sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

jäkla fil

Publicerad 2014-08-28 22:20:00 i Allmänt,

Gokväll...
 
Sitter i soffan med Glitter å en kopp te. Försöker öppna en DOCX fil på datorn genom Word online... försökt en timma nu.... GAAAA... finns ingenting på denna jorden som kan göra mig så lättirriterad som datorer... suck.... får la krypa till korset å få hjälp av min karl.
 
Haft akutförbättringsmöte hela dagen, sen hem fort, fixa mackaroner å köttbullar, sen iväg till Backaplan med båda tjejerna, köpte skor till dom....
 
 
........och 3 tröjor på Kappahl. Dom fick välja skor själv... och bella tog såklart leopard-skorna med rosa på och Mikaela ville ha svarta kängor som stora tjejer har... hon går ju på månen nu ju!!! Hon e jättestor!!! 3,5 år ju!!! ;) Hur som... efter det så hem för gå ut med Glitter (Andreas tog i och för sig långpromenaden med henne idag), sen bada barn och sen slänga dom i säng och sen va Lena halvdö ;)
 
Nu e Andreas på innebandyträning å jag som sagt ligger å slappar i soffan... har lagt ner den jäkla filen så nu ska jag gosa en stund till med min håriga tjej.. sen e de hopp i säng för mig med.
 
Kvällspass i morgon och sen jobb hela helgen :( de vankas ett barnkalas i helgen också och lite annat smått å gott.
 
Men som sagt... gosdax.
 
KRAM Lena

Det är slut på historien....

Publicerad 2014-08-27 00:10:00 i Allmänt,

 
Satt å titta på TV i kväll.... helt plötsligt spelas en låt... som bara fastna i huvudet på mig... sååå bra... har aldrig hört den innan.... men jag gilla den. Googla den som en galning å efter 20 min hitta jag den. Här har ni den. Ni måste lyssna på den!!! Jag var även nyfiken va det var för språk... å nu när jag översatt hela texten fick jag veta att den va rumänsk.... Ni kommer säkert inte gilla den, men den va en riktig Lena-låt.
 
Den handlar om olycklig kärlek... som många andra låtar på denna jord... finns så många Håkan-låtar som också handlar om detta.... eller rättare sagt...det finns jäkligt många låtar som handlar om detta. Konstigt ändå att det finns så mycket låtar om något som gör så ont.
Har ju vart olyckligt kär några ggr i livet... inget roligt alls.... Gör så förbannat ont när man inte får den man vill ha.... minns som i förrgår när jag stod å böla över Johan Stjernberg i 8an på ett Amazonas-disco... han dansa med Peggy å dom båda titta på mig som stod borta vid väggen å kämpa emot tårarna....kändes som mitt hjärta gick sönder.
 
Samma när Henke kom hem med nyheter om att han vart med en annan.... fast det var inte de värsta. Han älskade henne å ville leva sitt liv med henne.... DET va de värsta!.... minns att jag slängde förlovningsringen i ett buskage och gick minst en mil i ösregn... gick å gick å gick... det gjorde så förbannat ont....kände mig genomtrasig.....Håkan sjunger i en av sina låtar... "Har stått i regnet så länge att jag börjat krympa"... tänker alltid på den kvällen på... kände mig så liten...att inte få vara med den man tycker så otroligt mycket om gör såå ont, så e de bara.
 
Sen finns det ju någon gång till som jag känt denna hemska känsla men ska inte rabbla upp alla nu. Meningen var ju inte att jag skulle sitta här å bli djup så här på Tisdagskvällen...  Men det är intressant... det där med kärlek... men det finns ju nån mening med allt... det va ju mening att Henke skulle träffa sin nya... Han blev lyckligt gift å jag fick träffa den bästa mannen i världen som skulle ge mig 2 prinsessor och en herrans massa äkta kärlek <3 <3
 
En sak är klar som korvspa.... Allt ont för något gott med sig... så e de bara!!! Även om man inte ser det från början ;) ;)
 
Nä nu mina vänner ska jag tacka för kaffet... en dag i morgon också.... och glitter ligger å väntar på mig i sängen <3
 
Massa Kramar
 
Lena
 
 

får bli ändring på

Publicerad 2014-08-25 22:17:25 i Allmänt,

Gokväll gott folk!
 
Har precis vikt å lagt in världens största rena-tvätt-högen någonsin. Skönt att de e gjort!
 
Haft en bra dag... höjdpunkten på dagen va Lunch med Sebbe. Länge sen vi träffades å bara satt å tjöta. Längtar som bara den tills jag får träffa hans lilla goditbit igen. Han kan ju snart sitta!! tiden bara rusar iväg.
Så tråkigt att vi ses så sällan... jag å Sebbe... när jag bodde i Kortedala så sågs vi ju hela hela hela tiden... i stort sett varje dag... å nu e de typ 2-4 ggr per år... de får det bli ändring på!
 
Tjejerna börja dagis i morse... första dagen för Mikaela på storbarnsavdelning. så nu går både hon å Bella på Månen. Mikaela va så söt i morse..
- Mamma jag kan borsta tänderna själv idag mamma, för jag börja månen idag och då e jag en stor tjej.
 
Det va så noga va dom skulle ha på sig och de skulle flätas å grejjas innan dom va klara för dagispremiär.
När jag hämta dom sen så börja Mikaela storgråta. Hon ville inte under några omständigheter  gå hem. Hon skulle va kvar på månen :) gulleunge!
 
Glitter mår bra. gillar nog mest Andreas, hoppas upp i hans knä hela tiden... men den fighten ska han inte ta hem så lätt.. jag och lilltjejen ska bli bästisar!!!!
 
JA det va la de.... satt in en kopp te i micron och ska bara fixa några skorpor... käka dom sen hopp i säng ...sååå trött.... å klockan ringer kl 05.45 i morgon.
 
KRAM Lena

lyckojakt

Publicerad 2014-08-23 16:21:00 i Allmänt,

Börjat jobba idag... kändes bra som bara den... lite segt att å gå upp i morse, men så fort jag satt i bilen med lite discomusik i högtalaren så va jag med i matchen. Träffa massa goa söta barn som på jobbet som vanligt. I bilen hem börja jag fundera som vanligt... som jag alltid gör när jag kör bil..
 
Funderade på den där jakten efter den där totala lyckan som finns i mig hela tiden. Jag ska hela tiden bli snäppet bättre på nånting å DÅ när jag har nått de där... då kommer mitt liv vara precis som jag velat det ska vara. Ska jag inte börja träna så ska jag äta bättre, ska jag inte börja äta bättre så ska jag vara mer ordningsam här hemma, och nästa dag ska jag se till å träffa mina vänner mera och nästa dag så ska jag lära böcker om personlig utvecklig....
 
Ja ni hör ju...
 
ALLT för att bli den där perfekta människan med ett perfekt liv.
 
Mitt liv just nu ÄR perfekt, Jag har en karl som jag älskar, jag har 2 underbara barn, jag har ett hus, jag har mitt drömjobb på barnakuten som jag drömt om hela mitt liv (nu är det ju massa kvällar å helgen så det vara ju kanske inte rikitgt de drömjobbet fullt ut som jag drömde om) men ändå... jag har allt jag kan önska mig.. nu har jag till och med EN KATT...... ändå så går jag hela hela tiden och funderar att det kunde vart bättre... eftersom mitt liv i sig inte kan bli så himla mycket bättre så har jag nu börjar leta efter saker som kan bli bättre på mig själv... som kondition, matvanor m.m
 
Det är klart att det är bra att försöka förbättra sina dåliga sidor... men jag är ju aldrig nöjd. Jag vill nån gång i mitt liv känna mig hel nöjd....bara leva dag efter dag  å vara nöjd. svårt å förklara... men jag vill kunna uppleva och njuta fullt ut av den totala lycka som jag faktiskt lever i... Jag gör det vissa stunder då å då... men vill göra det jämt... de måste vara då som man lever fullt ut.
 
JA ni hör ju.... detta är bara en liiiiiiiten bråkdel om vad som snurrar i Lenas huvud när hon glider runt på stans gator ;)
 
Dags å sluta blogga!
KRAM Lena

sista dagen....

Publicerad 2014-08-22 22:32:38 i Allmänt,

Gokväll!
 
Sista semesterdagen... suck... såååån jobbångest... vet att jag kommer tycka det är helt ok och till och med skoj å träffa alla på jobbet å få lite rutiner i vardagen... men nu...just i kväll här i soffan är jag inte så sugen. Hade gärna haft en vecka till å slappa med familjen å hitta på roliga saker, träffa kompisar m.m.... men nu minsann e de dags å gå tillbaka till vanliga vardagen...
 
Glitter... våran nya lilla sessa är sååå go, sover en massa och spinner å spinner. gillar å gosa m.m. Enda som oroar mig är hon knappt äter... men det e nog ingen fara... hon har ju bajjat varje dag... å blir det utgifter måste de ju finnas inkomster så att säga... men nu har jag i alla fall vägt hennes mat, så får vi se om hon har vart där å mumsat imorgon när jag kommer från jobbet.
Men en sak är säker... vi har fått stans bästaste kattunge... sååå söt å mysig!!!
 
 
 
 
Men nu mina vänner e de dags... hoppa i sängs å man e pigg i morgon :)
 
KRAMAR Lena
 
 
 
 

Glitter e finast i världen!

Publicerad 2014-08-18 21:53:17 i Allmänt,

En vacker dag i maj... när vi satt vid köksbordet... diskutera om vi skulle skaffa en lillasyster eller lillebror till tjejerna, så frågar Andreas
- Bella å Micka, vill ni ha en lillasyster eller vill ni ha en lillebror eller vill ni ha en kattunge?
Då skriker båda ungarna
- KATTUNGE!!!
Då svarar Andreas helt plötsligt
- Du bestämmer vi att vi skaffar en katt!
 
Mitt hjärta slog volter... tro mig!!! Jag som tjatat om att skaffa katt sen dag ett sen jag träffa Andreas. Jag lämna ju kvar Räven hos Henrik (mitt x), jag minns att jag grät på nätterna för att jag inte fick träffa min lilla katt :(
 
Och nu där å då, vid matbordet så hade Andreas bestämt sig för att gå med på att skaffa katt till familjen! Minns att de va soligt ute å granne klippte gräset... där å då.. va jag lyckligast i stan!!!
 
Någon vecka senare skulle Simon å Tess (dom vi brukar vara i Sälen med) katt få ungar... 23 Maj föddes hon... vår lilla guldklimp, godisbit... vår älskling!
 
Tjejerna fick bestämma namn och inte så oväntat så blev det såklart GLITTER <3
 
Vi har hälsat på henne då å då.... och vi har väntat å längtat... men idag va de då dags... hon skulle bli skogomebo och vi skulle bli en till i familjen... STORT!
 
Och nu har hon vart här hemma i ca 3 timmar och vi verkar fått världen mest harmoniska katt som man kan hitta. Har mest sovit och spunnit hela tiden... gått lite runt här å nosa och kollat in alla rum såklart, men mest legat å myst å rullat runt. Jag bar henne å satte henne i kattbaljan så att hon lär sig kissa å bajja där, efter en stund så hade hon fortfarande inte kommit ut därifrån, jag gick in å kolla läget.... då ligger hon som en liten boll å sover i lådan :) sötis!!!
 
Men nu ska jag borsta mina tänder å krypa ner å hålla tummarna att lillskruttan väljer å krypa ner bredvid mig idag... längtar redan tills jag vaknar i morgon å kan starta en ny dag med Glitter <3
 
Höres i morgon // Lena
 
Lite gamla kort på vår älskling!
 
 
Behöver jag säga att jag är lycklig...... <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fylla sina kvällar med lite glädje

Publicerad 2014-08-13 22:17:00 i Allmänt,

Gokväll!
 
seg som en kola... sitter i soffan å slökollar nån slags friidrott på TV, Andreas ligger bredvid å tjejerna sover. Jag och dom va inne på Kulturkalaset en sväng medans Andreas va hemma å grejja med olika saker. Mysigt som bara den å skämma bort mina tjejer lite med bussåkning (som dom älskar) korvätning (som vi alla tre tjejer älskar) och sen lyssna på barnsång-allsång.... superkväll. micka däcka på bussen hem, så jag bar henne hem å slängde henne i snarkebingen.
 
I morgon ska jag in å käka lunch med syrran å kusin Marie som e här från London. Riktigt skoj ska det bli... var ju inte i förrgår man träffa henne.
 
Skulle ha värsta fixadagen i dag i trädgården, gick ju sådär... regnet har ju bara öst ner... men men de e ju bra för vår nytvättade altan... får la se de ur den ljusa sidan.
 
Men nä, nu ska jag smyga å ta med en skorpa eller 4 å en kopp te å övertala min karl å sätta på nått skojigt så man får skratta lite...som idiot på resa eller nått... inte nått tråkigt inspelat program om franska revolutionen eller nått... han har ju en hel hög med sånna program inspelade :).... då e de bättre att fylla sina kvällar med lite glädje.
 
Ha de bra mina vänner så hörs vi.
 
KRAM Lena
 
 

Hemkommen från Paradiset

Publicerad 2014-08-12 08:01:00 i Allmänt,

HEEJ!!
 
Hemkommen från Grekland å vi har haft det kanon! Ätit gott (eller nja... sista hotellet vi va på va maten kass) men annars så åt jag Mosakka (eller hur det stavas) varje dag... shit va gott de e!
 
För ni som inte vet så tog vi en sista minuten resa till Rhodos. Åkte Söndag till Söndag. Bodde 4 dagar på ett hotell mitt i Rhodos stad och sen flytta vi till ett i utkanten, med stort badområde med pooler m.m och all inklusive.
Dom första 4 dagarna så bada vi massa i poolen och i havet med alla vågorna, barnen älska de!!! sen va vi i gamla stan å  kolla på en Medeltidsby och värsta riddarborgen... hur intressant som helst. Barnen älska även det, spännande med fängelsehålor, m.m se hur riddarna bodde. Den dagen vi va där så gick vi nog 7-8 km minst i 32 grader varmt.... vätskepaus och godispaus va 5 min minut :) Tjejerna va sånna kämpar, inte ett ord gnäll!! sååå impad! sen va vi även på ett akvarium å kolla fiskar och åkte en liten turisttåg genomhela stan... 876 kort togs med kameran första 4 dagarna ;)
 
Sen bytt vi till all inklusivehotellet somhade kass mat men allt annat va kanon... vi bada heeela dagarna, tjejerna målade havsstenar (fanns ett litet målarhus som låg vid havet som barnen kunde måla sina stenar i) dom va nere å hämta sig en sten vi havet vid XXX antal ggr. Jag å Andreas satt å myste i solen istället :)
på kvällen va de kids disco varje dag... ungarna älska de... dom kamma sig så nog innan, dom skulle ha rätt discoklänning å rätt discotrosor, det va så noga!!! Dom måla även sig var sin tshirt där nere och do skulle ju vara på sista discot, det va viktigare än viktigast ;) Jag å Andreas satt å drack öl å titta på när dom dansa å njöt!
Sån VI-känsla man får på en sån resa!
 
Ja som ni hör! så har vi haft det kanon! Även flygningen gick bra. Bella låg ju å grät kvällen innan vi skulle åka, hon ville inte åka sådär uppåner på, hon va rädd att hon skulle ramla ut. Hon var ju med på Tuve å kolla in flygvisningen där å trodde vi skulle åka i sånna plan... :) min lilla docka  <3 Men hur som så garva dom båda två när piloten gasa på :)
 
Men en sak e säker.... de där med att byta hotell mitt i veckan,,,,, det va det bästa jag har varit med om på alla mina resor!!! hur bra som helst å få lite miljöombyte efter halva tiden... detta kommer vi garanterat göra nästa gång med. Men all inklusiv kommer de inte bli mer.... inte alls våran grej... även om vi leker med tanken att maten va hur god som helst... så e halva grejjen med att åka utomlands...enligt mig... att få klä sig lite fin och gå ut och leta upp en mysig restaurang och beställa in de man e sugen på, dela på en flaska vin och ha de mysigt. Det är så lyxigt! Att äta buffé mat varje morgon middag kväll, med samma människor varje dag. Man va ju inte så sugen på att ta på sig finklänningen för fem öre. men men så tänkte jag. men som sagt.. alla annat var KANON!!!!
 
nog om resan...
 
nu e man hemma igen och allt är e i sin ordning. Idag vankas det Öckerö å träffa Annica å Henke å Anton. Ska bli rikitgt skoj. men först ska jag pussla med min lilla tjej. vi är dom ända som e vakna än så länge...
 
Ha en bra dag så hörs vi sen. Ska försöka visa er lite kort från resan sen...
 
Kram på Er allihopa!
 
Lena

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela