sorvas

Små vänner kan visa sig vara de största...

Helgen slut

Publicerad 2017-10-09 00:33:33 i Allmänt,

... Japp...  Då va denna helgen över... 


Vad har vi då hittat på...  jo i korta drag.. 

Fredagskväll...  Vi hade en egen liten simavslutning för Mikaela... Hon missade sin riktiga i juni för hon var sjuk... Och sen har simhallen var stängd för reparation..  Så i fredags blev den av... 
Först middag och tårta hemma och sen fick hon visa hela familjen att hon kan sitta 25 meter som ett proffs. 
Supermysig kväll och Emil fullkomligt älskade å bada i bassängen...Han åkte nog vattenrutschkanan va 30 ggr...hamna under vatten med huvudet varje gång...  Inte en endaste tår... Den killen gillar att bada!  

Sen i Lördags.... Innebandyträning,  klippa gräsmattan,  var på backaplan och kolla skor och jackor till ungarna...  Var inne i minst 8 affärer med alla ungar...  Kaos kaos... 
Sen hem och laga middag...  Och sen hade vi värsta pysselkvällen...dega med lera, måla tidigare gjorda lerskålar, måla kåltekningar m.m jag sket i allt här hemma och satt med ungarna och pyssla jag med....såååån lyx! . Andreas snickra. 

Sen idag,  Bella var på kalas, Mikaela med pappa och handla brädor,  Emil med mig...  Var hemma hos en kvinna på blocket och köpte overall till Emil 50kr... Som hittat...  Jättefin!  
Sen fotboll för bella,  jag och Emil handla undertiden... 
Ikväll har jag skrivit en matlista för veckan...  Som var min plan att ha varje vecka... Men det har gått åt pipsvängen... Men nu är det fixat...  Tagit några rätter från gamla Linas matkasse recept som ungarna gilla...  Och nu är alla ingredienser inhandlade och 9 liter mjölk...Så kanske inte behöver handla på hela veckan?!?!! 
Har ikväll även tvättat tre maskiner så nu är tvättkorgen TOM!!!! Ja ni läser rätt...  Jag ser den!!!! Jag ser den hur tydligt som helst.....  Botten!!!  Den älskade botten!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Så nu är jag redo för ny vecka... Ska bara sova några enstaka timmar först... 


Natti Natti 💖 Kram Lena 


Ha en bra dag mina vänner ❤ 🌞🌼

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela