å julmusik på CD....



Bella fick även sprittsa lite här ;)



















Kanontrevligt va de och mycket skratt blev det...


Dags å se på film.... i morgon ska jag blogga om stor händelse för vår familj men garantrat helt ointressant för er läsare... men men... de e min blogg å jag bloggar om va jag vill :)

Hörs i morgon!

Kram Lena 




Londonbilder

Publicerad 2011-12-14 21:51:20 i Allmänt,

Nu har jag lite tid över.... lite bilder från London lova jag ju...

Jag och syrran åkte som sagt ner till London i 2 dagar och hälsa på min kusin Marie som bor i Bath annars, en bit från London. Vi hade kanondagar (fast Marie var lite febrig å så :(  )... så skönt å komma hemifrån ett tag å bara vara människa...


                               

Klicka på bilderna så blir dom stora...

Allt var som sagt kanon men jag ångrar såååå att jag inte köpte min tanthatt jag kolla på... men men... kanske kan få tag i en sån i Sverige...

Nu ska jag hoppa i säng... mer bilder på andra saker i morgon... känns som de händer massa saker nu som ni missar... inga livsviktiga... men ändå ;)

Godnatt mina vänner! Kram Lena

snustorrt på bloggen

Publicerad 2011-12-13 23:51:59 i Allmänt,

Skulle ha bloggat idag med men de e kört... haft fullt upp hela dagen.... coh nu är jag astrött!!!! hörs i mrogon mina vänner... ska nog få in er en stund då. Kram å godnatt

bloggtorka

Publicerad 2011-12-11 21:25:26 i Allmänt,

har haft fullt upp å nu när jag tänkte blogga har jag ont i huvudet som fasen.... gör ett nytt försök i mrogon... Kram Lena

hem ljuva hem

Publicerad 2011-12-09 00:28:39 i Allmänt,

Borta bra men hemma bäst...

Haft 2 kanondagar med syrran å kusinen... har shoppat massa bra, druckigt massa goda pepparkakslattar, käkat supergod afternon tea, kollat runt lite i stan.... ja haft det kanon, kort å gott.

Bodde på ett vandrahem... vi tre dela rum men en annan lite tjej från sydamerika eller nått (gissa vi)... kanonfint vandrahem... kosta ca 160kr natten och de var hur fräscht som helst! egen toa och dusch

Handla som sagt hur mycket fint som helst... 1 vinterjacka, 2 skjortor, 2 kortärmade tröjor, en tunnstickad tröja, en tröja till Bella, armband, knäsockar, pjamas,2 svarta halsdukar, svart mössa, en colligetröja med luva, hårspänne m.m. Är sååå nöjd!! Älskar primark...nästan bättre än ullared :)

Ingen tanthatt dock.... ångra mig som fasen nu... men akn nog få tag i den här hemma kanske...

2400kr kosta allt.... flyg dit, boende 2 nätter, all mat och dryck + alla kläder jag handlade + flyg hem.... det får man kalla good deal!

Blev inget Notting Hill som vi prata om... får bli nästa gång... men då tar vi båten till england... aldrig mer flyg!!!! va så rädd på vägen hem så jag höll på å kissa på mig... det var full storm å flygplanet skaka runt som ett asplöv... lova mig själv i luften att om jag överlever detta så sätt dig aldrig mer i ett flygplan!!!!

Men hur bra jag än hade det så var det mumma för själen å komma hem till 2 glada pigga barn.... Andreas är på julbord så vi hade mys läääänge i kväll vi 3 tjejer! Det första jag fick göra när jag kom hem, var å lägga mig på golvet å bli undersökt av doktor Bella :)

När jag kom hem hade även Andreas möblerat om å fixat å donat här hemma... så nu har vi matsaltbordet uppe i TVrummet igen... så vi kan bjuda på middagar igen!!! Stackars Andreas han orka nog inte med mitt tjat om å få upp bordet.... så nu skruva han upp det.... :) :) ingen är gladare än jag att vi kan träffa folk igen.
Han har även badat barnen, gjort lasange, satt upp taklampor, träffat kristian å Ella, lekt med granntjejerna, sorterat tvätt m.m..... jag får minsann lägga i en högre växel de sista mammamånaderna om jag ska komma upp i hans nivå ;) 

Hur som...saknat alla 3 såklart, men såååå skönt å få ett break från mammalivet ett tag,,,, i morgon e de bajsblöjor, välling å syskonbråk igen ;)

i morgon kommer kort på bloggen... nu ska jag läsa vidare på min bok... Alkemisten eller hur den stavas...

Natti Natti   //Lena

vaska full

Publicerad 2011-12-07 23:37:34 i Allmänt,

Dax a sova...trottsom bara den... har gatt a gatt a gatt hela dagen... var pa primark a handlalite till sa nu ar vaskan proppfull, far ha manga lager klader pa mig for a komma genom passkontrollen... har ju bara handbagage med mig a det far max vaga 10 kr...dragkedjan har borjat ga sonder pa vaskan...men men... far laslnga lite gamla klader... handuken och gamla sockarna med hamnar i soporna!

imorgon vankas det kungahus a lite till....

godnatt! Kram lena

uppdatering fran london

Publicerad 2011-12-07 14:46:43 i Allmänt,

skriver nagra rader fran ett soligt london... lite kalltmed fint vader. har det kanon!!!! var pa primark och handlamassa fint... ny vinterjackor, cobojs-skjortor,pjamas, tshirts, armband, halsduk,mossa ( alltsa san pa huvudet inte de i adventljusstaken :).... och i dag nar jag var i stan sag jag en saaaan fin hant som jag funderar pa a kopa... far se om de blir ett ej...kanskemlite tantvarning men anda....
nu ska vi dra pa after non teaoch sen san slags marknad...
saknar mina 3 hjartan saklart, men det var anda lyx att sova ut i morse a inte ha nan somhoppar i sangen...
ha det bra mina vanner... i morgon kl 18 gar flyget hem...
kramar lena

Tisdag kl 10.15

Publicerad 2011-12-05 21:24:15 i Allmänt,


Jaha... Måndagen är snart slut... vart en kanondag... var istan å klipte mig... bara topparna.. syrran hade tjejerna.. sen luncha vi å sen hem... var inne en sväng på Balders Hage på Södra larmgatan.... ojojojoj va mycket fint... hade lätt (utan minsta problem) kunnat bränna 6000kr där inne på en kvart! så mycket rödprickigt!!!! köte ett god jul tygband och knyta runt julosten (precis som om jag kommer gå å köpa en julost, men men den kosta bara 19 kr å går å knyta kring var som... så fin!!!)
Ska dit en annan dag å handla en dörrmatta jag såg.

Fick en försenad födelsedagspresent av syrran å svåger.... blev såå glad!!!



Jag som fullkomligt älskar å läsa tidningar... efter jag fått barn så e de verkligen min lyxtid... när jag får gå in i sovrummet, ta på mig mysisar, krypa under täcket å läsa tidningar i lugn å ro.... bättre än bio, läsa böcker eller vad som...jag går liksom in en annan värld å glömmer allt... kan egentligen vara vilken tidning som helst, fast får man sånna här lyxtidningar... då kan man inget annat än å bli glad!

Sen efter stan... åkte vi hem å myste å städa hemma... tog kort på mina stora tjejer när dom satt i soffan å kolla pippi...





Man börjar se mer å mer nu för varje dag som går, att dom har roligare å roligare ihop... värmer i ett mammahjärta må jag säga..... det första Bella gör varje morgon är å springer ut till Mikaela å kryper upp i hennes säng å väcker henne ♥



Men nu mina vänner så har jag inte tid å sitta här å blogga... kl 10.15 i morgon förmiddag lyfter planet till London. Har inte börjat packa eller nått.... har inte kollat upp om vi har nån conjac eller nått som jag kan svepa innan flyget... blivit såååå flygrädd med åren.... men hur som så har la dom sånt på Säve oxå...

Kommer sakna mina 3 hjärtan så de gör ont när jag e borta men en sak är säker....de ska bli sååå skönt å få vara lite själv å bara ha semester med syrran å kusinen!!! LYX!!!

Vi får se när jag hinner blogga nästa gång....

Massa Kramar Lena







10 av 10

Publicerad 2011-12-04 21:51:09 i Allmänt,

Helgens höjdpunkt: Andreas badar LÄÄÄNGE med Mikaela (som älskar å plaska) och jag ligger samtidigt i våran säng, under täcket med Isabelle och läser saga efter saga efter saga efter saga efter saga.....

Mysnivå 10 av 10

Liten blir stor

Publicerad 2011-12-04 01:04:05 i Allmänt,


Augusti 2009
Bella sitter å myser i soffan...






Nov 2011..
Denna kvällen fick Bella somna i våra sängar...
När vi skulle lägga oss fick vi liksom inte plats...





Hon växer våran lilla tjej...





dan före dan...

Publicerad 2011-12-04 00:23:39 i Allmänt,

Lördag... såg precis  "en idiot på resa" på TV. Mitt favoritprogram...så skoj!

Det känns som det är inte mycket jag kollar på TV men vissa grejer tokälskar jag... såsom.. allsång på skansen, på spåret, hollywoodfruar, plus, lyxfällan, sommartorpet, fuskbyggarna, sommarpratarna... ja de la typ de...den tiden då dom går är helig ;)

Dan före dan före dan före dan.... på Tisdag gäller det! Då drar jag till London å ska göra den stan några dagar med kusin vitamin där nere... ska bli sååå skönt med semester...men jag kommer ju sakna A & B & M så de gör ont... och jag kommer kissa på mig när jag ska flyga... men annars kommer det bli supernice!!! 

Har inga vattentäta vinterskor,,, men jag har bestämt mig att det ska jag köpa där nere... så kan jag slänga dom jag så fort jag inhandlat nya...

bla bla bla... bara skitsnack som vanligt..

dags å lägga sig... Kram Lena 

grisar utan rumpa

Publicerad 2011-12-02 22:22:10 i Allmänt,

Vi åker från ett rött vit ställe till ett annat rött vit....

-Gränna! skriker jag

Så var rätt svar Wien.


Förra veckan var jag säker på att det var Jönköping när det var nån stad i USA.

Ja som sagt... PÅ SPÅRET är inget Lena program, kan ju inte en fråga... sen e de ju väldans mysigt å kolla på... på spåret å sen skalvan (eller va de heter)... älskar fredagkvällar... å denna fredakväll somna tjejern innan oxå... sån lyx.

Haft en fullspäckat fredag men supernice... var i Gårda å käka frulle me Louise å hennes 2 goa killar. Fick även träffa en liten gullig Ester å hennes föräldrar... Louise ena kille och Ester har båda nån missbilding i hjärnan. Alltså på många sätt inte lika Bella å Micka...  så snacka om att det värmer i hjärtat när Bella ler och säger i Tingstatunneln på väg hem
- Mamma, Malte kan inte gå eller prata, men han e min kompis ändå.

Bella är 2,5 år!! Att det ska behövas barn att tänka precis så som man ska tänka! Finns många vuxna som särbehandlar alla funktionhindrade, lägger dom i en egen mapp... hemskt... men de beror väl på oprövad å osäker mark...  vet ej.
Det enda jag vet är att världen hade sett mycket bättre ut på många olika plan om vi hade tänkt mer som barn å vart lika ärliga som barn.

Hur som kanonfika med superbröd...har ni inte handlat bröd på bakluckan i Gårda så gör det! Superbilligt å supergott!

sen hem för pepparkaksbak med Grannarna... Kanontrevligt även det, Roligt att se sin lilla tjej baka pepparkakor även om många grisar blev utan rumpa å gummor utan huvud :)
Ska bli väldigt roligt å se henne hjälpa till med pepparkakshuset :)

Sen efter det hem å käka å sen mys i soffan...

ja... de va la min fredag... har gott i ett i ett... å nu e jag astrött... som alltid när jag bloggar ;)

Helgen har mycket att erbjuda... återkommer med det!

Kram Lena




klättrar

Publicerad 2011-12-01 21:48:33 i Allmänt,

Torsdag.... Andreas har vart hemma från jobbet å vart sjuk... jag och tjejerna har inte gjort så mycket...

Nu i kväll Fika me Jennie på Espresso House, lite tid utan briotåg är alltid lyx.

Har även handlat pepparkakshus som ska fixas nån dag när vi får en lucka över... kommer bli mitt första men förhoppningsvis jättefint... har inte bestämt mig om jag ska göra det när barnen sover eller om Bella ska få hjälpa till... det kommer ju bli lite olika resultat tror jag...... men det lutar ganska rejält åt att hon ska få vara med såklart... så det kommer nog bli de finaste mina ögon skådat ;)

Nu macka å te sen läsa tidningar!!! Lyx Lyx Lyx

Det där jag alltid sagt att Bella kommer bli den lugna å Mikaela den vilda... det håller fast vid... Mikaela klättrar å klättrar å klättrar över allt, och hon ramlar lika mycket.... hon är såååå söt (läs: jobbig ;) min docka!!!

Skämt å sido... jag ska vara glad att jag har en dotter som kan klättra, hon kunde har fötts utan ben... Tur att hon är så söt för då kan man inte bli arg på henne...

dags å slänga i sig nått.

Kram Lena

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela