sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

segt

Publicerad 2011-10-31 22:34:43 i Allmänt,

Vilken dag... sovit hostat sovit hostat, lekt me barn så mycke jag orkat (väldigt lite)... Det är INTE lätt att pyssla om 2 små barn om man är sjuk själv... Andreas erbjöd sig å vara hemma men jag tycker det är onödigt om jag inte är sjukare än så här... ddet blir bara väldigt mycket pippi coh nils karlsson pyssling här hemma....


Gjorde raggmunk och bacon och sallad till lunch till mig å bella.... trodde jag skulle dö... var helt genomsvettig och anvådd när maten var klar... känner mig nästa som en karl när han e sjuk.... ;)

Dags å hoppa i säng...

Natti Natti
Lena

madrasser på golvet

Publicerad 2011-10-31 19:14:57 i Allmänt,

- Jag är också fuuk mamma, jag har ont i min hals, jag har lagt drasserna på golvet här så kan vi ligga där och läsa massa bokar ihop.

Bella 2,5 år

Stor skit

Publicerad 2011-10-30 22:16:17 i Allmänt,

Sinova i magen.
Treo i magen.
Otrivin mentol nässpray i näsan.
Halstabletter och ett glas med vatten på nattduksbordet.


Håll tummarna för att jag ska vakna i morgon å må som en prinsessa, för nu mår jag (om jag ska vara ärlig) som en stor jävla skit! Böjde mig ner innan å skulle ta upp en mössa på golvet, trodde mina bihålor skulle sprängas...


hoppas hoppas hoppas hoppas...


Natti Natti
Lena

sjuk

Publicerad 2011-10-30 15:09:40 i Allmänt,

Hostar som en galning, ont i halsen, ont i bihålorna... har ju mått bättre.... :(

Är inne på min 9de sjukdag (hade en frisk dag i mitten av dom 9)


less påt!

Kram Lena

finaste födelsedagsbarnet!!!

Publicerad 2011-10-30 13:19:32 i Allmänt,
VAD ÄR DET FÖR EN DAG?
ÄR DET EN VANLIG DAG??
NEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG,
FÖR DET ÄR TINDRAS FÖDELSEDAG!
HURRA HURRA HURRA

Finaste systerdottern i världen fyller 9 år idag!!!
STORA TJEJEN!!!!

Just nu är hon uppe hos farmor å farfar i nordnorge så jag får fira henne en annan dag.


Minns det som i förrgår när jag satt på planeringsdag med jobbet, på Hälsans hus i Landvetter och vänta på samtal att jag hade blivit moster!!! Hörde dig gny i telefonen och mina tårar bara spruta!!!

Har man inga egna barn så är det FÖRBANNAT stort å bli moster!!!Hoppas Du får en kanondag mitt hjärta och blir firad som bara den!!!

Kram moster

hostar

Publicerad 2011-10-30 05:30:29 i Allmänt,

klockan är 05:18 (vintertid)... har suttit här vi köksbordet i 3 timmar nu!...

Var ute i gårkväll å käka... jag å Andreas å massa annat trevligt folk... käka trerätters och drack goda öl coh gott vin... såååån lyx!!!

Svärföräldrarna var här å passa tjejerna som höll låda till klockan elva på kvällen :)

STORT TACK B & B!!!!!!! Får sån här vuxentid tillsammans med eran son är verkligen GULD värd!!!

(de roliga var bara när vi gick ut från restaurangen å kom ut i Pub-lokalen... då hände de nått... jag och Andreas blev pensinärer... de kändes så... både jag å han kände oss såååååå gamla...a lla var runt 18, uringat, glitter på hela kroppen och en redbull i handen (precis som Lena Karlsson 1997)... kändes som alla titta på oss och tänkte "ta eran rullator å gå hem" hehe)

hur som.....Sen kom vi hem vid tolvtiden... la oss efter ca 45 min....

Jag somna men en gång... vakna vid 02... hosta å hosta å hosta å hosta å hosta å hosta hela hysterisk... gick upp drack te och tog halstablett... gick å la mig... låg i ca 20 min och hosta ca varannan sekund... bella vakna... börja gråta... trösta henne... hosta på... sen kl vid halv tre gav jag upp...


så nu har jag suttit här och skrivit lite i tjejernas böcker "När jag var liten/ Boken om mig"... kollat lite data, kolla lite nya recept, drukigt 3 koppar varmt honungvatten... och har knappt hostat en enda gång... kommer när jag lägger mig ner....

suck suck... ja så är de nån som har cocsillana (eller va de heter) så hör av er... jag tar gärna emot!!!

Nej, nu ska jag göra mig en macka....

Kram Lena

våran grej

Publicerad 2011-10-29 09:55:02 i Allmänt,

Eric Saade + te + macka gjort på mitt bröd + mys och bus med tjejerna..... Vi är ÄLDIGT mycket bättre på lördagsmorgonmys än fredagsmys...

Man kan nästan säga att det är våran lilla specialité :)


svårt

Publicerad 2011-10-28 23:04:18 i Allmänt,

Gick i en Scorettaffär med Jennie för ett par veckor sen... såg ett par skor där som var sååååååå snygga!!! Det är INTE ofta jag ser skor jag blir kör i... jag är INGEN skotjej!!! skor är ett nödvändigt ont...men dom var riktigt snygga!!!!

MEN lite för dyra för min smak... 800kr... OK skinn så de e la inte dyrt... men i Lenas värld är det dyrt för ett par skor... eftersom jag hatar skor... men dessa var förbannat snygga.... ska jag eller ska jag inte... de e frågan?????????

Kan inte bestämma mig........... jaja vi får la se hur de blir...

Nu ska jag ta en av våra kanelbullar å lite mjölk sen e de hopp i säng

nu å inte sen

Publicerad 2011-10-28 17:17:38 i Allmänt,


Jag bakar bullarna själv, de blir minst kladdigt då... sen hörde jag vilken tråkig mamma jag var... då hämta jag Bella..... de ångrar jag nästan nu ;)


Bella sa nått till mig härom dagen som var som ett slag mot hjärtat... hon sa nått som bevisa att jag INTE hade blviit den mamman som jag alltid velat vara... hon sa med ett stort leende på läpparna...

- Mamma när jag blir vuxen, då får jag hoppa i vattenpölarna! :)

När hon är vuxen så är det "försent"... det är NU hon ska få hoppa, det är NU hon ska få baka bullar å mjöla... det är nu hon ska få vara 100% barn!!! Inget annat!!!!

utan guds hand som tak :(

Publicerad 2011-10-27 14:04:30 i Allmänt,


Igår var verkligen en sån där H*lvetisk dag!! En sån där dag som jag är fullkomligt bomsäker på att Gud glömde mig... glömde å glömde... han höll väl sin hand över oss alla å jag fick liksom inte plats under den, hamna liksom i vecket mellan tummen å pekfingret, där man lägger saltet när man dricker Tequila, där var jag i går, utan guds hand som tak med andra ord.

I stort sett ALLT gick fel! Jag hade bestämt på Tisdags kväll att jag skulle till Johanna å fika, har inte träffat henne sen Umeå brann (1888 om jag inte minns fel)... skit samma... förbannat länge sen jag träffa henne. Gjorde i ordning barnen + mig (bara det är ett äventyr varje dag)... hopp in i bilen, kom halvvägs till Tingstatunneln då jag kommer på att jag glömt skötväska med blöjor m.m. (som jag glömt ca 3000 gånger innan), det vara bara å vända för å hämta dom...

På vägen sen skulle jag stanna på Dahls Bageri i Svingeln som har en liten "Baklucke-affär" där dom sälja färska billiga bröd...har hört såå bra om den.... passa ju bra för jag skulle ha med lite frukostfika till Johanna.

Parkera utanför, ut med båda barnen i regn, in där, möts av en kanonaffär med massa goda billiga bullar å bröd m.m..... nästa lite som "And The Bakery" där jag handla mitt helgbröd när jag bodde i vasa. Hur som... väl där inne så plockar jag åt mig de jag skulle ha och går sen till Kassan... (Mikaela skriker då i höga sky för hon vakna när jag lyfte ut henne ur bilen).... då när jag går till kassan fastnar min jacka i en korg med ett 30tal frallor som dimper ner på golvet.... massa folk i kassankön... Bella: - MAMMA!!! VARFÖR GÖR DU SÅ??? AJJA BAJJA!Kaos.... hur som... betala lite extra även om jag inte behövde, gick ur affären med påse på huvudet men med rent samvete...

sätter oss i bilen och åker vidare till Mölnlycke, på motorvägen byter en bil fil utan att blinka, precis framför mig... jag tokbromsa och kolla i bakspegeln och ser att de kommer en bil i full fart mot mig... Första gången jag är riktigt nära en krock. Första gången jag använder tutan... (jag vet att man ska använda den ENDAST för att få nåns uppmärksamhet, INTE vid ilska,..... fast jag ville få han uppmärksamhet, så han såg mitt finger ;)

Kommer fram till johanna... har en kanonfika med henne... kommer 20 minuter sen till parkeringen...

en lappf*n på bilen...

åker upp till mamma å pappa för å fixa lite käk till barnen.... parkerar bilen... är hos mamma och pappa i 2 timmar ca... går från dom med 2 trötta barn... klockan är 16:20, vet att jag kommer lagom till köer inne i stan å kommer få sitta i 45 min i en bil med 2 skrikande snoriga barn.... Då när jag kommer till bilen, så har den underbara personen som parkerat bredvid min bil ställt sig med ca 10 cm mellanrum till min bil (min å min... jag har inte betalat en krona för bilen) ....ca 10 cm mellanrum till Andreas bil... detta resluterar i all jag får klättra in med två barn, ett babyskydd + mig själv å mina 5 meter långa ovika ben...genom passagerardörren... detta tar en stund å då har barnen tröttnat på vår skitdag....

Tack gode gud för att jag hade pippi långstrump-musik i bilen!!!!


Ja resten av kvällen var inte mer kaos än en vanlig kvälll...

... fast det var väldigt  skönt att gå å lägga sig den dagen och veta att i morgon kan de bara bli bättre....

...och idag har det vart en ganska ok dag.... vart hemma hela dagen med 2 snoriga barn och en hostig mamma (mig själv alltså)

och nu har jag börjat baka bröd som kommer vara färdiga lagom till klockan slår 2 i natt.... hoppas dom blir goda så det är värt de!!!

Hörs i morgon...

Kram Lena

Morgon i Skogome

Publicerad 2011-10-27 13:39:04 i Allmänt,

KL: 08.04  Tjejerna vaknar!

KL: 08.07  2 vällingflaskor är fixade och det mys i sängen

KL: 08:14  Tåget är fixat och klart för avresa... Resemålet är tydligen Matiti (vart de nu ligger?!)... Det ska finnas ett bra badhus där säger tågföraren. Kaffe och korv serveras på tåget, men man får räkna med att ha medpassagerare i knät ;)

Ratt (karottunderlägg) och Tuta (decilitermått) är fixade till alla passagerare... Då åker vi... TUUUUUUUUUUUUUT!!!


En sak är säker... det kommer bli en STOR förändring för Lena Karlsson å börja jobba när de e dax i gen :)

orättvisa

Publicerad 2011-10-25 12:24:16 i Allmänt,

Tittar runt omkring mig... jag har gitarr, blommor, krukor, kläder, TV, DVDspelar, mobil, soffbord, leksaker, lampor, sockar, te, böcker, macka, bilbarnstol, mattor, trosor, persienner, ett hus, ett hem....

..och dom har inte ens mat!

Hjälp offren för torkan i östra Afrika.
Sms:a AKUT TORKA till 72 900 för att skänka 100 kr.

Vår söndag i bilder

Publicerad 2011-10-23 20:43:59 i Allmänt,

Morgonmys... eller morgonbus ;)lera å dega lite me pappa......sen var de dags för pappa å slipa väggar å då stack jag å tjejerna ut på en promenad...

Mysigt som bara den... men inte så klokt med tanke på att jag fortfarande e sjuk... jag kom in och var som ett ursketet äpple.... kändes som jag hade bestigit kebbenekajse (eller hur de nu stavas) i klackskor... heltslut med andra ord...

Nu sover tjejerna å Andreas ska på Hockeyträning... så nu vankas det varmt te me honung och sen kurera mig inför i morgon.... har inte tid å vara sjuk... i morgon är det handling å rytmik på schemat!

Sov gott mina vänner!

Kram Lena

sjuk

Publicerad 2011-10-22 16:13:35 i Allmänt,

Så här kass har jag inte vart sen vi var i sälen å jag svimma, trilla rätt in i soffkanten, spydde som en gris och sov på golvet resten av natten.... riktigt så illa är det inte idag, men mår ändå som en gammal sketen strumpa... diska innan och jag är fortfarande helt slut, fast det bara var 3-4 saker...

Jag som hade massa planer denna helgen... sket sig totalt!! :(

Dags å lägga mig under täcket och dricka Te.... fryser som fasen å halsen känns som en taggtråd, gör ont i varje led i hela kroppen :(

ja de e synd om mig!!!! ;)

Kram Lena

:(

Publicerad 2011-10-21 23:02:19 i Allmänt,

Ont i halsen, frusen och känner mig som en gammal äcklig strumpa!

tips inför bröllop

Publicerad 2011-10-20 22:39:37 i Allmänt,

Litet tips bara som jag glömt å ge ER...

...om du ska gå på bröllop å din byst är lite för liten med tanke på vad du har köpt för klänning. Ta då INTE å stoppa en barnsocka i storlek 25 i varje kupa på BH!!! Den ena kommer du tappa inne på toan och glömma där, å den andra glömmer du i TAXI-n hem (ja de liksom klia som fasen så jag fick ta ut den, vildare än så va de inte i TAXIN) ... inte inne på toa heller i och för sig.

Men men... färre sockar i lådan här hemma = snart Ullaredsbesök!!! :) :) (så de kanske inte är en sån dum idé ändå :)

kungälv here I come

Publicerad 2011-10-20 22:31:48 i Allmänt,

Jaha...Torsdag och Andreas e på träning å tjejerna sover... då skulle jag passa på å fixa lite lyx med te å chokladbollar m.m. och TV... men TV kunde jag ju fetglömma... Mikaela hade såklart bitit i fjärrissen och stäng av boxen, å jag vet inte hur man får igång den igen... J*kla unge!!! lite saliv på knapparna avslöja henne!!!

jaja... får bli lite Carolina Gynning bok istället....

Fredag i morgon... Jenniedate och sen banangympa för tjejerna...

Sen e de helg igen... herre min skapare... tiden bara rusar iväg.... snart ska jag börja jobba!!!! Har inte jobbat sen 24 juni 2009... ska inte gå tillbaka till fotvården har jag bestämt mig om nu iallafall. Det är för mycket kvällsfixeri med reklamlappr, remisser, fakturor m.m. och för osäker inkomst... Nej jag vill ha ett jobb där jag kan läsa Alfons när jag har slutat!!! Sen ska jag erkänna att jag är FÖRBANNAT sugen på jobbakompisar!!!

Så nu ska jag alltså söka jobb som Undersköterska... timvikare eller fast... får ta det som finns... tänker börja med Kungälvs sjukhus faktiskt... verkar vara ett mysigt sjukhus + att jag slipper köer varje dag genom tunneln, som jag hade fått om jag vänder mig till Östra eller sahlgrenska... men men vi får la se hur de blir.... Förlossningen lockar som bara den..... trivdes ju kanon när jag jobba där... fast de har dom inget på Kungälv... men men... jag får ta vilket jobb jag än kan få... får städa trappuppgångar om det nu blir så....jobb måste ajg ha... hur som 16 April... då börjar jag jobba, å Andreas tar över jobbet här hemma... jobb... va sjukt de lät... JOBB... kan man kalla de "jobb" när man tar han om sina egna barn... ja... de kan ju vara jobbigt ibland men är det ett jobb för det???


jaja... bla bla bla... ännu ett blogginlägg om bara skit.... idag har jag tom haft 85 läsare... som bara får läsa massa skit... men men... i morgon e jag la nere på 40 igen ;)


Dags å hoppa in i boken igen... hoppa å hoppa... dyka säger man väl...

Höres i morgon... för då e dags för FREDAGSKAOS!!! bränd mat, skrikande barn, massvis med bajsblöjor och inte tid för film... ja... en fredag i våran familj!

Kram Lena

bytt lakan

Publicerad 2011-10-19 22:15:33 i Allmänt,

Träningsvärk i dag... 2000 meter bröstsim på 57 min i går... låter kanske snabbt men isåfall kan jag berätta att 2km/h är INTE så fort :) Hur som helst... så skönt å guppa runt där i bassängen en stund å sen basta! Lyx!

Idag har de vankas lek och pannkakaslunch hos Maria å Elin. Sen bus å lek hos Elliot å Tindra. och sen ett snabbt besök hos mamma å pappa.

och nu är de bytt lakan i sängen. Skulle ha gjort de i 4 dagar nu, men nu äntligen är det gjort.... :)

Så nu e de dags å hoppa i säng!

Kram Lena

vackra

Publicerad 2011-10-17 22:48:45 i Allmänt,

Älskar Bröllop!!

Älskar personliga bröllop!!!

...å det var verkligen ett personligt bröllop vi fick vara med på i Lördags...Så fint i kyrkan, såå fin klänning!, så fint väder, så god mat, så god tårta och Vilken fest!!! ojojoj mina fötter värker fortfarande....jag och högklackat är inte bästa polare... Har man vart nykter i 3 år så är man förbannat sugen på å dansa när man sen får dricka vin... ojojojoj... Har nog aldrig dansat så mycket bugg innan :)

Extra roligt var det att en av mina största idoler (Tresteghopparn Christian Olsson) var med på bröllopet... Roligt å se att han var en vanlig människa han med, som fiser å rapar.... precis som han gjorde de på bröllopet ;)
Skämt å sido... Han var lika stilig som är på TV (och vilken vacker flickvän han hade oxå.. ojojoj) Han verkade väldigt rak gosse oxå... ett hjärta av guld! (men fasen vet jag om det i och för sig, satt ju inte å snicksnacka med honom hela kvällen direkt...) men han såg snäll ut!


Hur som... kanonbröllop!!! Älskar bröllop... längtar redan till nästa bröllop... när de nu kommer... jag räkna efter att jag och Andreas har vart på 6 bröllop på de 5 åren vi har vart ihop...mer än 1 per år i snitt... SKOJ!!!

Nej, nu kan jag inte sitta här å blogga mer... dags å städa upp 4000000 leksaker, hänga upp den blöta tvätten, plocka ur diskmaksinen, byta lakan i sängen å sen hopp i säng...


Kram Lena 

vigsel på gång...

Publicerad 2011-10-14 22:24:40 i Allmänt,

Bröllop i morgon.... ska bli såååå skoj! Älskar bröllop! (alltså de e inte vi som ska gifta sig om nån nu trodde det ;)

Nej, det är Andreas kusin Rikard och hans tjej Sara (som kommer från mina hemtrakter, Mölnlycke)

Men nu e de mycket som ska fixas... Mikaela ska till mormor å morfar och Bella ska till farmor å farfar...

...och det är mycket som ska packas å fixas å donas...

Skriver mer  på Söndag!

Kram Lena

lyxtid

Publicerad 2011-10-12 10:26:10 i Allmänt,

Vilken mysig kväll vi hade igår, jag och min stora tjej. Andreas kom hem från jobbet kl 18 och istället för att jag skulle åka å simma själv så stack jag och Isabelle till Kärrabadet och badade där mellan 19 och 20.. sååå mysigt... vi var själv i hela barnbassängen hela tiden... så mysigt!!! snacka om kvalitetstid!!!
(Hon sov en sen eftermiddagvila så hon kunde vara uppe senare för er som undrar... ;)

Idag vankas det BVC för Mikaela... ska bli mycket intressant å få veta va den lilla tossan vägen... 40 eller 60 kg :)

Dags å hänga upp tvätt..

Kram Lena

knacka på dörren

Publicerad 2011-10-10 20:51:39 i Allmänt,

OJ vilken dag. Det har gått i ett i ett hela dagen...

I morse stack jag då efter mycket om å men till IKEA  å käka lunch me Jennie. Tjejerna fick massa fina kläder och 2 par Convers av Jennie som hon hade handlat i New York.

Sen till Claes Olsson för å köpa spackelspade... sen till Apoteket för å handla Alun till Trolldeg....

Väl hemma så var de till å mata lillfisen å sen börja förvandla våran koja till slott.... med barn som bråkar, bajsblöjor och leksaker överallt så är det inte så lätt...höll på å få psykbryt å ringa mamma..... då knackar de på dörren å svärmor dyker upp som en ängel från ingenstans... hon lekte med barnen å jag städa, 45 min senare så sken huset igen.
Men de bästa var av allt Bella blev sååå glad... det sista hon sa innan hon somna...
-Jag tycker om Farmor, hon lekte trollet me mig å jag skrattade jättejättehårt :)


Så nu sitter jag här i soffan å bloggar, barnen sover, Andreas är på träning och nu ska de fixas å donas... vinterskor ska smörjas med skokräm, fågelbo ska målas, och sen ska de mysas med Te i soffan...LYX! 

Höres i morgon... då vankas det Öppna förskolan i Mölnlycke :)

Kram Lena

stjärnvinst

Publicerad 2011-10-10 11:27:42 i Allmänt,

Gomorgon (eller goddag säger man väl när klockan är 11)

Själv sitter jag fortfarande i pjamas, fixat å donat lilte såhär på morgonen, rensat i frysen, sorterat å satt upp lappar va de olika lådorna innehåller... kött eller grönsaker m.m Den ordning kommer väl hålla i sisådär 3-4 dagar ;)

Helgen har vart bra.... i Lördags var jag på en barnmarknad utan dess like... i Härlanda församligshem... herre min skapare va jag fyndade ojojojoj... 570 kr handla jag för...å för dom fick jag...

1 par Kavat vinterkängor till Bella (lite slitna, men dom funkar nog)
1 nästan oanvänd vinterjacka från polarn o Pyret men fleecejacka i som går å knäppa loss och av (till Bella)...för 30kr!!!
5 par byxor
1 Fix overall till mikaela (nästan oanvänd den med)
en vinterjacka till Mikaela.
4 par kjolar till bella
1 klänning till bella
massa pärlor till Bella som hon kan göra fina halsband av.

och lite andra saker oxå...

sååååå nöjd!!! det var ju minst 98% skit, men jag å syrran var där i drog i kläder i mer än 2 timmar, skam den som ger sig :)

sen i går Söndag så var det 2 års kalas för Anton. Massa goda kakor och tårtor m.m. sen efter det iväg till Liseberg. Det var sista gången denna sommarn dom hade öppet så vi stack dit, jag, barnen och mamma... Mamma vann Stjärnvinsten!!! :) och en svart panter till Bella... efter kalt besök på sisådär 2 timmar var vi nöjda... fick ju ändå åkt ponnykarusellen och hälsa på kaninerna m.m.Sen till MAXI å handla sen hem...

ja de var la den heljen de....

Nu vankas det Lunch på IKEA med Jennie!

Kram Lena

Helgen höjdpunkt: När vi borstade Mikaelas tänder (läs: tand) för första gången i går. Så nu står det 4 tandborstar i toamuggen. För 5 år sen stod min tandborsta själv i den...♥

ingen känner längre till ordet militär

Publicerad 2011-10-07 22:48:46 i Allmänt,

Kolla lite på Laila Bagge Walhgrens blogg... hittade där en film om en 30 årig kvinna som fått cancer... filmer handla om att Läkarna hade talat om för henne att det fanns inget mer å göra mot cancern. Men hon kämpa på, hon hade 2 barn och vägra å ge upp hoppet, hon skulle överleva.

Här är filmklippet för Er som vill se.... http://www.youtube.com/watch?v=D6HKUgKuX4U

Jag får sån ilska i hela kroppen. Jag ska inte se på sånt! Livet är så JÄVLA orättvist å grymt! Det är sååå mycket sånt runt omkring oss nu... några människor (alldeles för många) runtomkring oss nu som har fått tråkiga besked, går och oroa sig för olika saker, väntar på besked.. m.m.

Man läser varje dag, hör på nyheterna varje dag, det dödas folk, mördas folk, folk svälter, folk får cancer, folk dör i bilolyckor, sexuella övergrepp på barn, tortyr, ja... det finns så mycket onska och orättvisa på denna jord!!!

MEN det finns väldigt väldigt mycket mer glädje, såå mycket som man kan vara lycklig över... bara att solen lyser, jorden snurrar, ja minsta lilla...

Varför hakar jag då upp mig på allt de onda? Den världen som jag väntar och hoppas på, den finns inte, och kommer aldrig finnas... å det gör sååå ont.

Bara det att det finns människor (som blir utredda och förklaras friska) som tar sig friheter å rycka en annan människas liv ifrån dom... Hur sjuk är man inte då? Ja men vissa är ju inte sjuka, dom utredds å är friska å hamnar i fängelse. Hur kan dom göra nått sånt mot en annan människa med hjärta och känslor???

Denna veckan har verkligen vart en sån vecka, där jag har stannat upp hur många gånger som helst, bokstavligt talat, nyper mig i skinnet hårt.... ser att jag INTE drömmer... NJUT Lena!! Du har det såå bra nu, du vet aldrig hur länge du lever och har det såhär bra!

Jag blir så förbannat på mig själv när jag hakar upp mig på alla små vardagsskitgrejer... skäller ut Andreas för han aldrig tvättar eller va fasen som helst.... hackar på att han alltid är sen... you name it...

Men att jag har en Karl, en pappa till mina barn som berättar för båda mig och dom, varje dag, hur mycket han älskar oss.... en pappa/sambo som varje gång han ska åka, hur försenad å bråttom han än har, alltid pussar alla sina tre tjejer hejdå. En sambo som visar sin kärlek, varje dag, 30000 gånger mer än va alla blombuketter i världen kan visa. 
Allt de där, är vardagsmat, inget jag tänker på, bara sånt jag tar förgivet... Det är såååååå sjukt när man tänker på de!!!!!


jaja.... Det är väl bara å försöka nypa lite hårdare och oftare!En av mina favoriter...sån bra text!


I natt jag drömde något som
jag aldrig drömt förut.
Jag drömde det var fred på jord
och alla krig var slut

Jag drömde om en jättesal
där statsmän satt i rad.
Så skrev dom på ett konvolut
och reste sig och sa:

Det finns inga soldater mer,
det finns inga gevär,
och ingen känner längre till
det ordet militär.

På gatorna drog folk omkring,
och drog från krog till krog,
och alla drack varandra till
och dansade och log.Nu ska jag ge båda mina tjejer varsin puss (försiktig så dom inte vaknar) och sen ska jag krypa ner i min säng (alldeles själv :(  hatar å somna utan Andreas vid mig, (han e på svensexa om jag inte skrivit det) jag måste alltid känna hudkontakt med han när jag somnar, även om det bara är att ha min hand på han lår, mage, ja vad som)

men men... jag ska läsa lite EGO women med Carolina Gynning (Köpte Jan Guillous nya bok, skulle läsa den coh samtidgt bli lite allmänbildad fick jag för mig, men varför ska jag ödsla massa dyrbar tid av livet å läsa böcker som jag inte gillar, det är en Andreasbok INTE Lenabok... nej jag vill hellre läsa en Carolina Gynningsbok :)

Godnatt mina vänner!

Kram Lenafirat

Publicerad 2011-10-07 21:23:07 i Allmänt,

Strort Grattis till Isa!!! klart vi ska ses.... säg till om ni har vägarna förbi GBG... annars får la vi ta oss till Er Maria! Hoppas hur som att Ni mår bra!

Fredag kväll... Andreas e på Svensexa å mamma å pappa har vart här i kväll, äkte precis hem. Vi har käkat banantårta (min favorit). Fira att Mikaela har fått en tand ;)

och nu vankas det IDOL och slappa i soffan som gäller... båda tjejerna sover som stockar...

så här kan jag inte sitta å blogga... nu gäller de å ta vara på varje sekund, själv i soffan!

Kram Lena

7 Oktober

Publicerad 2011-10-07 12:39:04 i Allmänt,

280 dagen på året.

Birgitta & Britta har namnsdag.

Om det i Sverige är ovanligt varm och soligt runt denna dag kallas det för brittsommar.

7 Oktober år 1882 bildas Förbundet Djurens Rätt.

7 Oktober år 1994 sänds första avsnittet av Svensson, Svensson.

Idag 7 Oktober fyller Rolf Börjlind, svensk skådespelare 68 år, även Vladimir Putin har födelsedag idag, 59 bast blir han.

Det sjunges även för Charlotte Perrelli idag, som fyller 37.

Kan även upplysa Er mina kära läsare att det är exakt 11 veckor kvar till uppsittarkvällen, dagen innan dagen då Andraes ska iväg å handla kvällstidningen ;)

Så nu vet ni lite om denna dagen....


Själv är detta dagen då jag ska ta plocka iordning efter fika me Louise och göra mig klar för hämta Bella på dagis och sen iväg på banangympan. Sen ikväll kommer mamma å pappa å hälsar på.

Men 7 oktober är inte heller vilken dag som helst utan är MYCKET speciell dag.... just idag kl 12.47 fick Mikaela sin första tand!!!! (eller hennes mamma fick se den där då) den var där inte igår, men nu är den där... såååå liten och sååååå väntad på .... de ska firas med tårta!!! :)

(att man kan bli så glad oxh stolt för lite emalj ;) sjukt e va de e!!!!

TJIPP Å HOJ! Lena


blev lite fel...

Publicerad 2011-10-06 21:23:02 i Allmänt,

Jaha... har precis vart på Kärra simhall å simmat runt 1600 meter (simmade 1 timme, men sket i å räkna så noga, tappa bort räkningen efetr 1350 nånting. Bättre å inte räkna å bara simma å njuta)

Hur som efter badet så går jag in i duschrummet. Reagerar på att allt är lite spegelvänt, men tänkte inte så mycket på det, trodde jag bara mindes fel. Skulle precis börja klä av mig för å duscha då de kommer in en stor hårig karl från omklädningsrummet, men en liten handuk över mittpartiet (tack gode gud för det!!) Tänkte först, va fan gör han på damernas äckel??!!! sen 1 sekund senare så förstod jag att det var visst jag som hade hamnat lite fel... :)

Jag är sååååååååååååååååå TACKSAM att jag inte hann klä av mig å stog där å duscha i godan ro... hade ju vart något pinsamt. men men... va ska jag säga... de är nog tredje gången jag går fel på badhus, gjode det på valhalla när jag simma där med...jaja ingen är perfekt...


Nu e de iallafall dags å göra mig en kopp te.

Kram Lena

P.S: Dagens höjdpunkt: När Andreas kom hem från jobbet och ropar på Bella de första han gör. Det var en stor fin regnbåge på himlen å min lilla docka fick se den. Första gången hon ser en regnbåge på riktigt, vi har bara googlat på det innan... Jag fullkomligt älskar regnbågar. Vi stod där ute på uppfarten å kolla på regnbågen alla 3 och Andreas förklade för Bella att där bågen går ner, där finns det en skatt :)
Sen att hon kalla den för "ostbågen" gjorde ju dagens höjdpunkt ännu bättre ;)

smärta i ett litete mammahjärta

Publicerad 2011-10-05 09:41:14 i Allmänt,

Lämnat en gråtande Isabelle på Dagis... hon försökte på alla sätt å vis klamra sig fast vi mig, fröken drog å Bella klampra sig fast i mitt jacksnöre, ett sista försök att få följa med hem igen :(  Jag försökte inte visa att jag tyckte de var jobbigt, för då hade hon blivit ännu mer ledsen.....Inte alls skoj de där...det som gått så bra i 2 veckor nu.... men men hon e nog superglad nu!

Nu är det iallafall dags för rytmik för lillfisen.... "så skickar vi trumman till Mikaela, å hon spelar medans vi sjunger så här" :)

Vi hörs sen min vänner.... ha en bra regndag :)

Kram Lena

simmat (summit, sammat, sam...ja vilket är nu korekt?) i string...

Publicerad 2011-10-04 23:32:20 i Allmänt,

1 timmes simning... ca 1300-1400 meter... sååå skönt... det vara darrande ben som gick in i Bastun å dega!

Sååån LYX å få lite tid för sig själv!

Lite synd bara att jag tog med min gamla baddräkt (som passade min gamla kropp, innan 2 graviditeter) och INTE provade den hemma innan... den satt som värsta korvskinnet och var nästan som ett par string där bak i rumpan + en enorm urringning där fram.... men men... det var jag å en dam i 60 åldern i bassängen... ingen mer... så jag sket i hur jag såg ut om jag ska vara ärlig.... hur som såååååån LYX!!!

Dags å hoppa i säng i morgon e de köra Andraes till jobbet (en bil e på verkstad) sen lämna Bella på Dagis, sen rytmik med Mickan, sen hem för å käka lunch sen hämta Bella, sen åka till Jenny (en mamma i stan) å hennes 2 tjejer  sen hämta Andreas på jobbet (om inte han har hämtat den andra på verkstaden under dagen), sen hem å laga mat.... ja fullt upp med andra ord!

Kram Lena

4 september var den dagen då jag lyckades med middagen!

Publicerad 2011-10-04 17:51:13 i Allmänt,


OJOJOJOJOJOJOJ Den blev sagolik... !!!

Bella peta ut alla bitar kyckling och åt dom.... pastan var äcklig och svamp kan ju vara nästintill livsfarligt å äta ;)

Mikaela fick Nestlé köttfärssås med spargetti (men även hon fick en persiljekvist på maten)

Dags å skynda sig å packa väskan, Andreas kommer om 10 min och då ska jag ta ut lite egentid, den ska tillbringas med mig själv (såklart om det är egentid) på Kärras Simhall... 1000 meter ska de bli och sen Basta på de! LYX!!!!

Kram Lena

tappat fattningen

Publicerad 2011-10-04 17:00:51 i Allmänt,

Gick en promenad med tjejerna innan... gick förbi ett par stora växthus å en liten affär som jag gått förbi massvis av gånger men aldrig gått in. Idag stod det ÖPPET på dörren så jag gick in... en gammal tant å gubbe satt där inna å bara vänta på att få kunder... kändes som dom hade kunder senast för sisådär 9 veckor sen... men men...

Allt var kravodlat sa dom (sen vet jag inte om deras lilla ställe här i lilla skogome uppnår alla krav som krävs för att de ska vara kravodlat...) men dom var så söta så jag var bara tvungen å handla lite schallotenlök, persilja,och 2 krukväxter av dom.... å hur ofta handlar jag kravodlat annars... de är ju bara bananer typ.... jaja hur som...

Fick kantareller av Jönsson å Anneli när dom vara här härom dagen... så nu vankas det kycklingpasta med kantareller och färsk persilja.

och tro det eller ej... även om det är Lena Karlsson som är kock så tror jag minsann att min kantarellsås kommer bli nått över de vanliga... Manneström hade tappat fattningen om han vart här!

Men nu måste jag blogga... pastan kokar och barnen lever rövare.

Kram Lena

romantiskt kvällbad

Publicerad 2011-10-03 21:36:21 i Allmänt,Jag köpte nytt te härom dagen och har fått dille på de nu..... minst 3 koppar om dagen... sååå gott... kan verkligen rekomendera till er som dricker te.... lite chai-smak å lite fruktigt... mmmmmmumma för själen!

Kollar på Hollywood fruar... får int i huvudet av den där mamma som ska få sin dotter till de ena å de andra... minns inte hennes namn... hur som... hon känns bara såååå falsk... men men  man ska inte säga nått, man vet ALDRIG hur dom fixar å trixas å klipper å allt... men ändå :/

Nej nu e de dags å dricka mitt te, snart kommer min karl hem från träningen så då blir de väl som vanligt... tända ljus, massage, ta ett romatiskts kvällsbad och hångel....... eller..... sportnytt, vika in ren tvätt, plocka in diskmaskinen och natta om barn som vaknat... Det är som å spela på lotto varje kväll... man vet aldrig hur de blir... :) men jag gissar nog ändå alternativ nr 2  (det är ju ändå det alternativet som är vanligast hos oss)  ;) men men... man får lära sig att det är mellan tvätten å disken som är livet... de e bara njuta av småstunderna,... exempelvis... stunden nu med te och Hollywoodfruar och barn som sover skönt!

Kram Lena

Älskar Hösten!

Publicerad 2011-10-03 17:11:59 i Allmänt,Tog med båda tjejerna på en 2 timmar lång promenad efter lunchen... sååå skönt! Älskar verkligen hösten!

Älskar även min nya kamera!!!!
 Bella gick å gick å gick å gick, satt i vagnen kanske 7 min av hela promenaden. Hon kommer sova gott inatt!!!
Även apan fick följa med, hängandes under hennes arm.


Lillasyster sov nästintill hela tiden :)
....fast en puss av storasyster kan ju aldrig skada ;)Prövade även självtagarfunktionen (eller va de kallas) på kameran...


Väl hemma blev det mys i soffan, varm choklad och Emma dammsuger (barnbok)

Kram  Lena
Bilder från gårdagen

Publicerad 2011-10-03 11:11:12 i Allmänt,


Lek på lekplatsen....

Gunga e skoj!
Kompisen Alma (som är bara några timmar yngre än Bella) kom hit å lekte hon med :)och hennes mamma Linn oxå såklart... ;) Men hon har jag tyvärr inte på kort.Nej... nu e de dags å börja grejja å fixa... det är nämligen Lenas rensarvecka... första ska jag dyka mig in i vårat enorma lager med gamla mediciner som ska till Apoteket!

Vi hörs sen! Kram

rikast

Publicerad 2011-10-01 09:06:51 i Allmänt,

Sitter i soffan å tårarna rinner... Jill Johnssson sjunger en riktigt fin låt på morgonTV... Vi, jag och Isabelle sitter i soffan, båda med pjamas på, å myser under ett varmt täcke...Isabelle skrattar åt lillasyster som står en meter bort och biter i pappas jeans och skrattar...

Jag har sagt det förr å jag säger det igen.... jag är sååå rik!

Det fanns dagar i mitt liv som jag satt å grät varje gång jag fick Mens. Min högsta önskan gick inte i uppfyldelse... Jag skulle kanske aldrig bli mamma...

och nu sitter jag med dom 2 finaste tjejerna som finns.

Hade jag fått ändra nått i världen så är det att ge ALLA föräldrar som försöker å försöker å försöker denna lycka. Det är dom värda!


Dags å äta frukost snart...

Kram Lena

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela