sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

mycket skratt

Publicerad 2013-12-19 22:38:24 i Allmänt,

Har skrattat ås jag har ont i magen.... vad har jag då gjort undrar ni?
 
Jo jag har haft en kväll på jobbet.
 
Världens grymmaste människor jobbar jag med <3
 
Fast det bästa av allt.,... nu e jag ledig i 4 dagar... julafton nästa gång... ska bli sååå skönt! ska försöka fixa å dona allt som ska fixas nu i morgon och i övermorgon så man kan slappa på sön och uppesittarkvällen.
 
dags å hoppa in i duschen.. höres i morgon
 
KRAM Lena

Bilder från vårt lussebak härom dagen..

Publicerad 2013-12-13 11:33:00 i Allmänt,

 
 
 
Andreas kom hem från jobbet för å vara med och baka... händer ju typ en gång va 5te år... så de va rikitgt mysigt.... tyvärr så skulle jag ju bara kolla en liten liten stund på julkalendern med barna och missa sista plåten... men men... det är sånt som händer.... de blir la mer lussebak i jul....
 

Natten går tunga fjät......

Publicerad 2013-12-13 11:22:00 i Allmänt,

God morgon mina vänner!
 
Lucia idag.... Jag å tjejerna va upp med tuppen och klädde oss fina med nattlinnen och ljus i hår. Karln i huset skulle få lyssna till lite morgonmusik :)
 
I går kväll va vi och lyssna på Bella och hennes kompisar när dom lussa.... så söta... är det nått man får tårar i ögonen av så är det barnluciatåg.

Igår fixa jag även året dörrkrans....var i skogen med ungarna och plocka pinnar, kottar, mossa och ris och sen pyssla vi å grejja innan allt va klart. Fick även fixat ris i balkonglådorna och sånt med... så nu är det lite lite mer jul här hemma...
Hade Ernst sett mig hade han blivit förälskad.... hade min karl sett huset under pysseldaxet så hade han gjort slut... vi hade ris och mossa och spindlar i hela huset.... men jag hann städa innan han kom hem... så vi är fortfarande ett par ;)
 
 
nej nu kan jag inte blogga mer.... ska fixa lunch till tjejerna och sen vankas det pepparkaksbak.
 
Ha en bra Lucia <3
 
KRAM Lena
 
 
 
 

Änglarna har åkt på pisk, gårdarna är grönsvarta.....

Publicerad 2013-12-08 16:11:00 i Allmänt,

Igår mina vänner.... i går kväll... så hade Lena Karlsson den bästa kvällen ever ever!!!
Finns inget som kommer slå denna kväll!!! Aldrig! Den slog min Bruce Springsteenkväll som jag aldrig trodde skulle kunna slås.
 
I går kväll så var jag och Andreas på Scandic opalen och käka middag, bara vi, <3 , Sen efter det kom hans bror och en kompis till honom dit, vi drack någon öl, Irish coffe och jag en kaffe Karlsson (såklart ;)
 
Sen 19.15 va de dags å ta på sig jackorna och ta sig till Scandinavium... vid 20 tiden så körde han igång.... älskade Håkan!!! Sååå bra! Så grym!!! sån stämning! sån känsla! så intimt! så stort!!!! En kväll jag aldrig kommer glömma!!!
 
Jag har aldrig grinat så mycket på en konsert som jag gjorde igår... tårarna rann, jag fick höneskin på hela ryggen  om å om å om hela kvällen... Men värst va de nog ändå när han tog gitarren och började spela "valborg".... Änglarna har åkt på pisk, gårdarna är grönsvarta......och över 12000 personer sjunger med..... går inte å beskriva den känslan...RIKITGT STORT!
 
KLICKA PÅ LÄNKARNA!!!!!!!!!!!!
 
http://www.youtube.com/watch?v=bNOEPvh4iuk
 
http://www.youtube.com/watch?v=tLNTp6lo-K8
 
 
 
En kväll jag aldrig glömmer!!!!! Biljetten kosta 500kr...... jag hade kunnat betala flera tusen för den!
 
Håkan = Kärlek
 
 
 
 
 
 
 

sååååååå tålamodskrävande....

Publicerad 2013-12-03 19:13:00 i Allmänt,

 
 
 
.....men kors i jösses namn jag älskar min lilla fina prinsessa <3
 
Jag tror jag vet varför vi inte gå ihop alla dagar... jag och hon är för lika.... slarviga, lata fast ganska glada av oss ;) Bella e lik sin far...ordningsam, lugn, och petig.... så dom kommer nog få idet svårt ihop i tonåren istället ;.. vem vet ;)
 
 

bellamickablundblund

Publicerad 2013-12-03 19:04:28 i Allmänt,

Hej gott folk!
 
Ett tag sen jag skrev några rader nu... haft fullt upp, men de har la inte hänt så himlas mycket, jobbat en del, Andreas har fått en spricka i tån och Mikaela har trotsat....sen har jag vart ute å ätit med Linda J i lördags kväll... rikitgt nice!
 
Mikaela trotsat... ja eller va de nu e hon håller på med.... pröva mammas gränser till hennes mamma blir gaaaaalen!!!! men nu har vi kommit fram till lite olika saker här hemma.... när man kommer hem så gör man en "bellamicka-lola" (man går in och hänger upp sin jacka och tar av sig skorna och sätter dom i ordning vid dörren. Sen vid maten så gör man en "bellamicka-bamse" (man sitter stilla på sin stol och äter duktigt och sen ställer man tallriken och glaset på diskbänken och skjuter in stolen och tackar för maten...
 
får se om detta funkar :) får pröva allt... har ju blivit en sån där mamma som bara gapar och skriker utan resultat och sådan vill jag INTE vara! så vi får pröva detta.... sen i kväll så ska dom göra en "bellamicka-blundblund" (man tar på pyjamas, borsta tänderna, mamma eller pappa läser saga, sen hopp i och sen god natt, och sen går man INTE upp!!!!!!!   och ska kissa och dricka m.m.        ja vi får se hur det går med alla mina påhitt...
 
Idag va jag på en annan avd och hospitera.... jäklans intressant... satt med en liten kille i knät i ca 20 min för att få han till å somna..... han vägde ca 2500g.... sååå söt... snacka om att äggstocka krulla sig i mig...
 
Nej nu mina vänner så ska ungarna få fixa lite nelikaapelsiner innan de e dags å gå på bellamickablundblund ;)
 
KRAM Lena

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela